- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #203.581
fazla değil 3 4 ayda birhoşgeldin kuzuuşşş
yani cok fazla değil ama 3 4 ayda bir oluyosıkılıyorum ben sürekli gelen giden olunca
iyiyim sen nasılsın ... nasıl geçti istanbulhoşbulduk kuzummm nasılsın
hoşgeldin kuzuuşşş
yani cok fazla değil ama 3 4 ayda bir oluyosıkılıyorum ben sürekli gelen giden olunca
iyiyim sen nasılsın ... nasıl geçti istanbul
evet bebeğim iptal edildi zaten ramazan geliyo ya bide takip edilmeyincehoşbulduk kuzum
Spor listesi noldu bu hafta iptal mi
evet bebeğim iptal edildi zaten ramazan geliyo ya bide takip edilmeyince
sen neler yaptın anlat bakim
yüzüğünü takmıyon mu kızo zaman listelere ramazandan sonra devam edelim
ben naptımm çok gezdim bohça malzemelerini aldım ezdim paralarıevde telefom çekmiyodu dışardada hep işimiz vardi giremedim düğün güzeldi talipler çıkıyo bana
Canim hayırdır niye canın sıkkın anlat istersen rahatlarsn hem
Ha
Hayridir çok özel değilse anlat canım dinleriz
Bizimle paylaş kuzum hepimiz anlatıyoruz rahatliyoruz
yüzüğünü takmıyon mu kızayy ni gizil ama egon tavan yapmıştır kaç kg sın dün yapmadıgın bildirimi yap bakim
Günaydın arkadaşlar. Yazmışsınız bana teşekkür ederim. Sevgili mevzusu, ayrıldık o kadarını söylim ve canım hiç kimseyle görüşmek bile istemiyor. işe zor geliyorum, kafam kazan gibi. ilaç falan alıyorum sakin kalayım diyeiştahım da kaçtı, yani tıkandı diyeyim. zar zor yiyorum. böyle işte dün bir saat spor yaptım.
bu sabah da lor peynirli domatesli salatalı ve şekersiz çay kahvaltım var. bu sabah erken kalktığım için 40 dakika kadar bisiklet sürdüm bir de.
ÇOK ÇEKMİŞ BİRİ OLARAK ŞİMDİ NEDEN O KADAR ÜZÜLDÜM DİYORUM KEŞKE O GÜNLERİ DAHA FARKLI GEÇİRMİŞ OLSAYDIM DİYORDUM Kİ BEN NİŞANLIYDIM BİRİNDE BİRİNDE DE SÖZLÜYDÜM İŞİ İÇİNDE SÜLALE VARDI SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM ÜZÜLDÜKÇE TÜKENECEK BAZI ŞEYLER BAZI ŞEYLER İZ BIRAKACAK TÜKENMİCEK HER YAŞADIĞIM ŞEY BİZDE İZ BIRAKIR ZATEN AMA İÇİNE ATM KİMSE İLE PAYLAŞMAMIYORSAN BİZE ANLAT BİZ GERÇEK HAYATTA SENİ BURDA KİMSE TANIMIYOR DAHA RAHAT OLURSUN BEBEĞİMGünaydın arkadaşlar. Yazmışsınız bana teşekkür ederim. Sevgili mevzusu, ayrıldık o kadarını söylim ve canım hiç kimseyle görüşmek bile istemiyor. işe zor geliyorum, kafam kazan gibi. ilaç falan alıyorum sakin kalayım diyeiştahım da kaçtı, yani tıkandı diyeyim. zar zor yiyorum. böyle işte dün bir saat spor yaptım.
bu sabah da lor peynirli domatesli salatalı ve şekersiz çay kahvaltım var. bu sabah erken kalktığım için 40 dakika kadar bisiklet sürdüm bir de.
