Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sacmalama kendini sakin öyle hissetme, nekadar güzel oldugunun farkina var, varki hayata daha güzel bak... hepsi gececek, biliyorum suan nedesek icini hafifletmicek ama sen yinede kafani dagitmaya Calis...

ymek yedim geldim bende cok işim var bugün boş bırakmadılar bi türlü çıkışta da çarşıya gitcem ama dısarda yagmur var
sen ne ediyon nerelerdeydin
Calis calis cene cene nereye kadar

Ben hafta sonu dedim ya sehir disindaydim. Dun de isim vardi. Bugun de ogleden sonra alisverise cikicam bakinicam kendime bisiler bakicam aksamda o kuzenim varya anlatmistim sana dertlesicez aksam disarda buluscazz. Yarn bosum insallah
Kilo veremiyorum
nedeeeeeeeen diye dusunmek lazmm vucudunu sasirt derimm cnm

ayy ne gezdin be bnm temizlikten canım cıkarken senin böyle gezmen hiç hoş değil
gidin gidin dışarda beraber olmak sana da ona da değişiklik olur iyi gelir kuzucuga babası mı bakcak

ayy ne gezdin be bnm temizlikten canım cıkarken senin böyle gezmen hiç hoş değil
gidin gidin dışarda beraber olmak sana da ona da değişiklik olur iyi gelir kuzucuga babası mı bakcak
Hafta ici de ben yapiyorum evde nolmuss ramazan geliyii son gezmeler bundan sonrasi iftar gezmeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…