- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #203.921
benide masa başı iş mahvettii10 saat oturuyorum burda böyle
aslında dha cok balayı için zayıflıyorum
kiloluyken daha cok bol şeylere yöneliyo insan kilo kapatmak için zayıfladıkca bi özgüven geliyobence bu yaz sonunda o kotlarının içine girceksin
su an lık temizlik yapıyorum sadecePeki şu an herhangi bir fitness programı yapıyor musun canım?
Hahaha 15 dkya kardeşimi kandırdım beraber yapacağız
Bakalım akşama yazarım yere ne kadar yapıştığımı
ne tür kitaplar okursun?kaptinn güzel kitap önerin olursa paylaş benle bacım severim kitabları ben
bi ara filmi cıkmıştı kuzum gittin mi bilmem dan brown cehennem en son bu kitabı okudum ben cok güzeldiiikaptinn güzel kitap önerin olursa paylaş benle bacım severim kitabları ben
hoş geldin :) diyet ypmıyorum de yap ama bıraktın mı toplamak çok zor oluyorPeki kızlar sizden bişi isteyebilirmiyim suan nişanlımla tartısıyoruz 21 ine kadar kendime süre tanımamı (işten yeni çıktm sayılır) sürekli gece ve psikolojik olarak baskı altında çalıştıgım için fizyolojimin ve psikolojimin kilo vermeye elverişli olmadıgını bu yüzden kendime biraz süre tanımam grektiğini eger 21 ine kadar diyet yaparsam 8 saat trip atacagını söylüyor sizce ne yapmalıyım
konunun icine dalmis gibi olcam ama nisanlin ne tepki vermisti oturmak istemiyorum dediginde?bnde öyle düşündüm kuzum az olsun eksik olsun bizim olsun kimse karısmasın yani başta biraz soguklk oldu ama şimdi kabullendiler şükür ayrı olcamızı
Yok valla tatlım zaten geçen haftayı 64.300 kapattım ben ama bu hafta hedefi çok yüksek tutmak istedim ama sanırım olmayacak böyle gidersebende de var o yaaasabah beri wc ye git gel ortada bişi yok
bende 1.58 imYa ne güzel dedin öyle çok mutlu gülümsedim düşününce bile :)
Aslında 54 kilo çok çok güzel bence senin için yolun sonuna gelmişsin
Gerçi boya göre de çok değişiyor
Ben 1.61im
Aylardır sadece tunik ve tayt giyiyorum tunik kapatıyor çünkü koca göbeği
Ateşböceği diye bir kitap var çok güzel :) coook önceleri çok fazla okurdum ama şimdi çok ara verdimkaptinn güzel kitap önerin olursa paylaş benle bacım severim kitabları ben
Şuan bırakmış bi haldeym bi yanım çok iatiyor bi yanımda elimde kaşık ve notella buaraya yazıyor.d napcamı şaşırdım dürtükleyin beni kızlar şişman olmak istrmiyorm... ocaktan beri diyorumki yazın şort giycem aha yaz geldi hala bacaklar löp löp et giyemiyorm her yaz giycem halbuki yoruldm valla gına geldi artk bedenime söz gecirememektenhoş geldin :) diyet ypmıyorum de yap ama bıraktın mı toplamak çok zor oluyor
Canım içtim iki hafta felan ama cok tansiyonumu düşürdü maalesef dun ilaç verdi doktor tedaviye başlıcam evet biraz kilodan kaynaklı umarım olur hepimizin guzel bebibsleriO zaman anladm canısı :) umarm poncik ve sevimli bi bebişin olur anladığım kadarıyla kilo yüzündenmi hamile kalamıyorsn yada başka sebeplermi var tam anlamadm. Eğer adet düzensizliğin filan varsa hayıt otu içmeni öneririm bizim dr un ilk tavsiye ettiği sey :)
tm anneme söylerim gelinin seni istemiyo diye dedikonunun icine dalmis gibi olcam ama nisanlin ne tepki vermisti oturmak istemiyorum dediginde?
aslında wc sorunu olmasa bence 63ten bile aşağı düşerdin sen ben biliyorumYok valla tatlım zaten geçen haftayı 64.300 kapattım ben ama bu hafta hedefi çok yüksek tutmak istedim ama sanırım olmayacak böyle giderse
cok iyi demissin, ve nisanlinada gercekten afferin, BDV bölümünde neler okuyoruz, genelde Aileyi secen cok es ve es adayi var:)tm anneme söylerim gelinin seni istemiyo diye dediilkte o da biraz diretti kendimizi toplarız falan dedi sonra olcakları biraz anlattım ona bn uyumsuz biriyim yapamayız iyiyken kötü olmyalm dedm tm dedi
Yarın hemen başa kakiliyor boşver canm olsun soğukluk kendi mutluluğuna bakbnde öyle düşündüm kuzum az olsun eksik olsun bizim olsun kimse karısmasın yani başta biraz soguklk oldu ama şimdi kabullendiler şükür ayrı olcamızı
Aynen tatlım ona kiziyorum bende yaaa hiç olacak iş degildi bu hafta çok iyi giderim diyordum ama olmadıaslında wc sorunu olmasa bence 63ten bile aşağı düşerdin sen ben biliyorum
Bende anlamadım tek değilsin :) artık yavaş yavaş anlicazay okuyamadım yazdıklarınızı ... yeni gelenler var hoş beş gelmişler biri bebeklerden bahsetmiş 15 bebek arsa 10u ağlıyor diye ne alaka olduğunu okuyamadım hemşire falan mı ?
Evet kızlar bebek hemsiresiyim .d.day okuyamadım yazdıklarınızı ... yeni gelenler var hoş beş gelmişler biri bebeklerden bahsetmiş 15 bebek arsa 10u ağlıyor diye ne alaka olduğunu okuyamadım hemşire falan mı ?
nasılda dikkatini cekiyo dimiay okuyamadım yazdıklarınızı ... yeni gelenler var hoş beş gelmişler biri bebeklerden bahsetmiş 15 bebek arsa 10u ağlıyor diye ne alaka olduğunu okuyamadım hemşire falan mı ?
aile bi yere kadar var sonrası eşin oluyo hayatının geri kalanı bunun bilincinde oldugundan onlar için beni feda etmedi cokta iyi etti bencecok iyi demissin, ve nisanlinada gercekten afferin, BDV bölümünde neler okuyoruz, genelde Aileyi secen cok es ve es adayi var:)
he bende öle didim boşverdm su an takılıyoruz işte son hazırlıkları yapıyoruzYarın hemen başa kakiliyor boşver canm olsun soğukluk kendi mutluluğuna bak
olsun bebeğiiim sonucta keyfi bişey değil ki e eksidesnde nasıl olsa takılma bu kadarAynen tatlım ona kiziyorum bende yaaa hiç olacak iş degildi bu hafta çok iyi giderim diyordum ama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?