Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Heee kutlama yapiyoh al eline 10 kilo ağırlığı squat yapacan zayifladin artih kutlama boyle olug
o ney be ne biçim kutlama

kaptinn vallaaaaaaa benim giseden gecemeyen listeye giremez herkesn haberi olsunnnnn
hee sana bırahtımmmgarışmammm
ozaman artida degilim yani cumadan cumaya farkim Eksi 600gramm
tatlışımm bendeki listede geçen cuma 73.4 müşsün şu an kilon daha fazla diye hatırlıyorum ben ama karıştırıyo muyum ki
kızlar ben gidiyorum bi kaç gün yokum kendinize iyi bakın kaçamak yapmayın öpüyorum hepinizi teker teker
görüşürüz böcükümmmm
merhaba beybi
yemeğimi yedim düşündüğüme göre fazla kaçmış olabilir yarım tabak k.fasulye yedim turşuda yedim
neler yediinn
kaptinn son spor listesini paylas. Artim herkes kendi yazsin karisiklik olmasin. Takip ederim bende
du şimdi bulup paylaşcam son listeyi tm poncik gelene kadar herkes kendisi yazsın sporlarını

Kahvemi de ictimm himm neler konusuliyormus bakalimhimmmmevet kimler aktifmishimmm
hmmm kaptanın cok işi varmış hmmm ne kadan yogunmuşşhııı cok bunalmışşş

2 yaşına yaklasti canım 21 aylik oldu senin geldiğin zamanlarda ben izindeydim senle tanışmadık 22 yasindayim evdeyim çalışmıyorum 1 tane kizim var sen evlimisin
Evliyim dokuz ay oldu tatlım ben daha bebek yapmadım bekliyoruz KPSS hazirlaniyim diye öyle sen benden küçüksün canım ben 27 yaşındayım anca evlendim okumaktan çalışmak tan anca fırsat oldu

☆ MAYIS AYI 3.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

(60)Poncikbirgelincik:60
(60)Nuffiun:60
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:

MOR TAKİM

(120)Keptinn:120
(190)Senad:60+130
(180)SekerPancarii:45+40+95
(80)sarraf:80

PEMBE TAKİM:120
MOR TAKIM:570

Az kaldı keptinn okul bittikten sonra burada olmazsam bir gün bile çemkir tokatla istediğini yap

Evliyim dokuz ay oldu tatlım ben daha bebek yapmadım bekliyoruz KPSS hazirlaniyim diye öyle sen benden küçüksün canım ben 27 yaşındayım anca evlendim okumaktan çalışmak tan anca fırsat oldu
en guzeli oyle olmasi gerekir bencede ama ben tersinden yapiyim önce evlendim sonra okula başladım açıktan okuyorum liseden sonra devam etmediydim bu sene başladım ışte 1. sınıf bitmek üzere final var 15 güne sonra 2. sınıfa gecicem inşallah canım

tatlışımm bendeki listede geçen cuma 73.4 müşsün şu an kilon daha fazla diye hatırlıyorum ben ama karıştırıyo muyum ki

Ay canim yok o yanlislik olmus yani ben yanlis yazmisim ben o kiloya hic düsmedimki son iki sayinin yeri degismis yanlislikla 74,300 dü baslangic kilom o yazdigim Cuma yani 73 küsür kiloyu daha yeni gördüm:)))))

İnşallah tatlım inşallah geçersin maşallah valla ben böyle azimli insanları hep taktir ederim inşallah biter canım

Sabah kalktım bitki çayını içtim dört tane kayısı yedim bi tane yeni dünya yedim annem kabaktan birşey yaptı ki çok güzel oldu köfte gibi eklemek falan zaten yok bayağı doydum yani
He akşam mantar yapcam eşim yer artık çok tokum ben 1 kase yoğurt yersem atlatır günü dengelerim

Ay canim yok o yanlislik olmus yani ben yanlis yazmisim ben o kiloya hic düsmedimki son iki sayinin yeri degismis yanlislikla 74,300 dü baslangic kilom o yazdigim Cuma yani 73 küsür kiloyu daha yeni gördüm:)))))
Heh tm şimdi oldu işte anlaştık :)) düzeltiyorum hemen

az yedim iyi oldu ama bol su içiriyor wcye de çıkcak gibi sancı var kimyonlu suda içtim bol bol pırt pırt yanlız sansür heç kalmadı ayp ayp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…