Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

az yedim iyi oldu ama bol su içiriyor wcye de çıkcak gibi sancı var kimyonlu suda içtim bol bol pırt pırt yanlız sansür heç kalmadı ayp ayp
yarın cuma akla kara cıkcak ortaya ben şahsen son cuma tartım oldugu için ugrasmam pek ama yinede fazla rahat olmayın bence spor listelerinden eksiler gelcek vee pazartesi top 3 yapcam kilo verenlerin içinden

Sabah kalktım bitki çayını içtim dört tane kayısı yedim bi tane yeni dünya yedim annem kabaktan birşey yaptı ki çok güzel oldu köfte gibi eklemek falan zaten yok bayağı doydum yani
yemeği merak ettim bende de 2 kilo kadar organik kabak var rende yapıp soğanla kavurmayı düşünüyorum yoğurt ile yerim

bugün nedense bi siskinlik var bendede dün aksam hibirsey yemememe ramen bügün midem sanki cok yemek yemisim gibi hissetiriyo bana. Bakalim simdi bi rezene cayi yaptim kendime birazdan yine toplantilarim var kosturmaca basliyo:)

yarın cuma akla kara cıkcak ortaya ben şahsen son cuma tartım oldugu için ugrasmam pek ama yinede fazla rahat olmayın bence spor listelerinden eksiler gelcek vee pazartesi top 3 yapcam kilo verenlerin içinden
sizde ne vardı ööğğ dedin .... ben çok vermem gibime geliyor ya karamsarlaştım birazcık

tamamdir canim:) ay bende iyice karistim varya hihihi
olur arada öle cok şaapmamak lazım
bugün nedense bi siskinlik var bendede dün aksam hibirsey yemememe ramen bügün midem sanki cok yemek yemisim gibi hissetiriyo bana. Bakalim simdi bi rezene cayi yaptim kendime birazdan yine toplantilarim var kosturmaca basliyo:)
akşam hiç bişi yemedin mi nsıl yemedinnnn niye yemedin

ay resmen boyleyim bu yaz niye gelemedi ki pazar gunu acayip sicakti yine oyle olsa yaz gelse skldmm kapali havadsn

ay resmen boyleyim bu yaz niye gelemedi ki pazar gunu acayip sicakti yine oyle olsa yaz gelse skldmm kapali havadsn
valla yaaa sıkıntı bastı benide hava kasvetli bi değişikkk akşamda üstüme pike aldım dondum kalkıp battaniye almaya da üşendim bide temizlik yapılcak daha yarın cam silerim diyodum

korkuyorum ben düdükli tencereden

yok artık
çok işine yarıcak kullanmasını öğrenirsen kormana gerek yok yıllardır kullanıyorum hiç korkmam canımda kıymetlidir ...
hee bir ara sabah 1 soda 1 kek öğlen 2 3 lokma akşam az yerdim 57 kiloya düştüm bu şekilde

yemeği merak ettim bende de 2 kilo kadar organik kabak var rende yapıp soğanla kavurmayı düşünüyorum yoğurt ile yerim
Annem kabakları rendeldi bir yumurta un azıcık yağ koydu kabartma tozu da koydu tuz pul biber tavaya azıcık yağ koyup kaşık kaşık koydu pişirdi tqtlim benim çok hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…