- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #204.261
Ahahhaahahahahahahahahah gercekler acidir. Sana guveniyorm kivircik hadi bahalimdur ben denicm sen konusma bu konuda daha fazla hevesimi kaçırma
he yine hamaratım diysuunnNerdasin sen kaç saatt diyisunbebegimmm ayy kizimla 10 bucuga kadar uyumusuz bi guzel geldi kii sonra ekmek mayalamistim geceden onu pisirdim kahvaltu hazirladim felan anca geldim
Miiii tuuuuuyav heee melaakkeee
ay lave yu sizi
onu da araya sıkıştırdın yineKuru melaake benim adim bi kerem
güven bana yapacagııımmAhahhaahahahahahahahahah gercekler acidir. Sana guveniyorm kivircik hadi bahalim
Birashe yine hamaratım diysuunn
if yu lav mi kis mi kis miiiiMiiii tuuuuu
Hahlisin.onu da araya sıkıştırdın yineövim mi seni
güven bana yapacagııımmtm belki ilk günler 15dk da kalabilirim ama olsundu önemli olan katılmaktıydı
Ramazan gelince bizim ingilizce coşuyoYine basladik
Ni alakasi varsaRamazan gelince bizim ingilizce coşuyo
haksız myımHahlisin.
Ay bi video varyaa sana armagan ediyorum
Bu cocuk cok komik ya izleyince beni krize sokuyo
Öv binionu da araya sıkıştırdın yineövim mi seni
güven bana yapacagııımmtm belki ilk günler 15dk da kalabilirim ama olsundu önemli olan katılmaktıydı
Evet canim kaynarken sonra ocaktan alop sogumaya birakiliosüt kaynarken mi atılıyo bunlardenicem canııım ama tarcinsiz sevmiiim onu
Haksiz miyim benHahlisin.
Ay bi video varyaa sana armagan ediyorum
Bu cocuk cok komik ya izleyince beni krize sokuyo
oman tanreeeemmÖv biniövv cohh öv az övme zayifsin dii ovv coh zayifsin di belinde 62 cm manken msn di ovv 88 62 91 olculerin var inanamiyyrummm di amen tonrem ne hadar da sekilli bağyasin di sana bisey kalmadi ben övdüm
DeliriyohNi alakasi varsa
Haaa kafadan mi attim kioman tanreeeemm
sendeki ölcülerle bnm not ettiklerim uymuyo yalnız baaakk
kokusu hiç hoşuma gitmiiiyyyyEvet canim kaynarken sonra ocaktan alop sogumaya birakilio
Kiz tatcin zayiflamaya bire bir:)))
aha bu yazıyo bendeHaaa kafadan mi attim kiayy oyle hatirladim ahahahhahahahahah ifşa et benii kac yaziyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?