- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #201.281
Ban ban ban ban diyosun ahahahahhahahahahhahahahahHee bi havami daha unuttumartik alistim bu sozlere ama iki kisi masallah kiz hic cocuklu kadin derlermi sana didiler banaa didiler banaa sadece banaaaa yesil gozlu bana ( burda koptum)
En guzel bana en harika bana banabnabnabanaban
SekerPancarii
Neyse bugunluk bana yeter bilirsiniz hic sevmem ovünmeyi hoslanmam
Spoğ yazacumm 93 dkartık kimlerin dedikodusunu yapıyosanız
ne etcen son listeyi sen
Abs yapmiyonevet göbek simit var göğüs 90 azda basen var ama bacaklarımın altı çok ince
Kesinlikle bebegim bizede nasip olur insallahAma ideal kilodaykensquatlaarcaaa agirliklarla bile yapilsa kalinlasmiyo 3 boyutlu oluyo bacak cok guzel oliyi bombeli bombeli bacak kasi seveğim
Dur daha msjlara bakmadim geliyom birasdaniki lafin belini kirak
Ozaman tamamaslında hıc bısey calısmama gerek yok kılo verınce gıdıyo azıcık kalıyosuan bıraz gitti 56 57 de çok normal oluyo
Evet zaten bende sikayetciyim basenden ama ust kalin olunca gercekten elbise falan yuvarlak duruyo. Fazla kalinlar var siz alinmayin ozellkle doguranlar.yaa evet bel bölgesi cok kötü duruyo ama bel ince bacaklar kalında güzel durmuyo
ahaha popyu vurduklarını duydumdu da bacagı ilk defa duydumhayal ettimde .dadadahdjshddh
pazartesi salı çarşamba dimisalı mevlüt var ama nasıl yapsam ki kuzu
ahahaahahah: koptum bu nasıl övmek ama cidden iyi duruyosun yani bayaa
Aynen ya dip boyasi fikri insani sıkıyor demi küllü sari yaptir altlari grimsi ossun acikyisil göslüm
spor dk nı cuma kg bildirim listesine mi eklicenSpoğ yazacumm 93 dk
NiriyiBen gidiyorum
Ayy o listeyi mi alıntılanmışımspor dk nı cuma kg bildirim listesine mi eklicenD :
hee bide bacaklar ince bel kısmı dümdüz de oluyo hiç kıvrımsız beli olanlar varKesinlikle bebegim bizede nasip olur insallah
Ozaman tamam
Evet zaten bende sikayetciyim basenden ama ust kalin olunca gercekten elbise falan yuvarlak duruyo. Fazla kalinlar var siz alinmayin ozellkle doguranlar.
Tisikkur ederim efenim
bakalimmmmm tatilden once yaparim sacim belimde az kestirrm
Yuvarlayasim geliyohii o hareket zor ama güzel yakıyor ... üst bölge kalınlığı da çok kötü oturunca pofidik oluyon
Bende vurucam yettiAhahahahhahahhahaoyle bi topik vardi kiz basenleri duvara durarak eritme diye valla zayiflayinca kalmiyo basen biliyin bosver takma o yuzden gayet ideal vucudun senin
sizin kimin dedikosusu oluceek baskaartık kimlerin dedikodusunu yapıyosanız
ne etcen son listeyi sen
Taktik maktik yok bambam bamBan ban ban ban diyosun ahahahahhahahahahhahahahahhakediyisin
Niriyi
Abs yapmiyonhani yapacaktin
Direk kayısı alıp yesen keşkeyeşil çay içmiyorum ama denicem belki sayenizde alışırım boğazım kaşınıyo içine elma koyarın tadı değişir
evettt hani korseler varya sekli benim bel seklim oyle hahahahaahhaahaj ay nedir bugun bende ki ozguven patlamasi gorende 55 sanicakhee bide bacaklar ince bel kısmı dümdüz de oluyo hiç kıvrımsız beli olanlar var
bnde şanslıyım o bakımda kilolu oldugumda da bel kıvrımım hep vardı
Ahahah***14. TAKİM 517. ETAP***
nuffiun(72,30/71.50/0.8/%1,11)
zuzuzuzu1234 (66/65.3/0.7/%1.10)
elaalemi( 56.7/56.7/0/%0)sabit
Alina_ (59.3///%)
keptinn(54.7/54.5/0.2/%0.37)
Aylnaylm1(66.8/66.6/0.2/%0.30)
poncikbirgelincik(59.3///)sabit
senad(63.3/62.7/0.6/%0.95)
htc71(63.5/63.3/0.2/%0.06) 512.etapta bildirimli izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 5e bölündü
14. Takım Ortalama:%
hayır canım bu
Kisaltma guzelim saclarini sakin accik aldiirKesinlikle bebegim bizede nasip olur insallah
Ozaman tamam
Evet zaten bende sikayetciyim basenden ama ust kalin olunca gercekten elbise falan yuvarlak duruyo. Fazla kalinlar var siz alinmayin ozellkle doguranlar.
Tisikkur ederim efenim
bakalimmmmm tatilden once yaparim sacim belimde az kestirrm
Tohat yinbi kaç gün yaptım sonra yapmadım
Ahahahsavolasin gülkiz bi yanlışlık olmus
ben açık alıyorum paket tüketmiyorum kendim demlicem pakettekilerin geneli toz halindeBence ic odem atiyo hem faydali yesil cay.tarcinli falan var limonlu var degisik dene bendeki galiba dogus. Annemde vardi bitane tadi berbatti dogadan sanirim o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?