Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben yapamam çünkülüm cok yogunum bu hafta evde işler çarsıya falan cıkmam lazım iş yerinde de cok iş var

kış yogurdu ne kuzummm nasıl bişi
kış aylarında yaptığımız yani soğuk soğuk oluyor lezzeti daha farklı oluyor yazın hmen ekşiyor
anladım kuzum poncikten de ses yok bugün dönmicekmiydi o istanbuldan zuzu da yapmaz diye düşünüyorum ailesi onda

çarşambaya kadar baya azalır bnm işlerim sonrada annem gidiyyoo zaten bi süre yok evde ramazanın ilk günleri tek kalcam

Buhafta bende cok azimliyim ama bakalim...
Ramazanda geliyo ordada veririm diye düsünüyorum. Ama busene ilk defa ailemden ayri ramazan gecircem bi degisik olcak kesin... Esim tutmadigi icin bende tek olcam

Buhafta bende cok azimliyim ama bakalim...
Ramazanda geliyo ordada veririm diye düsünüyorum. Ama busene ilk defa ailemden ayri ramazan gecircem bi degisik olcak kesin... Esim tutmadigi icin bende tek olcam
bnmde ailemle beraber son ramazanım olcak

kaç kardeşsiniz babanda mı gidiyor .. evde tek olmak güzel be kuzum
yok kuzum sadece annem gidiyo ama kardeşimle babam geç geliyo eve geç gelmesede oruc tutmuyolar normalde annem varken bekliyolar ama şimdi de beklerler herhalde bnmle ezanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…