- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #201.541
olursun tabie adını verdin ya diğerlerinin adını vermezken
yurtiçiyle geliyo kuzum sen incelersin zaten toplu sipariş verirsin
haftaya net 54 olmayı planlıyorumsence olabiler miyim
Normal al canim buyuduyse 1 buyuk beden. Emzirmeyi sormuyosundur herhaldeSekerPancarii @ParteMoralll htc71 kizlar benim gogusler oldu balon camasirlarim olmuyor artik nasil camasir almaliyim bilemedim bir danisayim dedim bir el atin bu tombilitooo hamiseee
Yok canim emzirmeyi sormuyorum . Bir beden buyuk olur mu acaba su an kullandigim 80 b ve izi cikiyor vucudumda oyle sıkiyor ki sanki kangren yapacakgibi . Sanirim gun icinde sisiyor goguslerim bombik oldular valla agrisini soylemiyorum bileNormal al canim buyuduyse 1 buyuk beden. Emzirmeyi sormuyosundur herhalde
Canim bence deneyerek almani oneririm. Bi buyuk bedenine bakYok canim emzirmeyi sormuyorum . Bir beden buyuk olur mu acaba su an kullandigim 80 b ve izi cikiyor vucudumda oyle sıkiyor ki sanki kangren yapacakgibi . Sanirim gun icinde sisiyor goguslerim bombik oldular valla agrisini soylemiyorum bile
Sag ol canimm . Hafta sonu kendimi iyi hisserde de gidebilirsem alayimm inssCanim bence deneyerek almani oneririm. Bi buyuk bedenine bak
Karar verelim hangisi olursa bana uyar dört günlük olan benim aklıma çok kyatti nedensebence benım lıste daha saglam diğerinde ekmek var bunda yumurta öğlendeki salata yerine sebze veya et yemeği yesek akşamda salata yesek daha mantıklı degıl mı hem doyurucu olurzuzuzuzu1234 kaptinn
bende 1 beden büyük giydim canım emzirirken 2 beden buyuktuSekerPancarii @ParteMoralll htc71 kizlar benim gogusler oldu balon camasirlarim olmuyor artik nasil camasir almaliyim bilemedim bir danisayim dedim bir el atin bu tombilitooo hamiseee
hoş buldum tatlimmOo geri mi döndün sennidin 60 olmadin izinde hoşgeldin bebegim
Yok burdayimm mezun olcam ama kaptanligi birakmicam ensenizdeyimmŞAPŞİK OLDUM :d NEYSE BAN YERSEM 1 TANE VERMİŞİM 3 TANE DEĞİL ONA GÖRE YERİM....
54 OLUNCA BİZİ BIRAKMIYON DİMİ
KIZLAR PIRT PIRT YAPIYORUM SABAHTAN BERİ KEŞKE BU DÜN OLAYDI BELİ DAR PANTOLON GİYDİM BUGÜN KİLO VERİNCE OLDU DA FIRSATI KAÇIRMAYIM DEDİM ONDAN MI ACABA
Merak etme düğün den sonra bende alır geri dönerimTabi onceligimiz o da ne kadar az kilo o kadar kolay dogumm
Bekleyinnn kosa kosa gelcem omuzlarinizda dertlencemmm yalniz birakmayin sakingelir misim hepiniz gitmissiniz ben sok
Öğle kahvaltiyla öğle yemeği arası bişeyler olmuşKızlar mnum
Sabah iki kayisi yedim ondan sonra kan vermeye gittim
Öğlen iki yumurta sarısı haşlanmış beyazın i yiyemedim fasulye kavurması avuç içi kadar zeytin peynir salatalık
Akşam karpuz yedim arkadaş çaya çağırdı orda da bir küçük dilim pide yedim veeeee tokum şu an :)
Bebem iann çok azdı çeyrekdi vallahÖğle kahvaltiyla öğle yemeği arası bişeyler olmuşakşam ki pide cısssss
Eh iyi madem hadiii öyle olsunnnBebem iann çok azdı çeyrekdi vallah
Hoşgeldin caniiimmm :) daha önce hiç bi takımda yarismis miydin ? Kendini tanıt bize istersen :)merhabalar :) grubunuza yeni geldim.
Cuma menüsü olmuş cidden kaptan yarın dengeleyeceğine inanıyorum sağlıklı gıdalar ileSabah :1 dilim ekmek 2 zeytin
Ara:kahve
Öğle : 1 dilim ekmek 1 kase çorba
Aksam : 1 paket nuddle çok seviyorum görünce dayanamadim
Su 2 litreye tamamlarim
Bugün yetersiz beslendim yarın sebzeye yemekleriyle dengelerim vitamin almak lazimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?