- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #203.561
ben sabit aklıyorum kuzuum nev veriyorum ne alıyorumKizlar siz ramazanda kilo verenlerdenmisiniz alanlardanmisiniz:)))
günaydııınnnnnn beybiiiiTopigi açıyorum herkese günaydın: D
amin enerjinin -lerde olacağı iki günün birincisine başladım enerji ile umarım ki yağlarda erirgünaydın kuzucuklaarrrkiloların yaların eriyip gittiği bigün olsun inşallahhh
ne varmış bu 2 günde kineamin enerjinin -lerde olacağı iki günün birincisine başladım enerji ile umarım ki yağlarda erir
beyan günlerine varmış bu 2 günde kine
ayyyy yazık sana bana mükellef sene 1 denetime girer isyan derim yaptığımda defter dökmek resmi evrakları ayarlamakoy kıyamambizimde denetim var 3 gün
cok önemli yani senin içinnnnKizlar benimde yarin cok önemli bi görüsmem var simdi gördüm, Adam Termin koymus öglen icin ay cok heycan ve korku icindeyim suan. Is görüsmesi gibi birsey ama durumlar karisik yani anlatamam suan:) söyle söylim iki yildir bu ani bekliyorum diyebilirim...
hiç sevmiiimm şimdi bi dünya hazırlık yapılcakayyyy yazık sana bana mükellef sene 1 denetime girer isyan derim yaptığımda defter dökmek resmi evrakları ayarlamak
güzel haberler ile dön kuzumKizlar benimde yarin cok önemli bi görüsmem var simdi gördüm, Adam Termin koymus öglen icin ay cok heycan ve korku icindeyim suan. Is görüsmesi gibi birsey ama durumlar karisik yani anlatamam suan:) söyle söylim iki yildir bu ani bekliyorum diyebilirim...
stres resmen ... sürekli oluyor mu sizdehiç sevmiiimm şimdi bi dünya hazırlık yapılcak
OO PONCİK HOŞ GELDİN KUZUMGünaydın kızlar ben geldimmmm
cok önemli yani senin içinnnninşallah hayırlarla sonuclanır kuzumm gönlünden geçeni nasip etsin rabbimmmm
hoşbulduk kuzummm nasılsınOO PONCİK HOŞ GELDİN KUZUM
hoşgeldin kuzuuşşşGünaydın kızlar ben geldimmmm
yani cok fazla değil ama 3 4 ayda bir oluyostres resmen ... sürekli oluyor mu sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?