- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #203.081
Cok gecmis olsun canimKimseden ses yok canım çok sıkkın annemler büyük kaza atlatmışlar sabah 5te uyandım kalbimde bir sıkıntı ile yayladaydılar ebe varana jadar elim kalbimdeydi çok şükür bir sey olmadan atlatmışlar gözlerim şişti ağlamaktan onlara bir sey olsa tek eşim kalıyor bana
Sor canim ben varim:)Kızlar birşey soracağım size kim var burda
Oo ne gezisiymisAynen valla öyle Yarın gezi varmış gideceğim bakalım orda kscrimamam lazım bakalım
Bak şimdi tatlım benim annem babam geldi yarın da eşimin iş yerinde eslerle gezi var aslından ailemden gelebilir de ama 5 km yol yuruluecekmis annem orayı yürüyemez biraz rahatsız yirmi gün falan da kalacak burda şimdi ben gitsem ayıp olur mı ki acabaSor canim ben varim:)
Sor bebeekimmKızlar birşey soracağım size kim var burda
Eşimin iş yerinin düzenlediği birşey ama kararsızımOo ne gezisiymis
Ya gezi var ya tatlım ama annem biraz rahatsız olmadığı için gelemeyecek yirmi günde burdalar gezi de her zaman fırsat geçmez aslında ama 5 km yuruluecekmis o yüzden Annem yürüyemez gitsem çok ayıp olur mı ki yaaaSor bebeekimm
Valla bi sor bebeğim annen belli eder zaten bozlursa gitmezsn ama yürüyüş sana iyi gelir bence kaçırma derimmYa gezi var ya tatlım ama annem biraz rahatsız olmadığı için gelemeyecek yirmi günde burdalar gezi de her zaman fırsat geçmez aslında ama 5 km yuruluecekmis o yüzden Annem yürüyemez gitsem çok ayıp olur mı ki yaaa
Bak şimdi tatlım benim annem babam geldi yarın da eşimin iş yerinde eslerle gezi var aslından ailemden gelebilir de ama 5 km yol yuruluecekmis annem orayı yürüyemez biraz rahatsız yirmi gün falan da kalacak burda şimdi ben gitsem ayıp olur mı ki acaba
Evet o yüzden çok istiyorum 5 km yürümek çok iyi gelecek bana aslında ama bilemedim babam git dedi biz evde dururuz da annem babam kadar anlayışlı biri değil biraz alınır ama bielemdim hiçValla bi sor bebeğim annen belli eder zaten bozlursa gitmezsn ama yürüyüş sana iyi gelir bence kaçırma derimm
Aynen ama hala çok kararsızım ya annem biraz alıngan biri de bilemedim hiçSimdi ben kendimden yola cikarsam eger, ben giderdim sonucda kalcak annenler baya ve kendi annen ayip olmaz kayinvaliden olsaydi eger hani bukadar kolay ben giderdim diyemezdim:) ama bence ayip olmaz sonucda isinle ilgili bi etkinlik
Bi sor bakalım olmadı gitmezsin artık alınırsaEvet o yüzden çok istiyorum 5 km yürümek çok iyi gelecek bana aslında ama bilemedim babam git dedi biz evde dururuz da annem babam kadar anlayışlı biri değil biraz alınır ama bielemdim hiç
Tamamtstlim çok sağol dinledigigj içinBi sor bakalım olmadı gitmezsin artık alınırsa
Ozaman sor canim direk ne dicek. Zaten tavirlariyla belli ederAynen ama hala çok kararsızım ya annem biraz alıngan biri de bilemedim hiç
Alingan anne bende de var çok iyi anlıyorum seniTam
Tamamtstlim çok sağol dinledigigj için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?