- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #202.561
olursun bencegüzel spor yapıyon incecksin yaparsın başarırsın
senin yüzünden niye olsun kuzumhamileyim diye her buldugunu yemiş almş kilo her kadının düştüğü hata bu muhtemelen bizde yapcaz ayni hatayı
inşallah aynı hataya düşmeyiz biz hamiş olunca burda oluruz partede bizi tokatlar kendimize gelirizolursun bencegüzel spor yapıyon incecksin yaparsın başarırsın
senin yüzünden niye olsun kuzumhamileyim diye her buldugunu yemiş almş kilo her kadının düştüğü hata bu muhtemelen bizde yapcaz ayni hatayı
Genelde ama türk bayanlari el verisli dogumdan sonra yada evlilikden sonra kilo almaya:) tabi geneleme yapmak istemiorum ama almanyada gözlemledigim kadariyla bayanlar dogumdan kisa bi süre sonra fit bi görünüme kavusabilio, ve daha önemliside hamilelikde cok dikatli besleniyorlar... bizim topluma baktigimda genelde su cümle hakim " aman ne olcak ye, sen iki canlisin yemen gerekiyo" böyle böyle kilolar aliyo basini gidiyo.
valla öyle kuzum dediğin gbi sen iki canlısın ye diyolar e insanız sonucta ye ısrarlarına ne kadar dayanmabilirz dimiaynen canim, aynisini bende simdi yazacaktim
tohatla beniinşallah aynı hataya düşmeyiz biz hamiş olunca burda oluruz partede bizi tokatlar kendimize geliriz
çok haklısın canım hep bunu duyuyoruz
benide
HiiiicAna ve kadin olmak kolay miiii beaa
Ayyy
valla istersen almazein odem olmadikca ben 9.5 aldim. Tek sorunum kilolu kalmakti. Ama isteyince veriliyomus. Tek umudum 2. De yine sadece gobekli hamile olmakGenelde ama türk bayanlari el verisli dogumdan sonra yada evlilikden sonra kilo almaya:) tabi geneleme yapmak istemiorum ama almanyada gözlemledigim kadariyla bayanlar dogumdan kisa bi süre sonra fit bi görünüme kavusabilio, ve daha önemliside hamilelikde cok dikatli besleniyorlar... bizim topluma baktigimda genelde su cümle hakim " aman ne olcak ye, sen iki canlisin yemen gerekiyo" böyle böyle kilolar aliyo basini gidiyo.
tohatlarimdaaaabenide
Olicim heeolursun bencegüzel spor yapıyon incecksin yaparsın başarırsın
tohatlarimdaaaa
Siz once şu sac isini halledin yoksa bebik memikhahahahaahahahahahahahanajahaja kriiizzzzzzzzz
kestircem kestirem hersey bebikim içintohatlarimdaaaa
Siz once şu sac isini halledin yoksa bebik memikhahahahaahahahahahahahanajahaja kriiizzzzzzzzz
ne senesi yaz sonu böylesin bu spora devame edersenOlicim heeseneleğ sürse bilem
Sağol tatlım sende iyisin ki maşallah güzel gidiyor sende de1,60 boy ideal kilo 57 benimçok güzel gidiyorsun valla
kimlerin içine düştüm ya rabbimmmbenim icin sorun yok 7 kere yıkananılırım keptin halletisnben 4 ayda bi günde 17 kere bile yıkanabilirim
+18 muhabbetler katılmak istermisinKızlar ne yapıyorsunuz
Ahahahahahhahahahahahahahahhahabenim icin sorun yok 7 kere yıkananılırım keptin halletisnben 4 ayda bi günde 17 kere bile yıkanabilirim
kahve içiyorum çok açım ayrıcaKızlar ne yapıyorsunuz
Heekestircem kestirem hersey bebikim içinhemen yapcam bi tane valla ne borc biter ne baska bişi bebekten mahrum kalmayalım bari
ne senesi yaz sonu böylesin bu spora devame edersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?