- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #202.821
hoş geldin bebebk sen nasılsınSelam yavruslarrr nasilsinizzz
alışıyor musun bugün .. keşkem bende 3 4 gün izin alabilsem
evet keyifli oluyor mis gibi de kokar ... istedikten sonra heryerde yapılır bence bereketli olsun şimdidenKiz benim annemler hala yapio:) bide almanyada yapiyolar bunu türk komsularimiz var onlarla toplasiyorlar, disarda ara sokak gibi bi yerde yani evin yani. Gelen gecen almanlar merak icinde yanlarina gelir hep:) bakalim busene icin yapilcak yufkalar yarina planli. Islerimi ayarlarsam bende gitmek istiyorum anneme, zevkli oluyor:)
Daha yemicem söz sözmahvolduk cuma az çıkayım yoksa aha daha soylicen ben yarın aç kalayım şaka bu yana haklısın sen öyle deyince kzidim kendime bende
unutmak ne mümkünevet onu da hala unutmadım
ayy uyuyamazsında sen şimdiWuuuuuuuuuu bak seni gormimmmde kimi gorimmmmm
bende oyleyimmmm cok halsiz oluyorm kizimla artik ben
senin okul bitsin diye bekliyorummmmYarın açlık günü cumaya hazırlık bir menü hazırladım inşallah işe yarar bugün sporu fazla kaçırdım galiba şu an baya acıktım normalde acıkmazdım bu yememe
Sabah: düz kahvaltı peynir , zeytin 4 tane , bir bardak yeşil çay , domates
Öğlen: 2 dilim tb ekmeği , yayla çorba , nohut yemeği
Akşam : yine çorba , yoğurt , salata
7 gibi : yarım wasa bar
Şu anda azıcık açım ve uyuyamıyorum ödevler tepemden bakıyor
senin başlangıc kilon bende 73.4 gözüküyoKizlar 73.900düsmüsümmmm ay cok mutluyum suannn
Kizlar ben buraya hangi gün yazdim tam hatirlamiyorum gecen cumaydi galiba o gün 74,400 düm busabah 73,700 ciktim iyimi yoksa daha fazlasi mümkünmü? 6 gün icinde 700gr. bide hafta sonu azcik bozmustum diätimi:)
Hoshulduk tatlisimm cok istahliyimmhoş geldin bebebk sen nasılsın
Az bilee ama eger bi suredir yapiyosan idare eder.Kizlar ben buraya hangi gün yazdim tam hatirlamiyorum gecen cumaydi galiba o gün 74,400 düm busabah 73,700 ciktim iyimi yoksa daha fazlasi mümkünmü? 6 gün icinde 700gr. bide hafta sonu azcik bozmustum diätimi:)
Ne zaman makarnasiz ekmeksz keksz biseysiz menu gorucezDünkü menüm;
Sabah
2 yumurtadan omlet ve peynir
sekersiz çay
Öğlen
Makarna ve yoğurt
tavuk sote
Akşam
yarım dilim kek
4 lokma pizza
arkadaşıma gitmiştim kız benim için yapmış yemeye mecvbur kaldım az az
güzel vermişsin kuzum tabi daha fazla verebilirsin ama kalıcı gitmesi önemli az olsun sabit kalsınKizlar ben buraya hangi gün yazdim tam hatirlamiyorum gecen cumaydi galiba o gün 74,400 düm busabah 73,700 ciktim iyimi yoksa daha fazlasi mümkünmü? 6 gün icinde 700gr. bide hafta sonu azcik bozmustum diätimi:)
Gunduzmu :) uyuyarak oruc tutmam zaten. Kizimla zaman cabuk gecer belki
unutmak ne mümkünddidi didiiddiididi dididididid dididididiiiii
ayy uyuyamazsında sen şimdi
senin okul bitsin diye bekliyorummmmyoosammm coktan cemkirmeye başladımdı sana
senin başlangıc kilon bende 73.4 gözüküyo
bugün bende görcezNe zaman makarnasiz ekmeksz keksz biseysiz menu gorucez
Hosgeldin tatlisimHoshulduk tatlisimm cok istahliyimm
susam büyüyor annesi çabuk acıkıyor demekkiHoshulduk tatlisimm cok istahliyimm
Yok bide görelimbugün bende görcezekmek yok makarna yok
tm canımgünaydın canlar ben bir süre tezime odaklanacağım. Zaten işimden dolqyı sürekli.giremiyorum çok sık giremüyorum bu durumda spora da ara vermem gerekebilir. @keptin bu durumda biraz izne ayrılmak istiyorum.
ayy pehh severiimmm bizde yaparız hala bu sene bana da yapılcak herseyi 2 katı yapcaz salcayı yufkayı makarnayıGünaydın kızlar..
Annemle yufka açiyoruz iki gündürgelemedim buraya kusura bakmayin..bugünluk te idare edin beni canlarım
hee şipit yapardıkkk yufkanın içine yag salca sürüp yerdikçocukluğumda bizde yapardık evin arkasındaki talvar altında geceden başlanırdı yapılmaya mahalledeki ninelerde gelirdi eyy gidi günler ne çabuk geçmiş ...
El ar demiyi gonuşuyilar gonsuuuu nereye düştük biz
valla mecbur 6 ya kadar buralardayım ben zatiRamazanda vakit burda sohbet olursa cok cabuk geciyo
ayy bende bi sinir bi sinirrrregli dönemlerinizde duygusal olup otu boka ağlıyor musunuz kızlar
abdala malum olurmş
bebeğiiimm iyiyiz cok şükürr sen nasılsınnnSelam yavruslarrr nasilsinizzz
Ne zaman makarnasiz ekmeksz keksz biseysiz menu gorucez
yaşasın kötülükYok bide görelim
Bencede bugun persembeeehadi sen ver en cok kilo sen ver aramizda onlara ceza veriyim sen -ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?