- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #202.601
çok çirkin oldu ya ek yapılmış gibi karnıma sırtım çok güzel zayıfladı kolum boynum ama göbek ediğim gibi .. bakarım videoyaEbru sallinin bi hareketi vardi o cok iyi geliyo diyodu bi bak YouTubedan istersenisinmanin icinde yapiyodu isinma haretlerine bakarsan anlarsin hangisi oldugunu yere yatip popuyu sıkıp o bolgeyi azcik yukarı yitiyodu sanirim boyle biseydi ama kilo verdikce heryer eriyo gider orasi hemencik zaten eriyon gunden gune
Abs karin videolari yaparsan onlar da sikilastiriyo orayi canim alt karin egzersizleri sikilastiriyoçok çirkin oldu ya ek yapılmış gibi karnıma sırtım çok güzel zayıfladı kolum boynum ama göbek ediğim gibi .. bakarım videoya
benim düğünüme 4 bucuk ay kaldıhahahahahahahahahahahahhaaa tmmm sakin ol dugune daha cok var
siz iyi degilsiniz hahaahahahahahahaha ates basiniza vurmus
nooooooooo hc sexy degl
gunde 3 kasik yogurtttr yatmadan yee yogurt kuru var birsuru
doktoruna bi sor kuzum da öle yap olma mıııızorlıcam azcık düşündükçe daha kötü oluyor çünküm
ne kaa ayıp büyüklerin yanında
birilerinin göz kaldı galibaDün fıstık ezmesi yaparkenrobotum bozuldu napacam ben delirdim almiste yulaf da cekemicem
Kızlar dört çatal pastadsn aldım pişman değilim ay ne özlemişim yeemgi
benim düğünüme 4 bucuk ay kaldı
doktoruna bi sor kuzum da öle yap olma mıııı
birilerinin göz kaldı galibaacaba kimmiiiiinnnn
benim düğünüme 4 bucuk ay kaldı
doktoruna bi sor kuzum da öle yap olma mıııı
birilerinin göz kaldı galibaacaba kimmiiiiinnnn
ahahaahhGöz ettin fistik ezmesiz naparim ben o benim yakıtım
Ay misafir var olmaz ki ya şimdi ne yapsamo zaman dogru spora çıbııkkk
o ney gız askerlik gibibenimkinede 15 ay kaldı nolmuş yani
pilav mı4 kaşık pilav üstüne k. fasulye yogurtyemekler bi tuhaflaştı bu ara
olur olur çıbık bişiler yap ya da tm hadi akşam yparsınAy misafir var olmaz ki ya şimdi ne yapsam
he ok yavaş yavaş yapıyorum haftada 1 gün 10 mekik mesela 10 makas 10 tekme gibi 5 10 dk sürürüyor en fazla onlarıda ekleyimAbs karin videolari yaparsan onlar da sikilastiriyo orayi canim alt karin egzersizleri sikilastiriyo
Tamam kaptanim canım benim bebem sen kızma ne olur evde yuruyeyim birazolur olur çıbık bişiler yap ya da tm hadi akşam yparsın
bi ara pek bi talihsiz günler geçirdimdi kendilerylenpilav mı
pirin pilavı mı yoksam
kuru fasulye nohut görünce aklıma hep sen geliyorsun
o ney gız askerlik gibişafak kaç
anlaştık kuzum böyle ol canımı yiTamam kaptanim canım benim bebem sen kızma ne olur evde yuruyeyim biraz
benim düğün şafağı 143 günaskerlik şafağımız çok ayrı nişan şafağı 73 düğün tahmini 15 ayy
Aha jeton yeni düştüahahaahhvalla ben göz etmedim bnmde var evde olmayan biri göz etmiştir olmayan biri anlaaaa
benim düğün şafağı 143 günşimdi hesapladım nispet yapabilmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?