Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet keyifli oluyor mis gibi de kokar ... istedikten sonra heryerde yapılır bence bereketli olsun şimdiden

Kizlar ben buraya hangi gün yazdim tam hatirlamiyorum gecen cumaydi galiba o gün 74,400 düm busabah 73,700 ciktim iyimi yoksa daha fazlasi mümkünmü? 6 gün icinde 700gr. bide hafta sonu azcik bozmustum diätimi:)

Daha yemicem söz söz mahvolduk cuma az çıkayım yoksa aha daha soylicen ben yarın aç kalayım şaka bu yana haklısın sen öyle deyince kzidim kendime bende

evet onu da hala unutmadım
unutmak ne mümkün ddidi didiiddiididi dididididid dididididiiiii
Wuuuuuuuuuu bak seni gormimmmde kimi gorimmmmm
bende oyleyimmmm cok halsiz oluyorm kizimla artik ben
ayy uyuyamazsında sen şimdi
senin okul bitsin diye bekliyorummmm yoosammm coktan cemkirmeye başladımdı sana

Kizlar 73.900düsmüsümmmm ay cok mutluyum suannn
senin başlangıc kilon bende 73.4 gözüküyo

Dünkü menüm;

Sabah

2 yumurtadan omlet ve peynir
sekersiz çay

Öğlen

Makarna ve yoğurt
tavuk sote

Akşam
yarım dilim kek
4 lokma pizza

arkadaşıma gitmiştim kız benim için yapmış yemeye mecvbur kaldım az az

Ne zaman makarnasiz ekmeksz keksz biseysiz menu gorucez

Kizlar ben buraya hangi gün yazdim tam hatirlamiyorum gecen cumaydi galiba o gün 74,400 düm busabah 73,700 ciktim iyimi yoksa daha fazlasi mümkünmü? 6 gün icinde 700gr. bide hafta sonu azcik bozmustum diätimi:)
güzel vermişsin kuzum tabi daha fazla verebilirsin ama kalıcı gitmesi önemli az olsun sabit kalsın

Gunduzmu :) uyuyarak oruc tutmam zaten. Kizimla zaman cabuk gecer belki

günaydın canlar ben bir süre tezime odaklanacağım. Zaten işimden dolqyı sürekli.giremiyorum çok sık giremüyorum bu durumda spora da ara vermem gerekebilir. @keptin bu durumda biraz izne ayrılmak istiyorum.
tm canım zati bi gelip bi gidiyon düzen tutturamadın hallet sen işlerini
Günaydın kızlar..
Annemle yufka açiyoruz iki gündür gelemedim buraya kusura bakmayin..bugünluk te idare edin beni canlarım
ayy pehh severiimmm bizde yaparız hala bu sene bana da yapılcak herseyi 2 katı yapcaz salcayı yufkayı makarnayı

çocukluğumda bizde yapardık evin arkasındaki talvar altında geceden başlanırdı yapılmaya mahalledeki ninelerde gelirdi eyy gidi günler ne çabuk geçmiş ...
hee şipit yapardıkkk yufkanın içine yag salca sürüp yerdik
El ar demiyi gonuşuyilar gonsuuuu nereye düştük biz
nımısslııı bir bağyannımmm ben baa ne diiysiinn
Ramazanda vakit burda sohbet olursa cok cabuk geciyo
valla mecbur 6 ya kadar buralardayım ben zati
yarın kutlama yapıyok mu mezuniyetim şerefine
regli dönemlerinizde duygusal olup otu boka ağlıyor musunuz kızlar
ayy bende bi sinir bi sinirrr ama bu ay hiç bişi olmadı öle pat diye anlamadan ilk deefa böyle oldu stresten galiba be tam balayı dönüşüne denk geliyo hep aynı tarihte giderse tabi
gunaydin kızlar kaptinn içine mi doğdu ne oldu ben ödem olmuştur diye beklerken 62.8 çıktım bugün
abdala malum olurmş ne temiz kalpliyim be
Selam yavruslarrr nasilsinizzz
bebeğiiimm iyiyiz cok şükürr sen nasılsınnn

senin başlangıc kilon bende 73.4 gözüküyo [/QUOTE]

evet canim ama hafta sonu yani cumartesi Sabah 74,500 cikmistim;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…