- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #203.821
Az kaldı sana yetisiyorum
yimemmmmmmhee sabah içtim ama dün akşmd içtim tektim evde
ay ne güzel kız akşam yemek yeme sabahta ekmek yeme 1 dilim pasta ye
kitap okuyorum ben beybiii ama ara verdim biraz malum pek vaktim yokkyabancı dizi izliyor musun yada kitap okurmusunuz kızlar 2. takıma imredim ünlük kitap okuyorlardıkaptinn
hoşgeldin canııımm ilk sayfadaki kuralları okumanı rica ediuorum :)Merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza umarım guzel olur herseyyy
Hepinize sağlıklı günler diliyorum
Ben 22 yaşındayım 1.65 civarında boyum
87 kiloyum yumurtalık tembelliği var bende bebeğim olması icin zayıflamam gerekiyor ve bu arada ilaç tedaviside görüyorum
tabiki kuzuuum buyur gel ilk sayfadaki kuralları oku sonra bize kendini tanıt tanışalımmerhaba katılma kısmınıda yazdm ama beni bu gruba alırmısınız :)
Yazımı yazmadan önce okudum bilehoşgeldin canııımm ilk sayfadaki kuralları okumanı rica ediuorum :)
hedef kilon kactı onu yazıverde bende not alayım hemencikyeni mi evlisin doktor ne kadar kg vermen gerektiğini söyledi
hoşbulduk canım aslında nişanlı sayılırım ama resmi nikah yaptım bazı sebeplerden dolayı yani resmi nikahlıyım :) ailmle yaşıyoru hala.. tabiki kuralları okuyayım hemen. Dr insülin direncim olduğunu söledi 70 aşağısı idealmiş bnm için ama ben 58 olmak istiyorum. bundan önce kalori sayarak düzenli beslenerek ve dukan diyeti yaparak 68 lere kadar düştüğüm oldu sonra tekrar aldm yoruldum artk alıp vermekten.. ama gelinlik içinde güzel zayıf gözükmek istiyorum. nothoşgeldin canııımm ilk sayfadaki kuralları okumanı rica ediuorum :)
hedef kilon kactı onu yazıverde bende not alayım hemencikyeni mi evlisin doktor ne kadar kg vermen gerektiğini söyledi
tamamdır hedefini 70 olarak alıyorummm o zaman hoşgeldiiinnnYazımı yazmadan önce okudum bile
12 kilo ama fazlası göz çıkartmaz demiilk hedefim 70 evet 17 temmuzda 1 senem dolacak inşallah
kim kime yazdı karıstı galiba birazhoşbulduk canım aslında nişanlı sayılırım ama resmi nikah yaptım bazı sebeplerden dolayı yani resmi nikahlıyım :) ailmle yaşıyoru hala.. tabiki kuralları okuyayım hemen. Dr insülin direncim olduğunu söledi 70 aşağısı idealmiş bnm için ama ben 58 olmak istiyorum. bundan önce kalori sayarak düzenli beslenerek ve dukan diyeti yaparak 68 lere kadar düştüğüm oldu sonra tekrar aldm yoruldum artk alıp vermekten.. ama gelinlik içinde güzel zayıf gözükmek istiyorum. notis boğazımdanda nefret ediyorum ismim Gamze
Cok heveslendim simdi bu samimi konuşmanız cok mutlu etti beni hic bu kadar heveslenmemistimtamamdır hedefini 70 olarak alıyorummm o zaman hoşgeldiiinnn
bende nişanlıyım daha ekimde düğünüm var takım kaptanıyım burda birbirimize destek olup kurallar cercevesinde kendimizce bişeyler yapıyoruz ve ben etkili de oldugunu düşünüyorum çünkü ben nerdeyse 8 kg verdim tek basıma bunu hayatta yapamazdım
sen bide takımdaki diğer arkadaslarla konusunca görCok heveslendim simdi bu samimi konuşmanız cok mutlu etti beni hic bu kadar heveslenmemistim
incecik guzel gelin olacaksınız
Evet biraz karışmıs :) nerde evlilik kelimesini görsem atlıyorum :)) 87 kiloyum tanıstıgıma memnun oldum. Hep beraber incecik oluruz umarım :) kuralları anladm hergun duxenli liste paylaşılacak sanırım cuma günüde tartı gunukim kime yazdı karıstı galiba birazaa sende mi nişanlısın ne güzelll düğün ne zaman kısmetse
gazecim canım bana su an ki kilonuda söyler misin yazayım
cok güzel düşünmüşsün gercekten gelinlikler içinde ince ve zayıf olmak en büyük hayalimiz değil mi
ben takım kaptanıyım bu arada diğer arkadaslarla da tanışırsın eger aktif olur ve kurallara uyarsan 2 hafta sonra listedesin şimdi aday sayılıyosun cuma bildirimleri cok önemli saat 3 ten öcne bildirim yapmış olmamız gerekiyo ve sabah aç karnına wc den sonra cıbıldak tartlıyoruz
Eveeeettt eveeett bende olcam herkes yapiyor ben niye yapamayimkiiii demi hatta biz neden yapamiyalimsen bide takımdaki diğer arkadaslarla konusunca görsende ince ve fit bi anne olcaksın
evet canim is ile ilgili, simdi ciktim görüsmeden Adam resmen dagitti beni:) sorular sorular ter icinde kaldimkuzum ne görüşmesiydi iş ile ilgiliydi sanırsam htlar karştı
Merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza umarım guzel olur herseyyy
Hepinize sağlıklı günler diliyorum
Ben 22 yaşındayım 1.65 civarında boyum
87 kiloyum yumurtalık tembelliği var bende bebeğim olması icin zayıflamam gerekiyor ve bu arada ilaç tedaviside görüyorum
simdi ciktim canim baya zorladi Adam beni ama bakalim simdi tekrar tüm sefler toplanip kararlarini bildircekler haftaya yada bu ay sonuna Kadar isteay canım hadi hayırlısı inşallah coook coookkk gzel geçer biizi de haberdar et emi
aa ne güzelEvet biraz karışmıs :) nerde evlilik kelimesini görsem atlıyorum :)) 87 kiloyum tanıstıgıma memnun oldum. Hep beraber incecik oluruz umarım :) kuralları anladm hergun duxenli liste paylaşılacak sanırım cuma günüde tartı gunu
aynen öylee herkes yapıyosa bizde yapabilirizzEveeeettt eveeett bende olcam herkes yapiyor ben niye yapamayimkiiii demi hatta biz neden yapamiyalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?