- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #201.481
14. grup kapanıyor mugrubu kapatıyorum herkese iyi günler diler grubun 16 da açılacağını duyururuz
yapamadım kiben öğün atlayınca diğer öğünde aşırı yiyorum
sakın sen öyle yapma
Hahaha seni parte ruzgari carpmis bebmm
hahaha hadi ordan
Huuu liste nolduuuyapamadım kisabah kahvaltı yetiştiremedim 1 dilim ekmek yedim zeytinle öğle de yemekler bozuk cıktı bi tek corba yiyebildim içine ekmek dogradım doyayım diye akşam allah kerim
sakın sonra pişmanlık geliyor, sonra pişmanlıktan yiyordun tam bir çıkmazyapamadım kisabah kahvaltı yetiştiremedim 1 dilim ekmek yedim zeytinle öğle de yemekler bozuk cıktı bi tek corba yiyebildim içine ekmek dogradım doyayım diye akşam allah kerim
konuyu takip edemedim detayı nedir bu olayın?? tam bir fransızımkimse konusmasın diye yapıyo uyanık
yedim kızdım, kızdım yedim ..sakın sonra pişmanlık geliyor, sonra pişmanlıktan yiyordun tam bir çıkmaz
Poncikmi yapcakti listeyi mi?***14. TAKİM 517. ETAP***
nuffiun(72,30/71.50/0.8/%1,11)
zuzuzuzu1234 (66/65.3/0.7/%1.06)
elaalemi( 56.7/56.7/0/%0)sabit
Alina_ (59.3///%)bildirimsiz izine ayrıldı
keptinn(54.7/54.5/0.2/%0.37)
Aylnaylm1(66.8/66.6/0.2/%0.30)
poncikbirgelincik(59.3///)sabit
senad(63.3/62.7/0.6/%0.95)
htc71(63.5/63.3/0.2/%0.06) 512.etapta bildirimli izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 5e bölündü
14. Takım Ortalama:%0,428
budurrrrrr @ParteMoralll paylaştım kızzz unuttum @poncikbirgelincik yapcaktı bu hafta
konuyu takip edemedim detayı nedir bu olayın?? tam bir fransızım
he onu unutmuşum paylaşım alanında düzelttim denicekti hesaplamayı falan ama tabi ben balık hafiza unuttum hesaplayip paylaşıverdimPoncikmi yapcakti listeyi mi?
Aylini nye yazmadin yanina ? Devammi ediyo?
Anladimhe onu unutmuşum paylaşım alanında düzelttim denicekti hesaplamayı falan ama tabi ben balık hafiza unuttum hesaplayip paylaşıverdim
hem sabah yiyemedim hem öğleçok asabiyim şu an he
Niye canım tiksinecek bişey mi olduo ekmeği yemezsem ölürüm ben kızyumurta yiyemiyorum ki midem almıyor bu ara
çok iyi fikirbende listeyi çoğunlukla bulamıyordum
Şimdi bunu son öğün olarak mı yedin canımAyyy yemek yedim sistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?