- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #203.981
Aramıza psikologta katılmış ay ne mutlu oldumhanginiz olduğunu anlayamadım yanlız mersinde var mıdır bildiğin psikolog bebiş grup terapisi alıyorum hafta da bir 3 haftam kaldı psikolog arayisindayim da Velvette sensin sanırım ilk günden yardımını bekliyorum kaçırmam umarım seni
Zararın neresinden dönsek kardırHiç öyle düşünmemiştim
Yıllar önce Kazen haftalık yarışmalar yapıyordu
Sitedeki kızıl saçlı kadın sayısını doğru bilerek kazanmıştım
(Tüh tüm havası kaçtı şimdi)
Şimdiden iyi hissediyorum, sporuma başladım, şekeri kahveden çaydan çıkardım
Destek grubumu da buldum
Hedefe doğru koşuyorum
Bir yıldır evde yan gelip yatıyorum
Günlerdir de ne yapsam diye düşünüyorum boşluktan
Ne safım ya şimdiye 20 kilo verirdim valla
Ne zaman evleniyorHahah evet canım benim psikolog olan
Mersinde tanıdığım yok maalesef ya ama arkadaşım evlenirse Mersine yerleşecek onu tavsiye ederim evlenince
Anlatın, dinliyorum efenim
Seni görmedim aktif olduğun görünmüyoBen varım
Ne zaman evleniyorburda birine gitmiştim orta yaşlıydı verim alamadım .... çalışıyor musun yoksa direk yurtdışı mı bende hep psikolog olmak istedim kısmet muhasebeci olmakmış
Seni görmedim aktif olduğun görünmüyo
Maşallah maşallah tatlım harika menunİyi akşamlar kızlar :) bugün çok yoğun bir gündü adeta öldüm öldüm diyebilirim.
Biraz az yedim bugünkendime şaşırıyorum artık nasıl bir psikolojiye girdiysem
Kahvaltı :
bir kaşarlı tost ve çay
Ara: Bir adet nescafe
Öğlen :
Bir yarım tavuk göğüs ve ayran
Ara: Bir avuç antep fıstığı
akşam:
Bol salta ve bir kasecik çorba
Neden öyle oldu ki bugün kuzumKızlar ben bugün menü yazmasam olmaz mı çünkü birşey yemedimdogru dürüst
Canım sabah pazara çıktım burda kermes varmış annemler burda yiyelim dedi e hepsi hazır ben yiyemedim bir buçukta evde idim bu elma yedim ses çok yordu beni ondan sonra kapsam yemeği geldi zaten babam kızartma istedi Allah'tan salata çorba vardı sadece onu yedim misafir olunca olmuyor yani bir elma çorba salata oldu bugün yaaaNeden öyle oldu ki bugün kuzum
Ben tirlatirim o zamana kadarÇalışmıyorum valla sadece sınavlara hazırlandım 1 yıl evdeydim
Ondan böyle oldum zaten
Arkadaşımın evlenmesine daha en az 2 yıl var ona çok da ümit bağlamamak lazım
Başka birini deneseydin keşke
Şimdiki grup terapisinden memnun musun?
Doğru ya onu gizlemiştim
Ben tirlatirim o zamana kadar
Internet üzerinden psikolog tez hazırlıyor 9 kişi kadarız inferlite ile mücadele eden 9 kişi bir arada.. basladigimdan bu yana güzel gidiyor çok ilerleme kayıt ettim tek sorun 9 haftalık olması bayan mersinde olsa ona gidicem de başka sehirde o da
En iyisini yapmışsın is ve sınav bir arada olmuyor tecrune ile sabit
Ay benim hedefte bugün öyleydi tavuk geldi öğlen eşimde döner dedi protein ağırlıklı olduCanım sabah pazara çıktım burda kermes varmış annemler burda yiyelim dedi e hepsi hazır ben yiyemedim bir buçukta evde idim bu elma yedim ses çok yordu beni ondan sonra kapsam yemeği geldi zaten babam kızartma istedi Allah'tan salata çorba vardı sadece onu yedim misafir olunca olmuyor yani bir elma çorba salata oldu bugün yaaa
Sabah tarçınlı süt bir saat sonra peynir yedim , bonfile yanına yine peynir sonra yine ince bir dilim bonfile daha akşamda bir tabak çorba ile bir avuç ceviz yedim bitirdim günü çorbayla ceviz olmasa protein olacaktı full hiç ekmek yemiyorum iki gündür bir tek bu iyi sanırımBende de.öyle oldu sabah süt öğle tavuk akşam et döner sen neler yidin bugün
Evet malesef 3 tüp tedavisi gördüm dr psikolojimi alt üst etti olmaz diyor donasyon ile bile olmaz dedi ... inandırdı yani onu yenmeye çalışıyorum şuan... sanmıyorum 2 grup var diğeri bizden sonra birde yüzyüze daha iyi olur9 hafta sonunda memnun kalırsan devam etmek istediğini konuşabilirsin bence
Belki özel görüşmelere devam etmeyi kabul eder :)
İnfertilite problemi mi var?
Kilo da zorlaştırıyor gebe kalmayı diye biliyorum
Şu an zayıflamaya çalışarak çok iyi yapıyorsun
Evet malesef 3 tüp tedavisi gördüm dr psikolojimi alt üst etti olmaz diyor donasyon ile bile olmaz dedi ... inandırdı yani onu yenmeye çalışıyorum şuan... sanmıyorum 2 grup var diğeri bizden sonra birde yüzyüze daha iyi olur
Şimdi de sade sodaya limon sıktım onu içiyorumAy benim hedefte bugün öyleydi tavuk geldi öğlen eşimde döner dedi protein ağırlıklı oldu
Hiç öyle düşünmemiştim
Yıllar önce Kazen haftalık yarışmalar yapıyordu
Sitedeki kızıl saçlı kadın sayısını doğru bilerek kazanmıştım
(Tüh tüm havası kaçtı şimdi)
Şimdiden iyi hissediyorum, sporuma başladım, şekeri kahveden çaydan çıkardım
Destek grubumu da buldum
Hedefe doğru koşuyorum
Bir yıldır evde yan gelip yatıyorum
Günlerdir de ne yapsam diye düşünüyorum boşluktan
Ne safım ya şimdiye 20 kilo verirdim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?