- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #204.021
Ben bugün diyette değildim o yüzdeen hiiiç paylaşmimyarında arkadaşımın doğum günü var napsamki kızlar
Ay daha tatlı oldu bu
Ponçikx2 diyelim bari hatrı kalmasın
Sadece ince bir dilim pasta ye madem
Ben bugün öyle yaptım :)
Arkadaşların anlayışla karşılar bence
Listeye 2 hafta sonra girmeyecekmiyim?2 gün sonrası cuma ama bugünki kilona göre eksi çıkmazsan listeye girme süren uzaryeme lütfen çok canın isterse bi çatal tadına bak hiç yemediğin bişey değil ki bu güne kadar ne kadar pasta yedin onları düşün hepsi basenlerine göbeğine yapıştı kaldı bunu düşün
2 gün sonrası cuma ama bugünki kilona göre eksi çıkmazsan listeye girme süren uzaryeme lütfen çok canın isterse bi çatal tadına bak hiç yemediğin bişey değil ki bu güne kadar ne kadar pasta yedin onları düşün hepsi basenlerine göbeğine yapıştı kaldı bunu düşün
kız senin profilin çok ponçikkkk yirim
Listeye 2 hafta sonra girmeyecekmiyim?
Her Cuma kilomuzu mu ölçüp yazıyoruz
Bir de beden ölçüleri değil mi
Mezuramı bulmam lazım
Bir de yarın ışıkta fotoğraf çekeceğim
Öncesi sonrası yapacağım
Evde bağıra bağıra söve söve Jillian yapıyorum
O benle konuştukça ben ona geri bağırıyorum acıdan
Zaten dişlerimi de yaptırıyorum 3 ay sonra çok güzel olacağım koydum kafaya bunu
Senin bir kere nickin çok ponçik :)
canım cuma günleri ve pazartesi günleri kilo bildirimi yapmak zorunlu
cuma bildirimi listeye yazıp yüzdesini hesaplıyorsun
pazartesi sadece kilonu bildiriyorsun hafta sonu kaçamak yapılmış mı yapılmamış mı bu sayede anlıyoruz
İstersen ölçülerinide al sen bilirsin bi kaç ay sonra tekrar ölçer değişime bakarsın
dişlerinin nesini yaptırıyosun benımde yaptırmam lazım yarın randevum var
Yüzdeyi nasıl hesaplıyorum peki?
Bu cuma hiçbir değişim olmayacak bende muhtemelen malum iki gün
Bir de eski tip tartı var bende ya gram göstermiyor
Neyse artık
Önde bir dişim süt dişiydi
Üzerini kaplattım estetik ama dayanıklı değil tabi
İmplant yaptıracağım diye çektirdim
Aylardır dişsiz geziyorum
İmplant da olmadı kemiğim ince diye ya
Şimdi ön 4lü köprü yapacak bakalım dümdüz olacak dişlerim :)
Senin problem ne?
Bana sor yıllardır düzenli dişçiye gidiyorum her bir tedaviyi olmuşumdur bugüne kadar
o hesaplama ilk sayfada var canım okursan net şekilde anlayabilirsin
sen bence yeni tartı al canım cunku burda gram kilo çok önemli alma durumun varsa tabiiki
benimde ön dişlerimde dolgu var özel dişciye gidiyorum fırçalamama rağmen rengi değişiyo dişimin rengine göre belli ediyo yani kendini geçen yaz yeni yaptırmıştım şimdi rengi belli ediyo yine
bide bi dişime kanal tedavisi gerekiyo ama yaşın kücük öldürmek istemiyorum simdilik dolgu yapıcam gittiği yere kadar gitsin demişti o dişim sızlamaya başladı 1 aydır ramazan gelmeden onu yaptırayım dedim
bide beyazlatmak istiyorum
bide ön dişlerimde yamukluk var çok kötü duruyo ama tel falan istemiyorum yaprak porselen mi ne varya ondan istiyorum onuda benim dişçi yapmıyo yaşım kücük diye
beyazlatmakta istiyorum cunku fırçalamama rağmen yeterince beyaz değil ve düğünüm nişanım olcak nişanlımın dişleri bembeyaz
:) evet kizim 8 aylik olunca baslamistim. Gecen sene ocaktan mayisa 88den 69 a dusmustum.Profilinde okudumda 20 kilomu verdinnnasıl verdinnn
Tamammmmmmm giiizz 12 ye kadar atmis olucambekliyomm
Simdi ramazana giriyoruz. Spor listesi kalkti. Gunluk spor yapiyoruz haftalik toplam skorla yaris yapiyoruz. Belirledigim grami vermeyenlerden kafama gore spor dusuyorum biraz gicik durum :) bazi arkadaslarda ise yariyor.:) ramazan sonrasini bekleyinnnnnn acimasiz kirbaclar geliyorHafıza zehir gibi valla :)
Oruç tutmuyorum canım bana ramazan sıkıntı olmayacak o yüzden
Belki de olacak aslında bilmiyorum
Sonuçta herkesin daha düzenli bir yeme sistemi olacak
Bence zaten en garip ben giriş yaptım
Tartıya çıktım
İndim kkyı açtım ve buraya yazdım
Tartıdan topice
Hayatımın şokunu yaşıyorum çünkü
Çok ağır cezalar vermiyorsunuzdur umarım hocam
neden? Bak sen cok az besleniyosun kizmaya basladimKızlar ben bugün menü yazmasam olmaz mı çünkü birşey yemedimdogru dürüst
:) evet kizim 8 aylik olunca baslamistim. Gecen sene ocaktan mayisa 88den 69 a dusmustum.
