- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #203.461
sizin oralarda da zten öle seyler meshur tabidürümcüden alıyorlar açık servis malesef yok olan yerlerde de altında tazecik pideler oluyorlavaş daha masum açık ekmek gibi
ahahah sen kimi susturuyon diye atlamasın üstüne bidekızlar büroda 4 kuş ötüyorlar geldiğimden beri kafam şişti alkış yaparak susturdum biri odamda çerçevenin üstünde duruyor korkudannasıl ters ters baktı görmeniz lazımdı birde tırstı alkış yapınca
evde mısır unu bitmiş yoksa bnm standarttır hafta sonu kuymka yaparım hepaynen canim ya:)
ben sana didim 60 cok diyeneyse olsun 1 ay için cok iyi kilo verdin yine de maşallah hiç sabit cıktıgın falan olmadı her hafta az da olsa veriyosun
Ah ah içiyorum icemm mı yawbol bol su iç kefir iç içebilirsen yarına bişi kalmaz
hee bi haftada inebilrsen in hadi bakamvercem gaza geldim o 60 çıkacak ay sonu
İnşallah bu cuma 63.400 falan çıkarsam çok yahşi olacakhee bi haftada inebilrsen in hadi bakamhaziran sonu hedefini 60 yaparsın kuzum
gercektenmi ay ben onu hic sevmiyorum ama esim bayilio, yapmayi bilmedigim icin onada yapamiyorum:) bikac zaman önce aldim ben misir unu bi Tarif bulurumda yaparim esime diye ama kaldi öyle:)evde mısır unu bitmiş yoksa bnm standarttır hafta sonu kuymka yaparım hep
of o cok igrenc bende gecen yil ramazanda cok zorlandigim icin icmistim, ama daha yutugum an afedersin ama cikartmak zorunda kaldim, o gün bugündür zeytinyaginin kokusunu dahi duysam midem bulaniyo ve cok kötü oluyorumHa şimdi hakiki zeytin yağı içtim bı tatlı kaşığı igrenc
Aynen kabızlık gitsin diye içtim valla midem çok kötü su an uffof o cok igrenc bende gecen yil ramazanda cok zorlandigim icin icmistim, ama daha yutugum an afedersin ama cikartmak zorunda kaldim, o gün bugündür zeytinyaginin kokusunu dahi duysam midem bulaniyo ve cok kötü oluyorum
evet her adımda tantuni döner çiğ köfte bulursun birde künefeciler çoktur ayy nasıl canım istedi imdi şireli börek olcak harika olursizin oralarda da zten öle seyler meshur tabiayy bizim burda bi hatay dürümcüsü var ni giziilllll
Ya Allahisen ne diyorsun anam bacım kiriliyoruz açlıktan çok uzun zaman oldu yemeywli demen şöyle şeyler canımevet her adımda tantuni döner çiğ köfte bulursun birde künefeciler çoktur ayy nasıl canım istedi imdi şireli börek olcak harika olur
bak şimdi mısır ununu tereyağda kavuruyosun kokusu çıkınca suyunu döküyosun yağı üstüne cıkana kadar kaynıyo en son kaşar veyaz eritme peynir artık ne varsa onu atıp karıştırıppp direk sofraya koyuyosungercektenmi ay ben onu hic sevmiyorum ama esim bayilio, yapmayi bilmedigim icin onada yapamiyorum:) bikac zaman önce aldim ben misir unu bi Tarif bulurumda yaparim esime diye ama kaldi öyle:)
Biri kuymak mı dedi bizim oraların yemeği yaw çok hsotur ben ne zamandır onu da yemiyom :S
ay bende en son ocak ayında yedim görümcecik burdayken .. şimdi de canım bumbar çekti iyi miYa Allahisen ne diyorsun anam bacım kiriliyoruz açlıktan çok uzun zaman oldu yemeywli demen şöyle şeyler canım
O kavrulmuş mısır unundan yapacaksın harika oluyor karstan peynir getirtirdim sadece kuymak için bak canım çekti şimdikaptinn hafta sonları yapıyormuş bende pek bir severim kendilerini ama yapmayı bilmiyorum okul dönemlerinde yerdim hep
Sus sus bacım mahvettin beni bakay bende en son ocak ayında yedim görümcecik burdayken .. şimdi de canım bumbar çekti iyi miağzımın suları akıyor neyse susyorum ebn
valla sustum onlar eeeeğğğ hiç güzel değiller güzel bir kahve içeyim az şekerli bol köpüksüzSus sus bacım mahvettin beni bak
bana seyde cok iyi geliyo, kaynatilmis su azcik soguyunca iciyorum yani agizini yakmicak kivamda. oda wc ye cikartiyo, dene istersen zarari olmayan bisey sonucda.Aynen kabızlık gitsin diye içtim valla midem çok kötü su an uff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?