Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Normal al canim buyuduyse 1 buyuk beden. Emzirmeyi sormuyosundur herhalde
Yok canim emzirmeyi sormuyorum . Bir beden buyuk olur mu acaba su an kullandigim 80 b ve izi cikiyor vucudumda oyle sıkiyor ki sanki kangren yapacakgibi . Sanirim gun icinde sisiyor goguslerim bombik oldular valla agrisini soylemiyorum bile

Yok canim emzirmeyi sormuyorum . Bir beden buyuk olur mu acaba su an kullandigim 80 b ve izi cikiyor vucudumda oyle sıkiyor ki sanki kangren yapacakgibi . Sanirim gun icinde sisiyor goguslerim bombik oldular valla agrisini soylemiyorum bile
Canim bence deneyerek almani oneririm. Bi buyuk bedenine bak

bence benım lıste daha saglam diğerinde ekmek var bunda yumurta öğlendeki salata yerine sebze veya et yemeği yesek akşamda salata yesek daha mantıklı degıl mı hem doyurucu olur zuzuzuzu1234 kaptinn
Karar verelim hangisi olursa bana uyar dört günlük olan benim aklıma çok kyatti nedense

ŞAPŞİK OLDUM :d NEYSE BAN YERSEM 1 TANE VERMİŞİM 3 TANE DEĞİL ONA GÖRE YERİM ....
54 OLUNCA BİZİ BIRAKMIYON DİMİ
Yok burdayimm mezun olcam ama kaptanligi birakmicam ensenizdeyimm
KIZLAR PIRT PIRT YAPIYORUM SABAHTAN BERİ KEŞKE BU DÜN OLAYDI BELİ DAR PANTOLON GİYDİM BUGÜN KİLO VERİNCE OLDU DA FIRSATI KAÇIRMAYIM DEDİM ONDAN MI ACABA
ay güldüm keşke dün olaydı
Tabi onceligimiz o da ne kadar az kilo o kadar kolay dogumm

Bekleyinnn kosa kosa gelcem omuzlarinizda dertlencemmm yalniz birakmayin sakin gelir misim hepiniz gitmissiniz ben sok
Merak etme düğün den sonra bende alır geri dönerim

Sabah :1 dilim ekmek 2 zeytin
Ara:kahve
Öğle : 1 dilim ekmek 1 kase çorba
Aksam : 1 paket nuddle çok seviyorum görünce dayanamadim

Su 2 litreye tamamlarim
Bugün yetersiz beslendim yarın sebzeye yemekleriyle dengelerim vitamin almak lazimm

Kızlar mnum
Sabah iki kayisi yedim ondan sonra kan vermeye gittim
Öğlen iki yumurta sarısı haşlanmış beyazın i yiyemedim fasulye kavurması avuç içi kadar zeytin peynir salatalık
Akşam karpuz yedim arkadaş çaya çağırdı orda da bir küçük dilim pide yedim veeeee tokum şu an :)

Öğle kahvaltiyla öğle yemeği arası bişeyler olmuş akşam ki pide cısssss

Cuma menüsü olmuş cidden kaptan yarın dengeleyeceğine inanıyorum sağlıklı gıdalar ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…