- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #202.841
Birak yaa hep ayniakşam yemicektim ben normalde
yaşasın kötülük
ben - olayım cezaları onlar alsın ben birinci olayım
ilaç kullancan mı günü ileri at ilaç kullancaksan balayında regli olmatm canımzati bi gelip bi gidiyon düzen tutturamadın hallet sen işlerini
ayy pehh severiimmm bizde yaparız hala bu sene bana da yapılcak herseyi 2 katı yapcaz salcayı yufkayı makarnayı
hee şipit yapardıkkk yufkanın içine yag salca sürüp yerdik
nımısslııı bir bağyannımmm ben baa ne diiysiinn
valla mecbur 6 ya kadar buralardayım ben zati
yarın kutlama yapıyok mu mezuniyetim şerefine
ayy bende bi sinir bi sinirrrama bu ay hiç bişi olmadı öle pat diye anlamadan ilk deefa böyle oldu stresten galiba be tam balayı dönüşüne denk geliyo hep aynı tarihte giderse tabi
abdala malum olurmşne temiz kalpliyim be
bebeğiiimm iyiyiz cok şükürr sen nasılsınnn
Birak yaa hep ayni
hee onlardan kes benden kesme ben cici ben tatlıı benonlarin sporundan cok kesicem sen -700 ver
Var icimden diyorumhiç yemediğim menülerde oluyo ama onlara aferin yok
hee onlardan kes benden kesme ben cici ben tatlıı ben
Var icimden diyorumbana karslik vermeee
Tamam bidaha aferin derim
Tamam sende simarma yarin eksii gormezsennnn
Tamamtememeferin ponçiğim di böyle devam di gaza getir azıcık
he belkim o şımarır sen peşini toplarken bi bakmışın akşam olmsGunduzmu :) uyuyarak oruc tutmam zaten. Kizimla zaman cabuk gecer belki
en cok ben vercemYok bide görelim
Bencede bugun persembeeehadi sen ver en cok kilo sen ver aramizda onlara ceza veriyim sen -ol
ben bennn en cok benn birinci olayımmmyaşasın kötülük
ben - olayım cezaları onlar alsın ben birinci olayım
o zamn su an artıda gözüküyosun yani kilo vermiş sayılmazsın ki geçen cumaya göreevet canim ama hafta sonu yani cumartesi Sabah 74,500 cikmistim;(
ayy o kadar agrın oluyo muilaç kullancan mı günü ileri at ilaç kullancaksan balayında regli olma
..
geçen ay birden aldum ama bu ay kötü geçecek sinirden ağrılardan belli kasıklarda hareket var
sen mezun oluyon demi şampanya patlatak
Heee yapiyom bisilergunaydin canım
gunaydin fistik 130 dk sporrrr
o zamn su an artıda gözüküyosun yani kilo vermiş sayılmazsın ki geçen cumaya göre
Ayy ramazanda ben ogleden sonra 3 gibi kizimla beraber uyyom benimle uyudugu icin uzun uyyo 2 3 saat uyyoz bek guzel oliyoayy uyuyamazsında sen şimdi
BebisimHoshulduk tatlisimm cok istahliyimm
Sevdicegine mi gidiyon giz ben niye bilmiyom nere gidiyonnnbilet bulamadım ıstanbula 19 mayıstan ötürü13:50 de buldum patronumdan da ızın aldım 12 30 gibi cıkarım
Sevdicegine mi gidiyon giz ben niye bilmiyom nere gidiyonnn
heee hırs olmazsa veremiycem aç gezecem bugün açhe belkim o şımarır sen peşini toplarken bi bakmışın akşam olms
en cok ben vercem
ben bennn en cok benn birinci olayımmmbu ne hırs kızz
o zamn su an artıda gözüküyosun yani kilo vermiş sayılmazsın ki geçen cumaya göre
ayy o kadar agrın oluyo mu
hee patlatak havai fişekler atılsın sonunda mezun oluyom
oo çok iyi olmuş günden kar etcen kaç saat sürüyorbilet bulamadım ıstanbula 19 mayıstan ötürü13:50 de buldum patronumdan da ızın aldım 12 30 gibi cıkarım
oo çok iyi olmuş günden kar etcen kaç saat sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?