Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dürümcüden alıyorlar açık servis malesef yok olan yerlerde de altında tazecik pideler oluyor lavaş daha masum açık ekmek gibi
sizin oralarda da zten öle seyler meshur tabi ayy bizim burda bi hatay dürümcüsü var ni giziilllll
ahahah sen kimi susturuyon diye atlamasın üstüne bide

evde mısır unu bitmiş yoksa bnm standarttır hafta sonu kuymka yaparım hep
gercektenmi ay ben onu hic sevmiyorum ama esim bayilio, yapmayi bilmedigim icin onada yapamiyorum:) bikac zaman önce aldim ben misir unu bi Tarif bulurumda yaparim esime diye ama kaldi öyle:)

Ha şimdi hakiki zeytin yağı içtim bı tatlı kaşığı igrenc
of o cok igrenc bende gecen yil ramazanda cok zorlandigim icin icmistim, ama daha yutugum an afedersin ama cikartmak zorunda kaldim, o gün bugündür zeytinyaginin kokusunu dahi duysam midem bulaniyo ve cok kötü oluyorum

gercektenmi ay ben onu hic sevmiyorum ama esim bayilio, yapmayi bilmedigim icin onada yapamiyorum:) bikac zaman önce aldim ben misir unu bi Tarif bulurumda yaparim esime diye ama kaldi öyle:)
bak şimdi mısır ununu tereyağda kavuruyosun kokusu çıkınca suyunu döküyosun yağı üstüne cıkana kadar kaynıyo en son kaşar veyaz eritme peynir artık ne varsa onu atıp karıştırıppp direk sofraya koyuyosun çok canım cekti şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…