Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayyy bende sözlüyüm bu yaz nişanlı olcam inşallah bende nişanlık gelinlik icin zayıflamak istiyorum Hoşgeldin canımm aramıza inşallah 58e düşersin düğüne kadar düğün ne zamandı bu arada gelinlik düğün ev çeyiz evlilikle ilgili her paylaşımın icin özel mesaj atabilirsin keptine ve bana çok güzel fikir alışverişinde bulunuyok çoh datlu

simdi ciktim canim baya zorladi Adam beni ama bakalim simdi tekrar tüm sefler toplanip kararlarini bildircekler haftaya yada bu ay sonuna Kadar iste
şimdi bu ne görüşmesiydi aynı iş yerinde terfii falan mı yoksa yeni bi iş mi

Saol canm inşallah istedin gibi vi gelin olursun :) hoşbuldum :* seneye olcak düğün inşallah nikahı niye hemen yaptn o zaman dersen işten çıkarken tazminat almak için yaptm boşu boşuna gitmesn çalıştım yıllar değilmi :) hemşireym bu arada yenidoğan hemşiresiyim aranızda bebeklerle ilgili sorumu olan olursa yardımcı olabilirim

en güzel fikir alışverişinide yine ben yaparım ben bennnn çiçek yapaciuuukk

inşallah canım benim sende inşallah tazminat benim bildiğim resmi nikahı yaptıktan sonra çıkışını alırsan veriyolar yanlış mıyım ayyy ne güzel mesleğin var önceden benimde hayalimdi ama olmadı olsundu zaten yapamazmışım ben

ay bnm 3 tane yegenim var ellerinden öperler rabbim hastalık göstermesin onlara en küçüğü daha 3 aylık geçen ay hastanede yattı bronşitten

en güzel fikir alışverişinide yine ben yaparım ben bennnn çiçek yapaciuuukk
Benim söz nişan nikah bitti sadece düğün kaldı fikir alışverişi önemli tabiki :)
Evet zor bi meslek bende biraz ara verdim işte aynen resmi nikahımı yaptm ve çıkış aldım :)

Benim söz nişan nikah bitti sadece düğün kaldı fikir alışverişi önemli tabiki :)

Evet zor bi meslek bende biraz ara verdim işte aynen resmi nikahımı yaptm ve çıkış aldım :)
evet cok önemli bencede ay bende öyle yapcam düğünden sonra çıkış yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…