Sonra yazin 66 olmustu. Artk o beslenmede degilim biyerden sonra tikandim skildim. Bigun 58 olmak dilegim. :)
Darisi basiniza insallah. Hayatimdan cikarmistim yasakli seyleri. Saglikli beslenmistim guzel sarkmadan ski vucuda sahip oldum tum formul bu.
Tamammmmmmm giiizz 12 ye kadar atmis olucambirazdan reklamlardan sonra hep tam yorgunluktan oturuyorm ozaman senle yazisiyorm. Kalkmaya usenir oluyorum accik dur biklee geliyior
Simdi ramazana giriyoruz. Spor listesi kalkti. Gunluk spor yapiyoruz haftalik toplam skorla yaris yapiyoruz. Belirledigim grami vermeyenlerden kafama gore spor dusuyorum biraz gicik durum :) bazi arkadaslarda ise yariyor.:) ramazan sonrasini bekleyinnnnnn acimasiz kirbaclar geliyor
neden? Bak sen cok az besleniyosun kizmaya basladim
Ne kadar kacirirsan takima girmen okadar güc olur. Bundan sonra listeye alacaklarimizi ben coook ski takip edip karar vericem.Birazcık kacırıcam ama olsn napalm :)
Pasta değil korkum akşam içki partisi yapıcazNe kadar kacirirsan takima girmen okadar güc olur. Bundan sonra listeye alacaklarimizi ben coook ski takip edip karar vericem.
Tamam pasta yiyebilirsin
OyleyimdirYeminle Mune iki gibisin
Onun da cımbızları var
Ben oruç tutmadığım için spor yapacağım Ramazanda da
Jillian Michaelsa başladım bence gram konusunda hiç sıkıntı çıkarmayacağım
Peki yüzdeyi nasıl hesaplıyoruz o ilk sayfada dediler ama orada göremedim
Himmmmmmmm yaninda neler olcakk kiiPasta değil korkum akşam içki partisi yapıcaz
Ne içiçemizi bilmiyorm ama ben tek çeşit içerm heraldeHimmmmmmmm yaninda neler olcakk kiine iciceksinnnnnn bakem himm himmm himmm
İlk sayfaya baktım ama göremedim
@keptinn yüzdeyi nasıl hesaplayacağız canım?
Bazı dişin rengi malesef beyaz olmuyor
Irsi bir şey
Benim de hiç öyle bembeyaz olmadı
Ama fırçalıyor musun desen yıllardır sabah akşam mutlaka
Hatta bazen daha çok çünkü titizleniyorum
Yaşadığım onca diş probleminden sonra
Yaprak porselenler o kadar sağlam olmuyor diyorlar
Benimkiler zirkon olacak
Gerçi en sağlamı yine metal destekliler ama doğal durmuyorlar
Ön dişse hele olmaz bence
Hani tüm ağzı yaptıracak olsan tamam da
Kanal tedavisi vakti geldiyse yapılmalı
Çünkü onun acısı yıpratır
Ayrıca yaşla alakasını anlayamadım
Ben ilk kanal tedavimi 16 yaşında olmuştum
:) evet kizim 8 aylik olunca baslamistim. Gecen sene ocaktan mayisa 88den 69 a dusmustum.
Sonra yazin 66 olmustu. Artk o beslenmede degilim biyerden sonra tikandim skildim. Bigun 58 olmak dilegim. :)
Darisi basiniza insallah. Hayatimdan cikarmistim yasakli seyleri. Saglikli beslenmistim guzel sarkmadan ski vucuda sahip oldum tum formul bu.
Tamammmmmmm giiizz 12 ye kadar atmis olucambirazdan reklamlardan sonra hep tam yorgunluktan oturuyorm ozaman senle yazisiyorm. Kalkmaya usenir oluyorum accik dur biklee geliyior
Simdi ramazana giriyoruz. Spor listesi kalkti. Gunluk spor yapiyoruz haftalik toplam skorla yaris yapiyoruz. Belirledigim grami vermeyenlerden kafama gore spor dusuyorum biraz gicik durum :) bazi arkadaslarda ise yariyor.:) ramazan sonrasini bekleyinnnnnn acimasiz kirbaclar geliyor
neden? Bak sen cok az besleniyosun kizmaya basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?