Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çünkü bacak üstündeki yag gitmeden squat yapildiginda üst bacak kasi da alttan sistigi icin bacak kalin görünüyo ideal kiloya gelmeden agir squatlar yapilinca ama squat olmazsa olmazimmmm
Evet vucud agirligida bacaklara yukleniyo bicimsiz kalin duruyo. Ben oyuzden korkuyorm simdilik

Evet vucud agirligida bacaklara yukleniyo bicimsiz kalin duruyo. Ben oyuzden korkuyorm simdilik
Ama ideal kilodayken squatlaarcaaa agirliklarla bile yapilsa kalinlasmiyo 3 boyutlu oluyo bacak cok guzel oliyi bombeli bombelibacak kasi seveğim

yeşil çay içmiyorum ama denicem belki sayenizde alışırım boğazım kaşınıyo içine elma koyarın tadı değişir
Bence ic odem atiyo hem faydali yesil cay.tarcinli falan var limonlu var degisik dene bendeki galiba dogus. Annemde vardi bitane tadi berbatti dogadan sanirim o

Son liste bu midur

Oo geri mi döndün sen nidin 60 olmadin izinde hoşgeldin bebegim

Dun kinada benim yaslarimda ya da biraz buyuk olanlara baktim hepsi gobekli bel cevresi kalin yuvarlak top gibi ama bacaklar ince fln.
Ben basenden sikayet ediyorum ama ust bolge kalinligi gorsel olarak daha rahatsiz edici sanki.
yaa evet bel bölgesi cok kötü duruyo ama bel ince bacaklar kalında güzel durmuyo
tabi bana da kopek iseme hareket yana dogru oda basene iyi geliyo napsam bacaklarimi duvarlarami vursam
ahaha popyu vurduklarını duydumdu da bacagı ilk defa duydum hayal ettimde .dadadahdjshddh
çok düşünme kuzum 54 de değil 53 lerde kapatırsın cumayı
pazartesi salı çarşamba dimi salı mevlüt var ama nasıl yapsam ki kuzu
ahahaahahah : koptum bu nasıl övmek ama cidden iyi duruyosun yani bayaa

Aynen ya dip boyasi fikri insani sıkıyor demi küllü sari yaptir altlari grimsi ossun acikyisil göslüm

Son liste bu midur

***14. TAKİM 517. ETAP***

nuffiun(72,30/71.50/0.8/%1,11)
zuzuzuzu1234 (66/65.3/0.7/%1.10)
elaalemi( 56.7/56.7/0/%0)sabit
Alina_ (59.3///%)
keptinn(54.7/54.5/0.2/%0.37)
Aylnaylm1(66.8/66.6/0.2/%0.30)
poncikbirgelincik(59.3///)sabit
senad(63.3/62.7/0.6/%0.95)
htc71(63.5/63.3/0.2/%0.06) 512.etapta bildirimli izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 5e bölündü

14. Takım Ortalama:%

hayır canım bu

hii o hareket zor ama güzel yakıyor ... üst bölge kalınlığı da çok kötü oturunca pofidik oluyon

tabi bana da kopek iseme hareket yana dogru oda basene iyi geliyo napsam bacaklarimi duvarlarami vursam
Ahahahahhahahhaha oyle bi topik vardi kiz basenleri duvara durarak eritme diye valla zayiflayinca kalmiyo basen biliyin bosver takma o yuzden gayet ideal vucudun senin

Harikasın canım :)) buradada hızla kilo vermeye devam edeceğine eminim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…