Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evettt sporlada biraz daha beli incelttikmi tamamdir
aynen öyleeee
bayrma kadar akşamları bölgesel hareketler yap kuzum bayramda daşş gibi olcnnn herkesler şaşırcakkkk
memlekete gitceniz dimi seni yeni görenler dicek nası zayıflamışın sen öyle ni gizil olmişin dicekler

patates yemeği pilav kelle paça corbası

aynen kuzuuum oruc tutmuyosan gündüz de yapabilrisin yada sabah sana kalmış
kelle paça mı .. dün bende bumbar yiciktim sonra dönerde karar kılık
bakayım videoya o kadın 1 ayda o hale mi gelmiş o kaadar granti mi yani

Senelerimi verdim ben kurumak icinahahahah kizimi sutten kesip diyete basladim o gun bugundur hep diyetteyim kurumak kolay miii dertlendim
yemedim yedirdim sözü tam diyetlik değil mi ya
oyle degl genel ben zaten burda yazmasamda bazen burdymmmm herkesin naptiginin farkindayim
Ciddi konustm baya
ivit az da karışık oldu mesela pinçik nirdi poncikbirgelincik
kelle paça mı .. dün bende bumbar yiciktim sonra dönerde karar kılık
bakayım videoya o kadın 1 ayda o hale mi gelmiş o kaadar granti mi yani
onu hiç yiyemem galiba sanırsam
cok etkili diye biliyorum

disinler ne kadar zayiflamissin incecik olsmussun disinler evet kuzum gidicez geçen yaz gittigimizde 72 kiloydum 6 kilo verip gitmistim çok farkedilmiyordu şimdi farkederler artık

disinler ne kadar zayiflamissin incecik olsmussun disinler evet kuzum gidicez geçen yaz gittigimizde 72 kiloydum 6 kilo verip gitmistim çok farkedilmiyordu şimdi farkederler artık
yanında dedenin tabancayı götür farketmeyeni furursun artık o kadar görmeyen anlamayan insan yaşamasın zati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…