- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #202.621
ahhhaaa çok güldüm yaaa yavrum uzaksınız birde kavuşmanın sevinci ile deprem bilem olurbenimkinede 15 ay kaldı nolmuş yani
hee tansiyon durumu ok affettik seni keptin pirinç yemeyelim uzun zaman oldubi ara pek bi talihsiz günler geçirdimdi kendilerylenhe pirincc başka bişi yoktu ac kalmayıda göze alamadım malum tansiyonlar gidiyii
Artih bende yapamicam çekilmiş yulafli tariflervalla ben etmiş olabilirim
şükür yaaa
evlenelimdeevlendikten sonra görcem seni buralardahergün banyo yapıyom diye gezerdurursun tövbe yarabbiiiiiiim
adfdgfsgdfdgdgdahhhaaa çok güldüm yaaa yavrum uzaksınız birde kavuşmanın sevinci ile deprem bilem olur
valla ben etmiş olabilirim
aa üzüldümDün fıstık ezmesi yaparkenrobotum bozuldu napacam ben delirdim al iste yulaf da cekemicem
rondon mu bozuldu kız kaçırmısım ben orayıArtih bende yapamicam çekilmiş yulafli tariflerkardes olduk yenisi ne zaman alınır bilmeyrum
pişman değilim diyor bi de yaaKızlar dört çatal pastadsn aldım pişman değilim ay ne özlemişim yeemgi
Dur mekik çekem en iyisianlaştık kuzum böyle ol canımı yi
bende bayadır yemiyodumhee tansiyon durumu ok affettik seni keptin pirinç yemeyelim uzun zaman oldu
şükür yaaa
evlenelimdegeçen nişnlım diyo ki düğünden sonraki gece kuzenleri toplayalım evde after parti yapalım kuzenleri de yanımızda he ben olur tm dedim ama bi pişman oldu sanki aaa balayına gitcez ertesi gn falan dedi bende yoo ertesi akşam gitcez yetişiriz yni dedm sustu :d
adfdgfsgdfdgdgd
bende ciğer pişircektim mangalda işimiz varken ciğer mi ğişirilir hiçç acıdım nişanlına şimdi adam neler düşünmüştü oysakişükür yaaa
evlenelimdegeçen nişnlım diyo ki düğünden sonraki gece kuzenleri toplayalım evde after parti yapalım kuzenleri de yanımızda he ben olur tm dedim ama bi pişman oldu sanki aaa balayına gitcez ertesi gn falan dedi bende yoo ertesi akşam gitcez yetişiriz yni dedm sustu :d
adfdgfsgdfdgdgd
he düşünemediahahaahhahhaha boşver ne kadar geç o kadar iyierkek bide o düşünmüyosa sne mi düşüncen gerçi geç düşmüş biraz
he düşünemediayy ne güldüm
bende ciğer pişircektim mangalda işimiz varken ciğer mi ğişirilir hiçç acıdım nişanlına şimdi adam neler düşünmüştü oysaki
valla kendi etti kendi bulduonlarda eşek değil ya gelmezler heralde
ay bu ara herkesler bana zayıflamışın diyo belin cok incelmiş diyo
totoyu kaşı dediklerindeay bu ara herkesler bana zayıflamışın diyo belin cok incelmiş diyo
pek hoştırrrrçoğ hoştır
valla maşallah diye diye ağzım dilim kuruyototoyu kaşı dediklerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?