Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tabiki nişanlığımla ay
Hee ayy hiyecanli
eee yaniiiiiiiiii

Bennnn yoohh basimda agriyo ilk zamanlar yandimmm
bana
Gunler de bek uzum Allah verir sabrını
cumadan cumaya aradaki fark ölcülüyo kuzum yani pazartesi ara tartılma oluyo hafta sonu aldık mı diye kontrol amaclı yarın geçen cumadan bu cumaya olan kilo farklı baz alıncakkk

oohh vala ne güzelll
Hee bek guzel oluyo sarila sarila yatiyoh
kızlar ben gidiyorum bi kaç gün yokum kendinize iyi bakın kaçamak yapmayın öpüyorum hepinizi teker teker
Gule gule git gel bebegimmmm

Annem kabakları rendeldi bir yumurta un azıcık yağ koydu kabartma tozu da koydu tuz pul biber tavaya azıcık yağ koyup kaşık kaşık koydu pişirdi tqtlim benim çok hoşuma gitti
mücver yapmış kız güzel oluyor yağını da çektirdiysen k.havlu ile kalori değeri düşer

oooww 57 ye miii ma sağlıksız beslenerek tabi aldın sonra geri
kaptinn bende düdüklüde n çok korkarım öyle kullanmıyorum valla korkudan duruyor öyle
bnmkide durcak muhtemelen cok korkuyorum bide unutkanım ben patlar falan allah muhafaza gocam evdeykene kullanabilirim ama ona baktırma şartıyla
sen tatilmisin yarın .. bir ben mi çalışıcam yaaa
hee tatil temixlik yapcem evdee
Heh ondan ismi aklıma gelmedi yaww dilimin ucunda idi aynen havlu ile çektim yağını mis gibi oldu
ay mücver anam pek güzel yapar ama pek yaglı oluyo ama giziilll

olur arada öle cok şaapmamak lazım

akşam hiç bişi yemedin mi nsıl yemedinnnn niye yemedin

Yemedim vallah bende anlamadim nasil oldu cok yorgundum esim uyukluodu zaten bende uzandim bi uyandik Saat dokuzu geciyoru o saatden sonrada bisey yemek istemedim tek esime birseyler hazirladim kendimde su icip yattim:)

Yemedim vallah bende anlamadim nasil oldu cok yorgundum esim uyukluodu zaten bende uzandim bi uyandik Saat dokuzu geciyoru o saatden sonrada bisey yemek istemedim tek esime birseyler hazirladim kendimde su icip yattim:)
ayy ni gizil yaaaa biz öle uyuklasak ayaaagıynann tekmeler beni kalk diye

uzun süre sonra aldım kocayı bulunca 65 oldum olsun evde olmak bile güzel haftaya bende izin alcam 1 haziranda 3 gün kamp yapacam

yarında ben yapcem cam silcem dolap silcem stor yıkıcem dolapları indircmbalkonları yıkıcemvitrin silcemkışlıklarımı kutulara yerleştircem
ayyyy ben çalışırken hiç yardım etmezdim anama tatilim hafta içiydi o zamanlar vardiyeli çalışıyordum 23 de eve geliyordum maşallahın varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…