Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ramazan geliyor. Gelsin pideler gitsin tatlilar :) diyet yaparken en zor zaman ramazannnnn
ayyy pideeeee tatlılarrrr sahurda yapılan böreklerrrr
ay cok mantıklı valla yaaa bnm bu hafta 30+40 vardı baskada yok düzenlerken göz onunde bulundurrusun

ay cok mantıklı valla yaaa bnm bu hafta 30+40 vardı baskada yok düzenlerken göz onunde bulundurrusun

geçen oruçluyken aklımdan geçiriyorum yumurtalı sıcacıkpidearasına tereyağ nys bşy dmyrm

tamam kuzum

kaptinn bunlar hep kilo vermekten oluyor coook uzun zamandır 65 görmedim mutluluktan havalara ucuyorum e verilen hedefi de geçince çok mutlu oldum ay ama çok simardim demi durdurayim azıcık kendimi
her hafta ver her hafta şımartırız biz seni böle
napıyosun tatlışş nasıl takımda durumlar
kaptinn hangi listeyi yapacağı z biz pazartesi ona karar verildi mı ki

evet denenmiş olumlu sonuclar alınmıs

nuffiunda gelsin dördümüz karar verelim kaptinn SchonerDuft

siz karar verinde banad ahaer edin bn uyarım hepsine

☆ MAYIS AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM
(70)Hedef52:30+40
(150)Senad:150
(215)SekerPancarii:95+ 120
()Alina_:
(120)zuzuzuzu1234:120

MOR TAKİM
(60)Poncikbirgelincik:60
(40)Nuffiun:40
()elaalemi:
(185)selcanmehmetcan:90+35+60
(250)sarraf:140+110

PEMBE TAKİM:555
MOR TAKIM:535

Hababam sınıfı asker de diye bir film vardı orda çok kiloluyu askere almamislardi diğerleri egitimdeyken oda elinde 1 ekmek ile onlara bakarak uzak tan aynı şeyleri yapmaya çalışıyordu nereden aklıma geldiyse

@ParteMoralll evet tatlım kendi adıma soylim bana hep söyleyebilirsin tatlım beni gaza getirdi vs çok fazla
Sevindim :)
oha

onu nasıl yaptınnnnn
Ilk degil oncekilerde 1600 1500 da yaptim. Ama bu rakam fazla yemelerden sonra.
onu aldırcam karar verdim tebi izin verirsen bide bişey daha isticem izin verirsen
dusunmem lazim

Ne isticen yine soyle evet dinliyorum

çok sağolun okey yarın sabahtan listelerimi atmaya başlarım inşallah

Gece borek yersek oluruz 100kilo
gidenin yeri boş kalmaz burda ihtiyacı olanaa kapımız hep açık :
Yoo herkese acik degil artk gelenleri listeye girmesi icin benden gecmesi gerekiyor.
geçen oruçluyken aklımdan geçiriyorum yumurtalı sıcacıkpidearasına tereyağ nys bşy dmyrm

tamam kuzum
ayyy cok severizzzz ramazanda aksamlari biz kahvalti aparatf mutlaka cayimiz oluyor immmh ne kiymetli oluyor o an yemekkkk ozledim ramazanii

☆ MAYIS AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM
(70)Hedef52:30+40
(150)Senad:150
(215)SekerPancarii:95+ 120
()Alina_:
(180)zuzuzuzu1234:120+60

MOR TAKİM
(60)Poncikbirgelincik:60
(40)Nuffiun:40
()elaalemi:
(185)selcanmehmetcan:90+35+60
(250)sarraf:140+110

PEMBE TAKİM:615
MOR TAKIM:535

Bende çok özledim başlarken bi korku oluyo içimde acaba bu ramazanı tam tutabilcek miyim diye sonra bakıyorum göz açıp kapayıncaya kadar bitiyo Rabbim sabrını veriyo çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…