- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #203.601
ymek yedim geldim bendeKizlaaaaarnapiyosunuz bakmmmmmmm kontrle geldimmn
Kilo veremiyorumKizlaaaaarnapiyosunuz bakmmmmmmm kontrle geldimmn
,sadece 2 çatalgece künefe mi yedinaferin
Bir yerlere gitti mı öyle oluyor maalesef ya,sadece 2 çatal
,sadece 2 çatalgece künefe mi yedinaferin
ne olursa olsun o saatte nasıl yiyosun sen o künefeyi,sadece 2 çatal
bugünlerde burda künefe kelimesini çok duyar oldumgece künefe mi yedinaferin
ne olursa olsun o saatte nasıl yiyosun sen o künefeyibenim mi yakın zamanda nişanım var ben mi giycem o elbiseyi
ben 54 kiloyum ben bile yiyemiyorum künefeki deli gibi severim herkeslerde bilir
Çoook teşekkür ederim , zahmet edip yazmışsın. Sevilmek , değer verilmek hissi ve ileriye yönelik planlar hayaller umutlar bunların yıkılması ve yerine gelen belirsizlikle birlikte, sevdiğin birinden kopmak zorunda olmak. şu aralar biraz kendi içime kaçtım, arkadaşlarımdan bile kimse bilmiyor. işyerine geldiğim ilk gün yüzün cok solgun iyi misin demeleriyle ağlamaya başladımyani çok salmamaya çalışıyorum. diyetin amacı da zaten bir nevi sağlığıma dönmekti . şimdi iyice komplekse girdim. daha yalnız, daha çirkin, daha yaşlı ve daha şişko hissediyorum kendimi.
Calis calis cene cene nereye kadarymek yedim geldim bendecok işim var bugün boş bırakmadılar bi türlü çıkışta da çarşıya gitcem ama dısarda yagmur var
sen ne ediyon nerelerdeydin
nedeeeeeeeen diye dusunmek lazmm vucudunu sasirt derimm cnmKilo veremiyorum
bugünlerde burda künefe kelimesini çok duyar oldum
bana nişanlım yapıyo onu bi ters bakış attım mı bırakıyo hayır demesini öğrenemezsen veremezsen o kiloları bak kırdırtmaaaa beniiiiyemesem kurtulamazdım mecbur kaldım
yemek istemiyorum şimdi hızlı hızlı kilo verirken tamd a sonuna gelmişken
bana nişanlım yapıyo onu bi ters bakış attım mı bırakıyo hayır demesini öğrenemezsen veremezsen o kiloları bak kırdırtmaaaa beniiii
ayy ne gezdin be bnm temizlikten canım cıkarken senin böyle gezmen hiç hoş değilCalis calis cene cene nereye kadar
Ben hafta sonu dedim ya sehir disindaydim. Dun de isim vardi. Bugun de ogleden sonra alisverise cikicam bakinicam kendime bisiler bakicam aksamda o kuzenim varya anlatmistim sanadertlesicez aksam disarda buluscazz. Yarn bosum insallah
nedeeeeeeeen diye dusunmek lazmm vucudunu sasirt derimm cnm
Hafta ici de ben yapiyorum evde nolmussayy ne gezdin be bnm temizlikten canım cıkarken senin böyle gezmen hiç hoş değil
gidin gidin dışarda beraber olmak sana da ona da değişiklik olur iyi gelir kuzucuga babası mı bakcak
en sevdiğiiimmmHafta ici de ben yapiyorum evde nolmussramazan geliyii son gezmeler bundan sonrasi iftar gezmeleri
en sevdiğiiimmmdeli oluyorum biri de gelse bi yere de gitsek hiç yemek yiyemiyorum genç kızlar olarak en büyük milli derdimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?