- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #201.521
parte eksileri yazmış yaa onları ayarlayıverde toplamları falan son listeyi paylaşısın
görmemiştim kuzum parte düşmüş
kizzz sana dusmus onlari caktirmadan duzelt diyo sende ciddi cddi noldu diyosun☆ MAYIS AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
(20)Hedef52:30+40-50
(150)Senad:150
(165)SekerPancarii:95+ 120-50
()Alina_:
(180)zuzuzuzu1234:120+60
MOR TAKİM
(10)Poncikbirgelincik:60-50
(40)Nuffiun:40
(-70)elaalemi:-70
(85)selcanmehmetcan:90+35+60-100
(250)sarraf:140+110
PEMBE TAKİM:515
MOR TAKIM:315
bütün haftanın spor toplamı 20dk mı şimdikizzz sana dusmus onlari caktirmadan duzelt diyo sende ciddi cddi noldu diyosun
85 i 82 gorunce ben
sag ol partesimmmmGecmiss olsun tatlisimmm kendine dikkat ett
Tontik ki ne totttik olcemm Allah bilir . Aynen cnm 5 ay daha var bu gidisle olcemm dua olmiyammbana bbam yaptırdı sabah zorla ekmek falan kızartmış
alıştıraym hemi bizim de kendimize vakit ayırmaya ihtiyacımız var sonucta (cocuk olduktan sonra tabi)
öyle olmuyo tabikide: durun şimdi ben listeyi düzenllicem limse bişi yapmasın
oyy tontik bi olcannn90 olmzsın yaa o kadr da değilll ama daha da 5 ay var
ahahhahhah
nesini düzenleyeyim
seviyolar protein lazım onlara yaşlılar napsınlar
kizzz sana dusmus onlari caktirmadan duzelt diyo sende ciddi cddi noldu diyosun
85 i 82 gorunce ben
ne kataloğu
sağlıcakla geçsin o 5ay inşallah kuuuzuuumm kiloyu bosver verilir osag ol partesimmmm
Tontik ki ne totttik olcemm Allah bilir . Aynen cnm 5 ay daha var bu gidisle olcemm dua olmiyamm
vaayyy ne cıbııkkkk
sana da 9 da işe başlayan kızne kataloğu
AVO. OFLİM.. GİBİ DÜŞÜN İÇ ÇAMAŞIR GECELİK PİJAMA SATIYORSUN ÜRÜNLERDE GÜZEL REFERANSUIne kataloğu
BEBİŞ SAĞLIKLA GELSİNDE BİZ SENİ BURDA BEKLİYORUZ ZATEN KUZUM TADINI ÇIKARsag ol partesimmmm
Tontik ki ne totttik olcemm Allah bilir . Aynen cnm 5 ay daha var bu gidisle olcemm dua olmiyamm
ÜRÜN ALMADIM DAHA MSJ GELDİ KATALOG İ,ÇİN BEKLEDİM BELKİ SİPARİŞŞ ALIRIM DİYE ... BİRDE HANGİ KARGO İLE GELİYOR ÜRÜNLER PTT Mİvaayyy ne cıbııkkkk
sana da 9 da işe başlayan kız
evt haftaya daha zor olablr dusunuyorm suanbütün haftanın spor toplamı 20dk mı şimdini kıdır gizillll
e adını verdin ya diğerlerinin adını vermezkenAVO. OFLİM.. GİBİ DÜŞÜN İÇ ÇAMAŞIR GECELİK PİJAMA SATIYORSUN ÜRÜNLERDE GÜZEL REFERANSUIkaptinn VERDİ AVRUPA NETWORK BAK İSTERSEN
yurtiçiyle geliyo kuzum sen incelersin zaten toplu sipariş verirsinÜRÜN ALMADIM DAHA MSJ GELDİ KATALOG İ,ÇİN BEKLEDİM BELKİ SİPARİŞŞ ALIRIM DİYE ... BİRDE HANGİ KARGO İLE GELİYOR ÜRÜNLER PTT Mİ
haftaya net 54 olmayı planlıyorumevt haftaya daha zor olablr dusunuyorm suan
ŞAPŞİK OLDUM :d NEYSE BAN YERSEM 1 TANE VERMİŞİM 3 TANE DEĞİL ONA GÖRE YERİMe adını verdin ya diğerlerinin adını vermezken
yurtiçiyle geliyo kuzum sen incelersin zaten toplu sipariş verirsin
haftaya net 54 olmayı planlıyorumsence olabiler miyim
Tabi onceligimiz o da ne kadar az kilo o kadar kolay dogummsağlıcakla geçsin o 5ay inşallah kuuuzuuumm kiloyu bosver verilir o
Bekleyinnn kosa kosa gelcem omuzlarinizda dertlencemmm yalniz birakmayin sakinBEBİŞ SAĞLIKLA GELSİNDE BİZ SENİ BURDA BEKLİYORUZ ZATEN KUZUM TADINI ÇIKAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?