- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #201.441
ahahahaahhahdhdhdHababam sınıfı asker de diye bir film vardıorda çok kiloluyu askere almamislardi diğerleri egitimdeyken oda elinde 1 ekmek ile onlara bakarak uzak tan aynı şeyleri yapmaya çalışıyordu nereden aklıma geldiyse
maşallah 1 günde o kadar kilo versem ne gizil olırdııııSevindim :)
Ilk degil oncekilerde 1600 1500 da yaptim. Ama bu rakam fazla yemelerden sonra.
dusunmem lazim
Ne isticen yinesoyle evet dinliyorum
anlaştıkkkçok sağolun okey yarın sabahtan listelerimi atmaya başlarım inşallah
ben geçen ramazan yiyodumGece borek yersek oluruz 100kilo
Yoo herkese acik degil artk gelenleri listeye girmesi icin benden gecmesi gerekiyor.
ayyy cok severizzzz ramazanda aksamlari biz kahvalti aparatf mutlaka cayimiz oluyor immmh ne kiymetli oluyor o an yemekkkk ozledim ramazanii
açım zaten bakkkkeptinimmmm
kaç günlük bu çorba salata doyurur bizi he yanında yoğurtta var bunu da denerin
ne diyodunz siz ne kordon altın mı gözteriyon napıyon cok severm ben altın bana da gönderinKiz gecen bilegimde cekip attim yaa
Herkes e neymis disiplin demeeek ben demeeek sonra ben ugrasiyorum sen karisma cekil bakimahahahaahhahdhdhdhayır hayır sen öyle dışlanmadın öyle düşünme hem o askeri herkes seviyodu ama mecburi durumlardan dolayı uzak kalıyodu
maşallah 1 günde o kadar kilo versem ne gizil olırdıııı
anlaştıkkk
ben geçen ramazan yiyodum
he herkes okey vercek öle alcaz listeye
açım zaten bakkk
ahahahaahhahdhdhdhayır hayır sen öyle dışlanmadın öyle düşünme hem o askeri herkes seviyodu ama mecburi durumlardan dolayı uzak kalıyodu
maşallah 1 günde o kadar kilo versem ne gizil olırdıııı
anlaştıkkk
ben geçen ramazan yiyodum
he herkes okey vercek öle alcaz listeye
açım zaten bakkk
Altin saatmine diyodunz siz ne kordon altın mı gözteriyon napıyon cok severm ben altın bana da gönderin
araftayız biz kuzumm bakalım haftaya belli olcakÇok iyi canım toparlandık sizin durumlarınız nasıl
kaptan olmak ister misin adsdsddadsfdfdfsHerkes e neymis disiplin demeeek ben demeeek sonra ben ugrasiyorum sen karisma cekil bakim
ben çoooh tokumm
Altin saatmi
Bu smile olmusmu agglamali yollasaydin olabilerdiiiiiiiisadece çerçevesi gözüküyo
Hayir gostermedim o gordu bakarken instgramima.begenmis oda alacak.
hee taam kocisinin aldıtıgı saati mi gösterdin
hee taam kocisinin aldıtıgı saati mi gösterdin
Bu smile olmusmu agglamali yollasaydin olabilerdiiiiiiii
çeneniz düşmüş azcık kaybolmuştum oysakiSchonerDuft hangi detoksu yapacağız canısı
Hahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahaj
niye bize4 de ona 2çeneniz düşmüş azcık kaybolmuştum oysaki
poncikbirgelincik paylaştığı hoşuma gitti ne yapsak acaba kaptinn o listeyi sende yapabilirsin 2 günlük olarak
bekliyomHahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahaj
4 gün yapabilirmiyiz sizce ne derseniz bana uyar çok acıkırsam ama yoğurdun içine köz patlıcan atarım4 gün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?