- 24 Mayıs 2017
- 818
- 1.547
- 63
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #203.861
Ay kıyamam hasta olmaları çok kötü rabbim hastalık vermesnay bnm 3 tane yegenim var ellerinden öperlerrabbim hastalık göstermesin onlara en küçüğü daha 3 aylık geçen ay hastanede yattı bronşitten
Ben çok yoruldm artk özel hastanede çalışmaktan o yüzden çıkıcaktm zaten nişan sonrası baktm tazminatta alayım dedim o şekil nikah oldu işteBende çıkarken nikah kiymistim evlenmeden üç ay önce tazminat almak icin
amiiinn canıımmm dert anlatamıyolar gariplerim sadece aglıyolarAy kıyamam hasta olmaları çok kötü rabbim hastalık vermesn
Nikahı kiydiktan 1 sene icinde bu sebebten cikip tazminat alabiliyosunuz diye biliyorumevet cok önemli bencedeay bende öyle yapcam düğünden sonra çıkış yapcam
Evet 1 sene geçerli nikah kıydıktan sonra :)Nikahı kiydiktan 1 sene icinde bu sebebten cikip tazminat alabiliyosunuz diye biliyorum
Benim söz nişan nikah bitti sadece düğün kaldı fikir alışverişi önemli tabiki :)
Evet zor bi meslek bende biraz ara verdim işte aynen resmi nikahımı yaptm ve çıkış aldım :)
Bebekleri çok seviyorm ama artk uzunnnn bi süre bebek aglama sesi duymak istemiyorm düşünün bi 15 bebek bunun 10 tanesi ağlıyoramiiinn canıımmm dert anlatamıyolar gariplerim sadece aglıyolar
ama şimdi iyiler hepsiçok şükür
yabancı dızı sevmem de kıtap cok okurdum onceden yıne okumaya baslıcam yaaçok şey kaçırıyorsun hem kitap ta hem dizide
Evet oyle 10 aylık
Eveet aynen öyle yaptım :))) benm nişanlımda tombiş bu arada çok destekçi bana sürekli gece çalıştıgım içşn biyolojik saatimşn bozuldugınu vr bu duzelene kadar diyey yapmamı istiyor kızlar sizce ne yapmalıyım ?hı anladım nıkahı yapıp cıkısı aldın
en güzel fikir alışverişinide yine ben yaparımben bennnn çiçek yapaciuuukk
oda tombişse birlikte yapınEveet aynen öyle yaptım :))) benm nişanlımda tombiş bu arada çok destekçi bana sürekli gece çalıştıgım içşn biyolojik saatimşn bozuldugınu vr bu duzelene kadar diyey yapmamı istiyor kızlar sizce ne yapmalıyım ?
Ben çok yoruldm artk özel hastanede çalışmaktan o yüzden çıkıcaktm zaten nişan sonrası baktm tazminatta alayım dedim o şekil nikah oldu işte
Evet erken ama biz genç anne baba olmak istiyoruz ve evet takmamak gerekiyor ama bi zaman sonra bıkkınlık geliyor etraftaki insanlardan neden yok bi sorunmu var bebeğin niye yok aaa korunuyomusun yahu sanane diyesim geliyor fazla gecikme geç kalma cok buyuk sorunum yoksada bunlar yüzünden cok stresse yaşıyoruz korunmamiza kadar soruyolwr yayabancı dızı sevmem de kıtap cok okurdum onceden yıne okumaya baslıcam yaa
daha erken canım sabret olur inşallah
Gece calışıyordm canım :) yapıyoruz zaten yani onun düzeni artk oturmus 160 kilodan 118e düştü. Bende 62 leri filan gördüğüm oluyor dedim ya sibel canı geçtim ben ver al ver al vermek o kadar basitki ama bunu korumayı beceremiyorum ben. Duygusal açlık çekiyorm beynimle yiyorum hiç bizaman midemi dinlemedm artk olmazsa tüp ligasyon yaptıracagım son adres buraya geldm bakalm :)oda tombişse birlikte yapıngece mı calısıyosun canım?
Evet erken ama biz genç anne baba olmak istiyoruz ve evet takmamak gerekiyor ama bi zaman sonra bıkkınlık geliyor etraftaki insanlardan neden yok bi sorunmu var bebeğin niye yok aaa korunuyomusun yahu sanane diyesim geliyor fazla gecikme geç kalma cok buyuk sorunum yoksada bunlar yüzünden cok stresse yaşıyoruz korunmamiza kadar soruyolwr ya
Bizde oyle yapıyoruz zaten canım inan bazen başa cikilmicak derecede oluyorlar22 yaşında değil misin daha canım sen eşin kaç yaşında? Ya boşvereceksin onları duymayacaksın sizin hayatınız onlara ne ki? Erken çocuk yapsan erken derler geç yapsan sorup dururlar daha düşünmüyoruz biraz daha beklicez diyiver
Ne kadardır evlisin cnmEvet erken ama biz genç anne baba olmak istiyoruz ve evet takmamak gerekiyor ama bi zaman sonra bıkkınlık geliyor etraftaki insanlardan neden yok bi sorunmu var bebeğin niye yok aaa korunuyomusun yahu sanane diyesim geliyor fazla gecikme geç kalma cok buyuk sorunum yoksada bunlar yüzünden cok stresse yaşıyoruz korunmamiza kadar soruyolwr ya
Gece calışıyordm canım :) yapıyoruz zaten yani onun düzeni artk oturmus 160 kilodan 118e düştü. Bende 62 leri filan gördüğüm oluyor dedim ya sibel canı geçtim ben ver al ver al vermek o kadar basitki ama bunu korumayı beceremiyorum ben. Duygusal açlık çekiyorm beynimle yiyorum hiç bizaman midemi dinlemedm artk olmazsa tüp ligasyon yaptıracagım son adres buraya geldm bakalm :)
Bizde oyle yapıyoruz zaten canım inan bazen başa cikilmicak derecede oluyorlar
Daha 1 senelik canmNe kadardır evlisin cnm
Benm sorunum abur cubur ve düzensiz beslenme cnm homini gırtlak notella gömüyorrum.d.d87 kg değil misin canım sen bence yaşında daha genç öyle şeyleri düşünmeyi aklından çıkar. Benim annemde 140 kgdu 38 yaşında mide küçültme ameliyatı oldu çok acı çekti ameliyattan çıktığında ilk söylediği keşke olmasaydım diyet sporla verseydim oldu sonrasında da çok acı çekti aldı verdi ölümlerden döndü kısacası verebiliyorsan ki sen verebildiğini söylüyosun bu gibi düşünceleri çıkar aklından inşallah hep birlikte veririzSenin gece yeme sorunun mu var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?