- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #205.121
Vallaaa bihtirdiniz beni
Sen oruc tutucakmisnn
niye bunu yapmadinn niye niye
Nerdesiniz kizlaaaaarrr
Gunaydinnnnn
Bugun karnim, Ic bacagim koltukkkk altlari veee kolum boyunca uzanan agrialt bacagim vssss vssss
Bilmiyorm bakmaak lazimmmmmm :)onu bulamadım benım attıgımı buldum hangisi daha zor
gunaydin sekerimmm..Günaydınnnn
Aynı ağrılar bendede var çok mutlu oluyorum işe yarıcak demek ki
Amin insallaaaaahAllah kabul etsin kızlar hepinizin oruçlarını inşallah bende pazartesi başlıcam böyle bi tuhaf oluyorum keşke reglkende tutulabilseydi
Her ramazana başlarken korkuyorum acaba tutabilcek miyim bu ramazanda bitcek mi diye ama göz açıp geçinceye kadar geçiyo bitiyo
Bilmiyorm bakmaak lazimmmmmm :)
gunaydin sekerimmm..
Ben her yaptigimda boyle ama bugun eskiye gore daha iyi hrryrrimde sizlama var onceden basamiyodum bile.
Amin insallaaaaah
Bugun spor listesini hazirla yazicaz
Yok cumadan cumaya artik liste yani cumartesi yenilencek.hazırlayayım gitmeden pazartesiden itibaren yazalım ama salı günleride yenilenir
buki,senad,sarraf,keptinn,pancar, justholdmetight, nuffiun, sen
başka var mıydı aklımda bunlar kaldı
tamam o zamanYok cumadan cumaya artik liste yani cumartesi yenilencek.
Hem cezalarda vermeyenlere kesilir daha karismaz kolay olur.tamam o zaman
Bende de aman aman ağrı yok videonun hepsini beraber yaptım fakat bugün zorlanacam sporu yaparkenyaa ben ilk yapmama rağmen o kadar ağrı yok acaba benımkı daha mı hafif
Bende de aman aman ağrı yok videonun hepsini beraber yaptım fakat bugün zorlanacam sporu yaparken
Allah allah hangidiydi atsana bakiyim videyo.yaa ben ilk yapmama rağmen o kadar ağrı yok acaba benımkı daha mı hafif
@sarraf yapcakmiydi☆ HAZİRAN AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
()Poncikbirgelincik:
()Nuffiun:
()justholdmetight:
()Buki_89:
()htc71:
MOR TAKİM
()Keptinn:
()Senad:
()SekerPancarii:
()sarraf:
()ParteMorall:
PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:
bizim takım bi kişi eksikti htc yi aldımyapar mı ki acaba ister mi @htc71
Allah allah hangidiydi atsana bakiyim videyo.
Kiz benm ilk degil yani dusun. Suan ust arka tarafi bacagimi skinca popom.
Ic bacagim. Alt bacagim.. koltuk altim gogsume dogruuuuu. Vucudum heryerndeama oncekilerde ben sabah kalkarken basamiyodum okadar cok agriyofu ki suan normal spor agrisi icindeyim
malesef anemi tasidigim için alt üst oluyorum sonrasında tedavi sürecine giriyorumAnladim canimm eee tabi uzun cunku gercekten kotu olursunnnnn yaaaa
amiinnnnnnnnnnn
sarraf yapcakmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?