- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #203.841
hoşbulduk canım aslında nişanlı sayılırım ama resmi nikah yaptım bazı sebeplerden dolayı yani resmi nikahlıyım :) ailmle yaşıyoru hala.. tabiki kuralları okuyayım hemen. Dr insülin direncim olduğunu söledi 70 aşağısı idealmiş bnm için ama ben 58 olmak istiyorum. bundan önce kalori sayarak düzenli beslenerek ve dukan diyeti yaparak 68 lere kadar düştüğüm oldu sonra tekrar aldm yoruldum artk alıp vermekten.. ama gelinlik içinde güzel zayıf gözükmek istiyorum. notis boğazımdanda nefret ediyorum ismim Gamze
Ay yüzümde gülücükleraynen öylee herkes yapıyosa bizde yapabilirizzhatta en güzelde biz yaparız gerekirse yani
Hoşbulduk caanım :*aramiza yeni katilanlar olmus galiba hosgeldiniz fistiklar, bende yeni katilan adaylardanim
şimdi bu ne görüşmesiydi aynı iş yerinde terfii falan mı yoksa yeni bi iş misimdi ciktim canim baya zorladi Adam beni ama bakalim simdi tekrar tüm sefler toplanip kararlarini bildircekler haftaya yada bu ay sonuna Kadar iste
Hoşbulduk canım umarım herşey guzel olacak hissediyorumcanım hoşgeldin aramızaben keptin yardımcısıyım
ben olsam türk kahvesini tercih ederdimkizlar ben hersabah bi cappucino iciyorum yagsiz sütden kalori bakimindan 60 civari, sizce birakmam gerekirmi ay cokda seviyorum
Hoşbulduk canım umarım herşey guzel olacak hissediyorum
Saol canm inşallah istedin gibi vi gelin olursun :) hoşbuldum :* seneye olcak düğün inşallah nikahı niye hemen yaptn o zaman dersen işten çıkarken tazminat almak için yaptm boşu boşuna gitmesn çalıştım yıllar değilmi :) hemşireym bu arada yenidoğan hemşiresiyim aranızda bebeklerle ilgili sorumu olan olursa yardımcı olabilirimayyy bende sözlüyüm bu yaz nişanlı olcam inşallahbende nişanlık gelinlik icin zayıflamak istiyorum Hoşgeldin canımm aramıza inşallah 58e düşersin düğüne kadar düğün ne zamandı bu arada gelinlik düğün ev çeyiz evlilikle ilgili her paylaşımın icin özel mesaj atabilirsin keptine ve bana çok güzel fikir alışverişinde bulunuyok çoh datlu
en güzel fikir alışverişinide yine ben yaparımayyy bende sözlüyüm bu yaz nişanlı olcam inşallahbende nişanlık gelinlik icin zayıflamak istiyorum Hoşgeldin canımm aramıza inşallah 58e düşersin düğüne kadar düğün ne zamandı bu arada gelinlik düğün ev çeyiz evlilikle ilgili her paylaşımın icin özel mesaj atabilirsin keptine ve bana çok güzel fikir alışverişinde bulunuyok çoh datlu
mnülerini tam yaz canım çünkü zararlı yada kalorili seylerde baya bi tohaat yiceksin burdaAy yüzümde gülücükler
Saol canm inşallah istedin gibi vi gelin olursun :) hoşbuldum :* seneye olcak düğün inşallah nikahı niye hemen yaptn o zaman dersen işten çıkarken tazminat almak için yaptm boşu boşuna gitmesn çalıştım yıllar değilmi :) hemşireym bu arada yenidoğan hemşiresiyim aranızda bebeklerle ilgili sorumu olan olursa yardımcı olabilirim
Vallaha daha ilk dakkan hem bebek umudumu yukselttiniz hemde zayıflama umudumu
Aaa evet ayniyiz hadi bakalım guzel kilo vermeleraa ne güzelNaazzli58 de aynı kiloda ikinizde yeni katıldınız aramıza bence cok iyi takip olabilirsiniz
evet akşamları toplu olarak paylaşıyoruz menüleri takıma düzenli gelmek şart ben zaten sürekli buralardaım
Vallaha daha ilk dakkan hem bebek umudumu yukselttiniz hemde zayıflama umudumu
ay bnm 3 tane yegenim var ellerinden öperlerSaol canm inşallah istedin gibi vi gelin olursun :) hoşbuldum :* seneye olcak düğün inşallah nikahı niye hemen yaptn o zaman dersen işten çıkarken tazminat almak için yaptm boşu boşuna gitmesn çalıştım yıllar değilmi :) hemşireym bu arada yenidoğan hemşiresiyim aranızda bebeklerle ilgili sorumu olan olursa yardımcı olabilirim
Benim söz nişan nikah bitti sadece düğün kaldı fikir alışverişi önemli tabiki :)en güzel fikir alışverişinide yine ben yaparımben bennnn çiçek yapaciuuukk
Evet zor bi meslek bende biraz ara verdim işte aynen resmi nikahımı yaptm ve çıkış aldım :)inşallah canım benim sende inşallahtazminat benim bildiğim resmi nikahı yaptıktan sonra çıkışını alırsan veriyolar yanlış mıyım ayyy ne güzel mesleğin var önceden benimde hayalimdi ama olmadı olsundu zaten yapamazmışım ben
çok şey kaçırıyorsun hem kitap ta hem dizideben hıc bırını yapmıyorum
Evet oyle 10 aylıkne mutlu bize o zamaniyi düşünelim iyi olsun hem daha çok yeni 1 yıllık evlisin sanırım
Bende çıkarken nikah kiymistim evlenmeden üç ay önce tazminat almak icinBenim söz nişan nikah bitti sadece düğün kaldı fikir alışverişi önemli tabiki :)
Evet zor bi meslek bende biraz ara verdim işte aynen resmi nikahımı yaptm ve çıkış aldım :)
evet cok önemli bencedeBenim söz nişan nikah bitti sadece düğün kaldı fikir alışverişi önemli tabiki :)
Evet zor bi meslek bende biraz ara verdim işte aynen resmi nikahımı yaptm ve çıkış aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?