- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #201.501
Yok ya sabah cok erken yedm doyurucu olmadiŞimdi bunu son öğün olarak mı yedin canım
Hee anladim..Yok ya sabah cok erken yedm doyurucu olmadi
Simdi dolu dolu etli mantarli patatesli bezelye yedim ve kocaman ayranla bir dilim kare olan bugday ekmegiyle. aksam corbayla salata yerim
YEMENİZ LAZIMDIişi varmış çalışcak o gelene kadar konusulmasın konu birikmesin diye kapatıp gitmeye kalktı
yer miyizzz aslaaaa
afiyet olsun kuzu ama 3kuruş sporum var orda ona ellemeAyyy yemek yedim sistim
Cok geçafiyet olsun kuzu ama 3kuruş sporum var orda ona elleme
NORMALDE DE SEVMEM ZORLA YERİM HAVALAR ISINDI YA ONDAN OLABİLİRNiye canım tiksinecek bişey mi oldu
neysem hafta sonu telafi ederimCok geç
NORMALDE DE SEVMEM ZORLA YERİM HAVALAR ISINDI YA ONDAN OLABİLİR
kız o ne kemal sunalın otobüste salatalık yeme sahnesi geldi gözümeay evet sıcakta çok kötü kokuyoseni kusturayım mı
babaanemle büyükbabam 8 saatlik yoldan yanımıza gelirken yumurta haşlayıp yeşil yeşil yiyolarotobüstekilerin halini düşünmek istemiyorum
işi varmış çalışcak o gelene kadar konusulmasın konu birikmesin diye kapatıp gitmeye kalktı
yer miyizzz aslaaaa
benimde acayiip yiyesim var öğlen bir tane special k bar yedim ama canım bir tane daha istiyor. aslında şöyle çatur çutur erik istiyor. şu an resmen gözümün önünden geçiyor. İşten çıkıp alamayacağım için special k ma göz koydum. kendisiyle bakışmayayım diye kaldırdım ama aklım ondaŞimdi bunu son öğün olarak mı yedin canım
ay evet sıcakta çok kötü kokuyoseni kusturayım mı
babaanemle büyükbabam 8 saatlik yoldan yanımıza gelirken yumurta haşlayıp yeşil yeşil yiyolarotobüstekilerin halini düşünmek istemiyorum
aklında durcana ye boşver başka bişi yemdin dimi öğlebenimde acayiip yiyesim var öğlen bir tane special k bar yedim ama canım bir tane daha istiyor. aslında şöyle çatur çutur erik istiyor. şu an resmen gözümün önünden geçiyor. İşten çıkıp alamayacağım için special k ma göz koydum. kendisiyle bakışmayayım diye kaldırdım ama aklım onda
neysem hafta sonu telafi ederim
güzel oldu bu uygulama begendim ben aynen devam
kız o ne kemal sunalın otobüste salatalık yeme sahnesi geldi gözüme
spor listesini düzenle
YUMURTA DIŞINDA BİRŞEY BULAMAMIŞLAR MI
parte eksileri yazmış yaa onları ayarlayıverde toplamları falan son listeyi paylaşısınahahhahhah
nesini düzenleyeyim
seviyolar protein lazım onlara yaşlılar napsınlar
parte eksileri yazmış yaa onları ayarlayıverde toplamları falan son listeyi paylaşısın
taam madem sen şeedersingörmemiştim kuzum parte düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?