Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba Kizlar,
umarim Dogru yere yaziyorumdur:)
Bende Zayiflamak isteyenlerdenim.
Boyum 1,79 suanki kilom 74,3 Hedefim 68. Takiminizda yer varmi?
canım gercekten kararlıysan devamlılık sorunun yoksa eger aktif olabilceksen tabikide her zaman yer var hoşgeldinnnn
süper cok sevindim.
Biraz bahsedermisiniz nezaman tartiliyoruz nezaman günceliyoruz vs. hicbir bilgim yok malesef. bu bölümde yeniyim.

canım hoşgeldin takımımıza :)
ben takım kaptanınıyım kaptan yardımcılarım @poncikbirgelincik ve @ParteMoralll

san takım içi kurallardan bahsetmek istiyorum bu takımda oldugun sürece bu kurallara da uymak zorundasın;

Herkes menülere yorum yapıcak
benim bilgim oldugu için menü paylaşmayan bi kaç kişi var onun haricinde herkes paylaşıcak
ve diğer kişilerin hataları ve begenilen şeyleri söylenicek

hergün menü paylaşımı kesinlikle yapılacak
3 gün haber vermeden bildirim yapmayan üye diskalifiye edilicek
Cuma 2 kere bildirim yapmayan üye diskalifiye edilicek
Günlük en az 5 mesaj kesinlikle yazılıcak(en az)

Pazartesi bildiriminde artı cıkanlar Salı günü önlemini alacak ve en geç Çarşamba eksiye geçmiş olunacak
Cuma artı cıkanlar hergün en az 30 dk spor yapıp yine en geç çarşambaya eksiye geçmiş olucak.

Eğer kurallara uyulmazsa en fazla 1 hafta bekler diskalifiye ederim.

aday listesindesiniz ve 3. cuma listeye girebiliyosunuz. Listeye gireceğiniz hafta takip ediyorum ve eğer kacamak varsa o hafta listeye giremiyosunuz bi hafta daha beklemek zorunda kalıyosunuz.

Selam kardeş takımım nasılsınız
canım hoşgeldiinnn
Ay yok hic tarzim degil benim
çinkilim kıvırcık değilsin
Hosgeldin balli kayfeeli kiz
Balli kahve oldumu hic
Bari karamelli olaydi
kahve dediğin sade olurr
Merhabalar,
Uzun aradan sonra aranıza tekrak katıldım beni kabul edermisiniz. Bu sefer kararlıyım bu kilolara veda edicem bana yardımcı olabilirmisiniz.
tatlım sen aday listesindeydn listeye hiç girmedin dimi du ben bi kontrol edey,m eğer listeye girmemişsen devame dicene söz verirsen tabiki girebilirsin takıma

uzun süre kalmak ve kiloları vermek için geri döndüm beni aranıza kabul edermisiniz

uzun ara verdim ne yapmam gerekiyor
113.50 kiloyum boyum 1.63 insülin direncim var

çok sağolun teşekkür ederim bu süreçte nasıl olacak beni yönlendirebilirmisiniz tşk
tatlım öncelikle hedef kilonu söyle bana not edeyim bide kuralları da oku aşağıya yazdımmmm kabul edersen buyur gelll

ben takım kaptanınıyım kaptan yardımcılarım @poncikbirgelincik ve @ParteMoralll

san takım içi kurallardan bahsetmek istiyorum bu takımda oldugun sürece bu kurallara da uymak zorundasın;

Herkes menülere yorum yapıcak
benim bilgim oldugu için menü paylaşmayan bi kaç kişi var onun haricinde herkes paylaşıcak
ve diğer kişilerin hataları ve begenilen şeyleri söylenicek

hergün menü paylaşımı kesinlikle yapılacak
3 gün haber vermeden bildirim yapmayan üye diskalifiye edilicek
Cuma 2 kere bildirim yapmayan üye diskalifiye edilicek
Günlük en az 5 mesaj kesinlikle yazılıcak(en az)

Pazartesi bildiriminde artı cıkanlar Salı günü önlemini alacak ve en geç Çarşamba eksiye geçmiş olunacak
Cuma artı cıkanlar hergün en az 30 dk spor yapıp yine en geç çarşambaya eksiye geçmiş olucak.

Eğer kurallara uyulmazsa en fazla 1 hafta bekler diskalifiye ederim.

aday listesindesiniz ve 3. cuma listeye girebiliyosunuz. Listeye gireceğiniz hafta takip ediyorum ve eğer kacamak varsa o hafta listeye giremiyosunuz bi hafta daha beklemek zorunda kalıyosunuz.

olabilirrr denenmiş mi kiiiii

kaptinn kilom için tebrik etmiş mı idin ay çok mutluyum çok gidiyor Allah'a şükür
cok tebrik ediyorum canıımmm bi şimardıns en nie böyle oldu
aslında süper ama dayanabilirmiyiz
sana olmaz bu listeeeee senin önce menüleri görelim ne yiyosun ne içiyosun nasıl besleniyosunnn sonra en sonlara dogru çgeçebilrisin bu listelere duraksama dönemlerinde
Hoşgeldin canım aramıza takım kurallarını bulabilirsem atıcam sana

he ben bunu unuttumdu kıızzzzz düzenlediydk dimi
@SekerPancarii gecen hafta ve bu hafta ki kilo bildirimini yaptinmi ben gormedim. Cezalari yapicam biliyosunuz

o sabit ben söylyiim

oha

onu nasıl yaptınnnnn

evet denenmiş olumlu sonuclar alınmıs

spor ne yapılıyor ne yapmak gerekiyo
canım sen şimdilik yürüyüş yapabilrsin bence yeterlidirr başlangıc için
600 gr gitti partecimmm
oooowwww
bu kadar ki baskada yooohh
eşim almış ama keldi yiyemedim ki çay yaparım artık onu

evet kuzum

teşekkürler tatlım

benim saçlara benziyor banyo dan çıkamadan köpük sürüyor kurutuyor süper görünüyor röflerim
bnm saçlarım kısaykene böyleydi de şimdi agırlastı saldı kendini bukleciklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…