- 24 Mayıs 2017
- 818
- 1.547
- 63
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #203.961
Evet korku adam şizofrenayyy korku mu oilk fırsatta alcam ookmaya baslarım
Hoşbulduk umarım öyle olurYeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.
Naazzli58
nymphedoraa
Velvette
Ben grup disipliniyle ilgileniyorum.
Hepinizin kalici olmasini temenni ediyorumsevgiler.
artık pek okumaya vaktim yok ama bi korku istiyodum şimdillik bunu alır okurumEvet korku adam şizofrenfantastik olarak ilk başlarda klasik olanları okudunmu bilmiyorm harry potter ile başlamanı tavsiye ederm :) ben mesajları hep karıştırıyorm telden girdim için kusura bakmayın olurmu
Hoşbulduk umarım öyle olur
Kitabı adımı göremedim merak ettim severim kitap okumayievet kızlaarr ben cıkıyorum şimdiii
artık pek okumaya vaktim yok ama bi korku istiyodum şimdillik bunu alır okurum
ama öncesinde yeşil kiraz ı okumak istiyorum lis zamanımın kitabı gecen gün sipariş verdm sırf tekrar okumak için
cthulhu nun çağrısı kuzumKitabı adımı göremedim merak ettim severim kitap okumayi
Yaaaa evet yaaa ben bugun nanay@ParteMoralll beni yine unutttttuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Ictimmmmmmmmmmdemke kafanda başka seyler varsa su an nilir nilirrr düşünüyosan dimikkkkbi kahve mi içsen
ben aktif oclakalrını düşünüyorum pek hareketli geldiler çünkülüm
maşallah bana
Profilinde okudumda 20 kilomu verdinnYaaaa evet yaaa ben bugun nanaytmmmm unutmadimm
Ictimmmmmmmmmm
Gorucez
simarma
Yaaaa evet yaaa ben bugun nanaytmmmm unutmadimm
Ictimmmmmmmmmm
Gorucez
simarma
Hoşbuldum kızlar
Jillianda ilk günü tamamladım
Kollarım bacaklarım benden bağımsız hareket ediyorlar ama değdi
Henüz yemek yemediğim için paylaşamıyorum ama şekersiz soğuk kahvemi yudumluyorum
su an lık temizlik yapıyorum sadecebadna yapıldı da evde başlıcam iftardan sonra squat bide kardio olarak bişeyler bakcam arastırarakkk spor konusunda @SekerPancarii na soru sorabilirsin kendisi mikemmeell spor yapar
bende 1.58 imbnm korsem var özel günlerde düğün vs kullanırdm
spor cok işe yarıyo ama bana kalırsa ilk 15 20 gn sadece diyet yap derim iftardan sonra yürüyüşe cıkarsın istersen sonra hareketli sporlara başlarsın
arada karısabiliyo öyle boşver
hemen bildiriyorum
Naazzli58 arkadasımız 87kg 10aylık evli sanırım bebekle ilgili olarak zayıflamamk istiyo
nymphedoraa arkadasımız da 87 kg nişanlı ve yeni dogan hemşiresi hedef tabikide düğün
Velvette arkadasımız 79 kg besbekarrr psikolog yurt dışı eğitimi için ince ve gizil olmakkk
resmen mükemmelim yaaa nasılda hemen listeledim zehir gibi de hafizam var mübarek
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.
Naazzli58
nymphedoraa
Velvette
Ben grup disipliniyle ilgileniyorum.
Hepinizin kalici olmasini temenni ediyorumsevgiler.
canım sende hoşgeldin aramıza
Hoşbuldum ponçikgelin nasılsın
Heee sevmeyenlerde var dimi ay sevilmez mi be ya haklısınay bebegim herkes sevmez ki kitap okumayıı bazı insanlar pek hoşlanmıyo mesela zorla oku mu dicez
Bende de.öyle oldu sabah süt öğle tavuk akşam et döner sen neler yidin bugünMerhaba kızlar bugün proteinden başka besin grubu yemedim akşam ne yesem bilemiyorumbeynim de ağrıyor ders çalışmaktan geçeyim yeter şu sene bitsin bi an önce tatil gelsin
gelincik o gelin değiliyiym canım sen nasılsın ay takımımıza bi pro üye geldi hava kattın takıma bende istiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?