Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy bakir hic denedin mi sana cok yakisir sankiiiii
Denemedimmmm blmem mi ya ben kendi sacim acik renk ya zaten aralara uclara sari cok yaksiiyo dogal duryo bence diplerimi bozmak istemiyorum
Geldik ya bebem ne oldu hayırdır ki canın mı sıkkın
Yooo kilo verdigin icin bana bunlarla gelin dedim
Dur dur liste bitsinde isterim senden
dik durup ayağı arkaya vermek demi yapayım onu sık sık yemek yaparken bulaşık yaparken hep yaparım artık bacak kalın sevmim ya çirkin duruyor
oda olur ama benim bildigim en etkilisi dizlerin ve ellerin ustunde arka dogru tekme bize oyle yaptiryodu eskiden hoca.
Benimde kalin ust bacaklarim malesf

he bana da yaptırıyordu hoca yer hareketlerini seviyorum yaparım bu heves ile

zuzuzuzu1234 @keptin poncikbirgelincik hafta pazartesiden başlıyoruz değil mi listeye kaptinn
ben bu konuyu bi düşüneyim durun şimdi
bu hareeti bende deniyim malum bnm bacakların durumu

Dun kinada benim yaslarimda ya da biraz buyuk olanlara baktim hepsi gobekli bel cevresi kalin yuvarlak top gibi ama bacaklar ince fln.
Ben basenden sikayet ediyorum ama ust bolge kalinligi gorsel olarak daha rahatsiz edici sanki.
kilolu insanlar benimde dikkati mi çekiyor artık hiç te güzel görünmüyorlar

Dun kinada benim yaslarimda ya da biraz buyuk olanlara baktim hepsi gobekli bel cevresi kalin yuvarlak top gibi ama bacaklar ince fln.
Ben basenden sikayet ediyorum ama ust bolge kalinligi gorsel olarak daha rahatsiz edici sanki.

kesinlikle daha rahatsız edici basen büyük olunca gene seksii duruyo ama göbek

o nasıl hareket hayael edemedim
Kopek durusu sonra ayagini kaldirim isiyo ya agaca haa iste o yanda dogru kaldircan bacagi cayir cayir yaniyo benim yapinca.
kilolu insanlar benimde dikkati mi çekiyor artık hiç te güzel görünmüyorlar
Evet bende inceler oldum hele dogum yapanlar mesela dun 5 6 kisiydik ust bolge olarak ben inceydim baya ama basenler foraaaa
kesinlikle daha rahatsız edici basen büyük olunca gene seksii duruyo ama göbek
senin ustn kalinmiydi

Hee bi havami daha unuttum artik alistim bu sozlere ama iki kisi masallah kiz hic cocuklu kadin derlermi sana didiler banaa didiler banaa sadece banaaaa yesil gozlu bana ( burda koptum)
En guzel bana en harika bana banabnabnabanaban
SekerPancarii

Neyse bugunluk bana yeter bilirsiniz hic sevmem ovünmeyi hoslanmam

evet göbek simit var göğüs 90 azda basen var ama bacaklarımın altı çok ince

Ben diyete basladim bir hafta sonra tartılmıştım 75 kiloydum 1 kilo falan da vermisimdir 76 77 falandim bayan basen olarak geziyodum emzirme bitene kadar da gezdim oylesimdi 54 olsam cinnet geliyo

Ay en sansli oldugum konulardan biri popo digeri bel hava atiyim dedim
Sende kopek hareketi yap ayagini arkaya dogru havaya kaldir. Bence squat az az yap ozaman. Ben ideala gelmeden yapanlarn bacaklarinda bi tuhaflik goruyorum kalinlasiyo falan.
Çünkü bacak üstündeki yag gitmeden squat yapildiginda üst bacak kasi da alttan sistigi icin bacak kalin görünüyo ideal kiloya gelmeden agir squatlar yapilinca ama squat olmazsa olmazimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…