- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #204.421
kesinlikle burası iyi ki varHep beraber mutlu olacağız yakında canım
İyi ki bu topic var
Yaptıklarımı yazınca pekiştirmiş ve daha motivasyonlu hissediyorum
Bir şey yerken veya spor yaparken buraya yazacağımı düşünerek gaza geliyorum
Ben 1 yıldır evdeyim canım
Bekarım
Yüksek lisans sınavlarına hazırlanırken totomun üstünde oturdum, stresten yedim, geceleri kalkıp yedim, yiyip yiyip yattım sonuç bu oldu
Eylülde başlayacağım
Yeni bir ortama da tombikto girmek istemedim
Potansiyel adayları kaçırmak istemiyorum
Şaka bir yana da sıkıldım istediğim şeyleri giyememekten göbeğimi saklamaktan
Evet ilk günler bol suyla beraber ödem gidiyormuş
Sıra yağlara da gelecek pes etmek yok
ee tabiiii guzel baslangic yapnak lazim ozguvende artiyo boylece. :)Hep beraber mutlu olacağız yakında canım
İyi ki bu topic var
Yaptıklarımı yazınca pekiştirmiş ve daha motivasyonlu hissediyorum
Bir şey yerken veya spor yaparken buraya yazacağımı düşünerek gaza geliyorum
Ben 1 yıldır evdeyim canım
Bekarım
Yüksek lisans sınavlarına hazırlanırken totomun üstünde oturdum, stresten yedim, geceleri kalkıp yedim, yiyip yiyip yattım sonuç bu oldu
Eylülde başlayacağım
Yeni bir ortama da tombikto girmek istemedim
Potansiyel adayları kaçırmak istemiyorum
Şaka bir yana da sıkıldım istediğim şeyleri giyememekten göbeğimi saklamaktan
Evet ilk günler bol suyla beraber ödem gidiyormuş
Sıra yağlara da gelecek pes etmek yok
dolgulu dişin mi sızlıyokanal tedavisi varsa cekerler yoksa kanal yaparlar
Anlatma kuzum herkese sende kalsın nisanlinin kulağına gider yıllar sonra bile olsa aranız kötü olur bu konudan... anlattıkça öfken artar zaten kızayy sormaaaabide ben snirleniyorum anlattıkca daha kötü hissediyorum
Afiyet olsun seftali iyi gelmiyor kabızlığa kuzum yemeseydin keşkemMerhaba hanımlar menum
Sabah iki şeftali dört kuru kaysi
Öğlen çay menemen bol yeşillik salata peynir
Akşam yarimpatatesli gözleme yedim yağlı değildi bide farklı birşey olsun diye yedim kabızlığa iyi gelir diye kermese gittim orda bayağı voleybol oynadim iyi oldu sekiz dokuz gibi de kefir icecem bugunu kapatacağım
Ben geliyor diye yedim yaAfiyet olsun seftali iyi gelmiyor kabızlığa kuzum yemeseydin keşkem
Geçmiş olsun bende ön dişime yaptırdım ama halen acıyor iyi temizlenmedi sanırım sinirleri ilk temizlemeyi iğneli yaptır ben öyle yaptırdım daha az acıyorYok kanal yapacak diye tahmin ediyorum
ee tabiiii guzel baslangic yapnak lazim ozguvende artiyo boylece. :)
kesinlikle burası iyi ki varcok motive ediyo gerekn özeni gösterirsekkk
O zaman iyi gelir kesin inanarak yemissin çünküBen geliyor diye yedim yatatlım
Wve gidince şu videoyu bir izleyim gözüm korktu azcık yorumu okuyunca justhold un
Yarım yağlı süt içiyorum günlük sütüm yoksa yağsız süt berbat denemiştim yada direk türk kahvesi iç metabolizma hızlandırıyor yanına 3 kuru kayısı kabız da olmazsın diyetisyen ara öğün olarak veriyordu banaBu arada sütlü kahve 58 kaloriymiş
Günde iki bardak içiyorum genelde
Yarın sütsüz içmeye başlayacağım
Çok zor olacak ama en azından 58+58den 116 kalori karda olurum!
diyetkolik diye bir site buldum oradan bakıyorum bu arada kızlar
arama butonu var google gibi çok beğendim ben
tüm yediklerimi hesaplıyorum
Şu ana kadar 858deyim
Cok uzun mu sürüyor ya korkutma beniGeçmiş olsun bende ön dişime yaptırdım ama halen acıyor iyi temizlenmedi sanırım sinirleri ilk temizlemeyi iğneli yaptır ben öyle yaptırdım daha az acıyor
Yer hareketlerini severim kolay geldi gözüme spora gittiğim dönem basimda hoca varken 45 dk spor vardı 20 dk trambolin 25 dk yer hareketleri vardı ilk hafta sürünerek eve gidiyordumSonrasında yaz
Yorumunu merak ediyorum ve yaptıktan sonraki halini
Yarım yağlı süt içiyorum günlük sütüm yoksa yağsız süt berbat denemiştim yada direk türk kahvesi iç metabolizma hızlandırıyor yanına 3 kuru kayısı kabız da olmazsın diyetisyen ara öğün olarak veriyordu bana
Cok uzun mu sürüyor ya korkutma beni
Yer hareketlerini severim kolay geldi gözüme spora gittiğim dönem basimda hoca varken 45 dk spor vardı 20 dk trambolin 25 dk yer hareketleri vardı ilk hafta sürünerek eve gidiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?