- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #201.241
Denemedimmmm blmem mi ya ben kendi sacim acik renk ya zaten aralara uclara sari cok yaksiiyo dogal duryo bence diplerimi bozmak istemiyorumAyy bakir hic denedin mi sana cok yakisir sankiiiii
Yooo kilo verdigin icin bana bunlarla gelin dedimGeldik ya bebem ne oldu hayırdır ki canın mı sıkkın
Dur dur liste bitsinde isterim senden☆ MAYIS AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
(30)Hedef52:30
(150)Senad:150
(95)SekerPancarii:95+ 120
()Alina_:
(120)zuzuzuzu1234:120
MOR TAKİM
(60)Poncikbirgelincik:60
(40)Nuffiun:40
()elaalemi:
(185)selcanmehmetcan:90+35+60
(140)sarraf:140
PEMBE TAKİM:515
MOR TAKIM:425
şunuda şöyle iliştireyim kesersin cezaları@ParteMoralll
oda olur ama benim bildigim en etkilisi dizlerin ve ellerin ustunde arka dogru tekme bize oyle yaptiryodu eskiden hoca.dik durup ayağı arkaya vermek demi yapayım onu sık sık yemek yaparken bulaşık yaparken hep yaparım artıkbacak kalın sevmim ya çirkin duruyor
evet
he bana da yaptırıyordu hoca yer hareketlerini seviyorum yaparım bu heves ileDenemedimmmm blmem mi ya ben kendi sacim acik renk ya zaten aralara uclara sari cok yaksiiyo dogal duryo bence diplerimi bozmak istemiyorum
Yooo kilo verdigin icin bana bunlarla gelin dedim
Dur dur liste bitsinde isterim senden
oda olur ama benim bildigim en etkilisi dizlerin ve ellerin ustunde arka dogru tekme bize oyle yaptiryodu eskiden hoca.
Benimde kalin ust bacaklarim malesf
ben bu konuyu bi düşüneyim durun şimdi
bu hareeti bende deniyim malum bnm bacakların durumuDenemedimmmm blmem mi ya ben kendi sacim acik renk ya zaten aralara uclara sari cok yaksiiyo dogal duryo bence diplerimi bozmak istemiyorum
Yooo kilo verdigin icin bana bunlarla gelin dedim
Dur dur liste bitsinde isterim senden
oda olur ama benim bildigim en etkilisi dizlerin ve ellerin ustunde arka dogru tekme bize oyle yaptiryodu eskiden hoca.
Benimde kalin ust bacaklarim malesf
bende 3 gün ara vermiş olurum haftaya cuma günü 69 ü görmüş olcam
he bana da yaptırıyordu hoca yer hareketlerini seviyorum yaparım bu heves ile
tabi bana da kopek iseme hareket yana dogru oda basene iyi geliyoben bu konuyu bi düşüneyim durun şimdi
bu hareeti bende deniyim malum bnm bacakların durumu
çok düşünme kuzum 54 de değil 53 lerde kapatırsın cumayıben bu konuyu bi düşüneyim durun şimdi
bu hareeti bende deniyim malum bnm bacakların durumu
o nasıl hareket hayael edemedimtabi bana da kopek iseme hareket yana dogru oda basene iyi geliyonapsam bacaklarimi duvarlarami vursam
kilolu insanlar benimde dikkati mi çekiyor artık hiç te güzel görünmüyorlarDun kinada benim yaslarimda ya da biraz buyuk olanlara baktim hepsi gobekli bel cevresi kalin yuvarlak top gibi ama bacaklar ince fln.
Ben basenden sikayet ediyorum ama ust bolge kalinligi gorsel olarak daha rahatsiz edici sanki.
Evvet canım
Dun kinada benim yaslarimda ya da biraz buyuk olanlara baktim hepsi gobekli bel cevresi kalin yuvarlak top gibi ama bacaklar ince fln.
Ben basenden sikayet ediyorum ama ust bolge kalinligi gorsel olarak daha rahatsiz edici sanki.
bende 3 gün ara vermiş olurum haftaya cuma günü 69 ü görmüş olcam
Kopek durusu sonra ayagini kaldirim isiyo ya agacao nasıl hareket hayael edemedim
Evet bende inceler oldum hele dogum yapanlar mesela dun 5 6 kisiydik ust bolge olarak ben inceydim bayakilolu insanlar benimde dikkati mi çekiyor artık hiç te güzel görünmüyorlar
senin ustn kalinmiydikesinlikle daha rahatsız edicibasen büyük olunca gene seksii duruyo ama göbek
sütle keki seviyorum ben dene hiç yemediysen
Kopek durusu sonra ayagini kaldirim isiyo ya agacahaa iste o yanda dogru kaldircan bacagi cayir cayir yaniyo benim yapinca.
Evet bende inceler oldum hele dogum yapanlar mesela dun 5 6 kisiydik ust bolge olarak ben inceydim bayaama basenler foraaaa
senin ustn kalinmiydi
Ben diyete basladim bir hafta sonra tartılmıştım 75 kiloydum 1 kilo falan da vermisimdir 76 77 falandimiyiyim canım cok sukursenin hamilelik nasıl gidiyor bulantın filan varmi
hoş bulduk kuzumislerimi hallettim döndüm güzel gidiyor artim yok accik eksim var minicik ossun haftaya daha iyisini yapicam inşallah
ayy kız seni 70 kiloyla hiç bagdastiramiyorumgözümde sen ve 70 kilo yokkk yanyana gelmiyor hiç
Ben ovdüm yaa illa sende övvvvBen diyete basladim bir hafta sonra tartılmıştım 75 kiloydum 1 kilo falan da vermisimdir 76 77 falandimbayan basen olarak geziyodum emzirme bitene kadar da gezdim oyle simdi 54 olsam cinnet geliyo
Çünkü bacak üstündeki yag gitmeden squat yapildiginda üst bacak kasi da alttan sistigi icin bacak kalin görünüyo ideal kiloya gelmeden agir squatlar yapilincaAy en sansli oldugum konulardan biri popo digeri belhava atiyim dedim
Sende kopek hareketi yap ayagini arkaya dogru havaya kaldir. Bence squat az az yap ozaman. Ben ideala gelmeden yapanlarn bacaklarinda bi tuhaflik goruyorum kalinlasiyo falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?