- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #203.001
Valla Cidden mezun oluyon keptinn 54 den bile az çıkcen inşallahZabaanan: 1 dilim ekmek peynir
Öğle : yarım kase çorba 4 catal kadar türlü yemeği yarım kase yoğurt
Aksam: 1kase çorba 2 dilim ekmek salata
yarın hayirlisiyla 54 le mezun olur bu kiiizzzz
Mezun kız seni dicik artık sana ... 2 dilim ekmek olmamışZabaanan: 1 dilim ekmek peynir
Öğle : yarım kase çorba 4 catal kadar türlü yemeği yarım kase yoğurt
Aksam: 1kase çorba 2 dilim ekmek salata
yarın hayirlisiyla 54 le mezun olur bu kiiizzzz
Ay inşallah kuzum yaaaa olayim artikkkValla Cidden mezun oluyon keptinn 54 den bile az çıkcen inşallah
Oy kuxuumm geçmiş olsun ne kazasiiii kimsede bişey yok dimiiiKimseden ses yok canım çok sıkkın annemler büyük kaza atlatmışlar sabah 5te uyandım kalbimde bir sıkıntı ile yayladaydılar ebe varana jadar elim kalbimdeydi çok şükür bir sey olmadan atlatmışlar gözlerim şişti ağlamaktan onlara bir sey olsa tek eşim kalıyor bana
Kizartmislar ekmeği dayanamadimMezun kız seni dicik artık sana ... 2 dilim ekmek olmamış
Kardeşim korkmuş sadece o kadar aklıma gelen başıma geliyor hesabıOy kuxuumm geçmiş olsun ne kazasiiii kimsede bişey yok dimiii
Mezun oluncada böyle olmucak demi geri gelir yoksa kilolarKizartmislar ekmeği dayanamadim
İçine doğmuş demek bugün bnmde bütün gün içimde kotu bi his vardi ama şükür bişey olmadıKardeşim korkmuş sadece o kadar aklıma gelen başıma geliyor hesabı
Yok yok zaten yarın badanaya başlıyoruz bol hareket var hafta sonuMezun oluncada böyle olmucak demi geri gelir yoksa kilolar
Genelde bu his varken bisiler oluyor kardeşim serapralpalsi spastik engelli yani ya düşerler ya da böyle bisi olur içim çok sıkılmıştı bugünİçine doğmuş demek bugün bnmde bütün gün içimde kotu bi his vardi ama şükür bişey olmadı
Eline sağlık elin değmişken beklerimYok yok zaten yarın badanaya başlıyoruz bol hareket var hafta sonu
Sireysir ne kızSabah
1 kk peynir
Kuzu kulağı salatalık
Ara
Yok
Öğlen
Kuru fasulye turşu soğan 5 7 kaşık siraysir
Ara
Yarım elma
Akşam
Yemedim
Acıktım ama 1 kase nesfit yerim ya da 1 su bardağı süt 1 lokma fıstık ezmesi
Kurban olurum yaa çok korkmuss muuGenelde bu his varken bisiler oluyor kardeşim serapralpalsi spastik engelli yani ya düşerler ya da böyle bisi olur içim çok sıkılmıştı bugün
Aa ne demekkkEline sağlık elin değmişken beklerim
Geçmiş olsun tatlım ya iyi bari kimseye zarar gelmemisKimseden ses yok canım çok sıkkın annemler büyük kaza atlatmışlar sabah 5te uyandım kalbimde bir sıkıntı ile yayladaydılar ebe varana jadar elim kalbimdeydi çok şükür bir sey olmadan atlatmışlar gözlerim şişti ağlamaktan onlara bir sey olsa tek eşim kalıyor bana
Ooo menu pek hojtiiirrrrCanlar menum
Sabah bitki çayı dört kayısı bir yeni dunya
Öğlen mücver dört tane zeytin peynir yumurta çay
Ara turk kahvesi
Akşam yeşil mercimek çorbası yeşil fasülye salata
Birazda da çay icicem
Yoğurtlu bugday belki yerim 1 saatte fazlafa yürüyüş varSireysir ne kızakşam olmaz öyle bişeyler yee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?