ÇOK ÇEKMİŞ BİRİ OLARAK ŞİMDİ NEDEN O KADAR ÜZÜLDÜM DİYORUM KEŞKE O GÜNLERİ DAHA FARKLI GEÇİRMİŞ OLSAYDIM DİYORDUM Kİ BEN NİŞANLIYDIM BİRİNDE BİRİNDE DE SÖZLÜYDÜM İŞİ İÇİNDE SÜLALE VARDI SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM ÜZÜLDÜKÇE TÜKENECEK BAZI ŞEYLER BAZI ŞEYLER İZ BIRAKACAK TÜKENMİCEK HER YAŞADIĞIM ŞEY BİZDE İZ BIRAKIR ZATEN AMA İÇİNE ATM KİMSE İLE PAYLAŞMAMIYORSAN BİZE ANLAT BİZ GERÇEK HAYATTA SENİ BURDA KİMSE TANIMIYOR DAHA RAHAT OLURSUN BEBEĞİM
Canim bi erkek icin asla ve asla kendini üzme, degmez. Bitiyse bi nedeni vardir bi Hayri var elbet. Sen herseyden daha önemli ve daha degerlisin kendine eziyet etme, depreasiona gircek yada kimseyle görüsmicek hicbir neden yok. Hayat zaten cok kisa yasadigin günün degerini bil... tamam ayrilik zor aliskanliklar gitiniz yerler tabiki hatirlicaksin, hatirlada ama kendini bitirme sakin, cik disari gez eglen takil istedigince. Inan bu zaman gececek ve sen üzüldünle kalacaksin. Hepimizin basinindan mutlaka bi ayrilik gecmistir, atlatamadikmi? atlattik dimi...
Ve sunu aklindan cikarma bu hayatda degerli olan tek sey sen ve saligin, gerisi herzaman yolunu bulur... Helede ailen varsa sirtin yere gelmez
İLLAKİ geçecek bugünler hep böyle olacak diye birşey yok ne kadar kalacaktı yurtdışında .. o mu bitirdi o bitirdiyse gitmeden bitmesi iyi olmuş senin daha çok zamanını çalacaktıteşekkür ederim. bu benim yaşadığım ilk ayrılık değil zaten ilk ilişkim yedi yıl sürdü ve aldatıldım. ondan sonra da bu sevgilim oldu ve bana çoook aşıktı ama uzak mesafe ilişkisi ağır geldi ona. sevmiyor değil seviyor, yurtdışında eğitime gitme durumu var. böyle sebeplerle ilişkinin bitmek zorunda olması kötü. bu yüzden çoook teşekkür ederim destekleyici tavrın için ama insan bir umutsuzluğa süzülüyor.. hani yeniden birisi yeniden birisi çok yorucu bir düşünce. öyle işte ağlaya sızlaya gececek bu günlerim umarım
Canım hiç üzme kendini boşver ya inan çok zor unutmak ama imkansız değil bunu hiç unutma canım üzme senden daha kıymetli değil hiç kimswGünaydın arkadaşlar. Yazmışsınız bana teşekkür ederim. Sevgili mevzusu, ayrıldık o kadarını söylim ve canım hiç kimseyle görüşmek bile istemiyor. işe zor geliyorum, kafam kazan gibi. ilaç falan alıyorum sakin kalayım diyeiştahım da kaçtı, yani tıkandı diyeyim. zar zor yiyorum. böyle işte dün bir saat spor yaptım.
aa kuzum ben seni evli sanıyodumm hepppppGünaydın arkadaşlar. Yazmışsınız bana teşekkür ederim. Sevgili mevzusu, ayrıldık o kadarını söylim ve canım hiç kimseyle görüşmek bile istemiyor. işe zor geliyorum, kafam kazan gibi. ilaç falan alıyorum sakin kalayım diyeiştahım da kaçtı, yani tıkandı diyeyim. zar zor yiyorum. böyle işte dün bir saat spor yaptım.
gece künefe mi yedintakıyorum hiç çıkarmıyorum kibakmıyolar galiba
dün tartılamadım dün akşam geldim bu sabahda 59,7ydimsürekli zararlı şeyler vardı gece 1de künefe yaptılar hep az az yedim beklediğimden az çıktı yine bi ablam var yemezsem tokatlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?