- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #203.041
Maşallah vallabiliyorum kuzucum ama emziriyorum bide verilecek 800 gr cigim kaldi ya yavaş yavaş çok yemeden korumaya geçmem lazım tabi yanlis dusunuyosam suyleyin sende mezun oluyonbende ramazan gelmeden haftaya olurum inşallah
Ay doğru senn emziriyosunn unuttum kız ben onubiliyorum kuzucum ama emziriyorum bide verilecek 800 gr cigim kaldi ya yavaş yavaş çok yemeden korumaya geçmem lazım tabi yanlis dusunuyosam suyleyin sende mezun oluyonbende ramazan gelmeden haftaya olurum inşallah
darısı size inşallah canımMaşallah valla
Bence görürsün gibi geliyo ramazan da da dikkat ettin mi temamdirrrr bayrama incecik gidersinÖnümüz cuma 63 görür muyumkaptinn
Hee aynı sen gibimikemmel
Inşallah insaallahBence görürsün gibi geliyo ramazan da da dikkat ettin mi temamdirrrr bayrama incecik gidersin
Hee aynı sen gibi
Bence görürsün gibi geliyo ramazan da da dikkat ettin mi temamdirrrr bayrama incecik gidersin
Hee aynı sen gibi
Iyiyim daha iyiyim sahile indik biraz açıldımSen nasılsın iyi mısın
Çok sevindim iyi olma na tatlimIyiyim daha iyiyim sahile indik biraz açıldım
oyy kiyamaammm bende yeni geldimmmmmmmmmBek yoruldum
aayyyyy cok gecmisss olsunnnnnn rabbimmmmm korumussssssssKimseden ses yok canım çok sıkkın annemler büyük kaza atlatmışlar sabah 5te uyandım kalbimde bir sıkıntı ile yayladaydılar ebe varana jadar elim kalbimdeydi çok şükür bir sey olmadan atlatmışlar gözlerim şişti ağlamaktan onlara bir sey olsa tek eşim kalıyor bana
Tesekkur ederrim canımoyy kiyamaammm bende yeni geldimmmmmmmmm
aayyyyy cok gecmisss olsunnnnnn rabbimmmmm korumusssssssscok uzuldmmmmm
görürsün canım güzelce verirsin bırakmadan devam et sonucu çok gizel olacakkAmin bi 60 göreyim hedefimkaptinn kilosunda
Saa iltifat ediyim gel hele yamacimaayy niler diyon sen öyle
Bu azimle bence olursun bebegimm yeter ki pes etmeAmin bi 60 göreyim hedefimkaptinn kilosunda
geçmiş olsun canım bişey yoktur inşallahTesekkur ederrim canım
Oy bebeğim sende olcan mezunnHerkes mezun olmaya başladı hızlanmak gerekli bayrama kadar en azından 67 olmalıyım
Amin tatlım inşallahgörürsün canım güzelce verirsin bırakmadan devam et sonucu çok gizel olacakk
gelirim bebgim sokul sokul dibimeSaa iltifat ediyim gel hele yamacima
Bu azimle bence olursun bebegimm yeter ki pes etme
Valla tatlı yaptım kadayıf şerbeti falan ufff yemedimSaa iltifat ediyim gel hele yamacima
Bu azimle bence olursun bebegimm yeter ki pes etme
Sende ne Cilveli çıktın Hegelirim bebgim sokul sokul dibimesarilam sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?