Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben tutamam zaten korunmuyorum es kaza bebek olur ondan dolayı bile tutmam mumla arıyorum zarar görsün istemem

Geç gelsin geç gitsin bnm düğün ekim de
valla ekimi hatirlamiyorum da eylulde yine tatile gittigimde havaaa yaniyoduuuuuuuuuu insallah oyle olur sana da soguk olmaz sanmam

cekırdeklıde gidiyoo be faydalıymıs cekırdeklerı
aman sanada obur

Evet
Çok kıpırtılı ya hareketleri
Yarına corn flakes koyacağım kahvaltıya
Yeter artık 5 kaşık yerim ama yeter
Uuseniyorum o cekirdekleri cikarmaya useniyormm hic usengec deglmdr ona useniyorm hahahaha cekirdeksizi yokmu ki

Var var olmaz mı
Normale göre biraz daha pahalı ama onu da yaptılar be Parte

Çok iyiyimm fazla yemedim çay da içtim bulasik yikiycam birazdan sen napiyosun nasıl gidiyor dersler
1 hafta var bugun usaymazsak 6 gün yetistirmem gereken 7 tane ders var hepsinden de 7 ser uniteimdatttt

benim güzeldi hiç susamadim acıktım biraz o kadar

ben bi ramazan 9 kg vermistim yaaaaa ramazan dıyınce aklıma ılk karpuz ve pide geliyo niyeysee
benimde tatlım karpuzzz
Ooo masallah aman almayalimda gece gec yeniyo fln oyuzden :)
Karpuz esim cok seviyo daha yemedik olmamistir diye yoksa baslar bizimki yemeye bende sevmiyorm ya catalla cekirdeksiz kisimlari aliyorum
ayyy patisim ben cekirdegine bayilirim biz küçükken köyde ekmek için ayirip sererlerdi kurusun diye onlardan avuclar avuclar yerdim

cekırdeklıde gidiyoo be faydalıymıs cekırdeklerı
poncikim sende bendensin

Gözümden uyku akıyor ya
Öğlelere kadar uyumaya alışmışım
7.30da kalkmak günlerdir
Uyuyakalırsam şimdiden herkese güzel güzel, lezzetli sahurlar ve tatlı rüyalar diliyorum

Az mı olmuş sanki kuzu ya bide o kadar saat aç durduktan sonra salata falan da yap bariii
Evet canim yarin öyle yapcam sabahda azcik zorlicam kendimi
Buaksam tartida 73.200ciktim cok mutli oldum tabi ac ac ondam azdir ama harika bi hiss azim yaptim baya

Ay allahtan ben kayıt yenilemedim bu donem evlendikten sonra devam ederim dedim yoksa ugrasamazdim

Gözümden uyku akıyor ya
Öğlelere kadar uyumaya alışmışım
7.30da kalkmak günlerdir
Uyuyakalırsam şimdiden herkese güzel güzel, lezzetli sahurlar ve tatlı rüyalar diliyorum
İyi uykular canım o zaman ben sahura kadar dururum yine ve su an aciktigimi hissediyorum

Evet ilk dönem sadece 1 dersten geçtim baktım ugrasamiyorum bıraktım
Yaparsın senn kaç dersin kalmistii
tatlım 7 ders var her dönem. ilk dönemi 7 unute 2. donemide ilk 7 ve sonraki 7 toplam 14 unitenin hepsinden soru çıkıyor ışte ilk dönemim guzeldi hep 70 li notlar aldım 2 ders hariç bakalım bu sefer nasıl olacak

Ay ben geçen sene de evdeydim bu sene de evdeyim bence sorun yok
hahahahaha biseyndicektm neyse

Ay inşallah bu sene tatillerimiz çok güzel gecsinn
Benik temmuzda tam sicaaaaaaan baaagrinda
Evet
Çok kıpırtılı ya hareketleri
Yarına corn flakes koyacağım kahvaltıya
Yeter artık 5 kaşık yerim ama yeter

Var var olmaz mı
Normale göre biraz daha pahalı ama onu da yaptılar be Parte
Harbimi ben niye gormedm ki allah allah hahahahahaha ay dogranmis sogan pure tozu vs hazir alan kadinlara kiziyodum bende cekirdeksiz karpuzmu yicem haahahahah
Ayyyyy bikere cekirdekle gomemm dedm olmadi ben uyanik kenarlari aliyorm catalla gerisi esime hahaa
Almanya canim aslinda burasi cok soguk olur tuaf:)))
hee evet arkdsmmm soyluyodu sicakmis oralarreee bizin buralar isinmadi yani istanbul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…