Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benm sorunum abur cubur ve düzensiz beslenme cnm homini gırtlak notella gömüyorrum.d.d

Benm sorunum abur cubur ve düzensiz beslenme cnm homini gırtlak notella gömüyorrum.d.d

canım öncelikle o nutellayı hemen kaldır at abur cubur sorunu burda en çok bende var ama şu son günlerde abur cubur tatlıyı yemiyorum 3 gün oldu öncesinde de tadımlık yemişliğim var gezmeye gittiğimde

Hoşgeldin tatlım burası çok iyi bir yer ben 70 den 63.600 kadar indim sadık kalarak her zaman burda aktif ol verirsin tatlım

Nikahı kiydiktan 1 sene icinde bu sebebten cikip tazminat alabiliyosunuz diye biliyorum
evet bende öyle yapcam bakalım bi aksilik cıkmazsa
Bebekleri çok seviyorm ama artk uzunnnn bi süre bebek aglama sesi duymak istemiyorm düşünün bi 15 bebek bunun 10 tanesi ağlıyor
sürekli iç içe olunca insan ister istemez bi sıkılır tabi
ne güzel destekte oluyomşşş bnmki ilklerde zayıfla diodu simdilerde ne yiyelim moduna geçti
Kızlar 63.600 gördüm bugün
sen kg mı alıyosun snaki bana mı öyle geliyo
Burda türkkahvesi bulmam imkansiz esspresolari var türkkahvesine yakin ama o tadi tutmuo canim ya
yurt dışında mısın sen canım kiiii
ikisinin karisimi birsey olcak hem suanki posisionuumun üstü Hemde yeni bi bölüm ama ayni firmada devam
hııı anladımmmm iyi olcak ama sonucta inşallahh olurrr

Merhabalar

Ben de geldim

Tanıtım yapıyoruz önce galiba değil mi?

Gerçi çok utanıyorum kilomu yazmaya

Merhabalar

Ben de geldim

Tanıtım yapıyoruz önce galiba değil mi?

Gerçi çok utanıyorum kilomu yazmaya
hoşgeldin canıııımmm hiç utanma buraya gelen herkes ilkte tombik ve poncikti önclikle ilk sayfadaki kuralları bi okuyuver sonra gel bize kendini tanıt kac kg sin hedefin kac yas iş coluk cocuk tanışalımmm

Peki kızlar sizden bişi isteyebilirmiyim suan nişanlımla tartısıyoruz 21 ine kadar kendime süre tanımamı (işten yeni çıktm sayılır) sürekli gece ve psikolojik olarak baskı altında çalıştıgım için fizyolojimin ve psikolojimin kilo vermeye elverişli olmadıgını bu yüzden kendime biraz süre tanımam grektiğini eger 21 ine kadar diyet yaparsam 8 saat trip atacagını söylüyor sizce ne yapmalıyım

Kuzum aşırı gençsin onu geçtim evliliğiniz çok çok yeni bence biraz tadını çıkar beraber gezin tozun eglenin ben öyle yapmayı düşünüyorum mesela :)
Canm ben onuda yapamıyorum maalesef bende kv kb sorunu var aynı evde yaşıyoruz ve cok sorunlarımız var az kaldi ayri eve çıkacağız inşallah ozmn daha guzel olacak herşey belkide o yuzden bu kadar cok çocuk istiyoruz hergün stressli günlerimiz

Ama başkaları istiyor diye çocuk yapma yapınca bitmiyorki ona gerçekten mükemmel bi anne olmak için hazırmısın?

diyet yapma o zaman tatlıım saglıklı beslen yani zaten önce zararlı seyleri hayatından cıkartıp öyle başlaman gerek diyete sen şimdi beslenme düzenini değiştirrsin sonra nişanlın istediğinde diyete başlarsın olmaz mı öyle :)

hoşgeldin canıııımmm hiç utanma buraya gelen herkes ilkte tombik ve poncikti önclikle ilk sayfadaki kuralları bi okuyuver sonra gel bize kendini tanıt kac kg sin hedefin kac yas iş coluk cocuk tanışalımmm

İlk iş ilk sayfayı okudum uslu bir üye olarak

O zaman söylüyorum

79 kilo olmuşum

52den buraya çıktım bir senede

Hedefim en az 60 olması

Ben psikoloğum, eylül ayında yurtdışında mastera başlayacağım dolayısıyla yeni ortama bu halde girmek istemiyorum

Bekarım, çocuğum yok yarışmaya İzmirden katılıyorum

Umarım 3 ayda 19 kilo verilebiliyordur

ayyy valla mııııı benide aynı eve istedilerdi bn kabul etmedim. hatta kp kabul etmedim diye hiç bieşye yardım etmiyo

Bir de diyet anlayışı olarak sağlıklı beslenmeyi benimsiyorum

Mesela abur cubur yenmeyecek

Sebze ve et dengeli alınacak gibi

16.30da Jillian Michaelsa başlayacağım

Daha önce denedim ve inanılmaz sonuçlar verdi

Bugün ilk günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…