Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nbr kuzum...
Ne tatlısı yapıyorsun bakim
İyyim kuzum napim valla mutfaktan çıkamadim bugun son yemegi de koydum rahatim bulasiklari yikayinca:ruh: yufka almis esim boreklik bende yiyemeyiz biz yapsak bunu dedim ve sarıp buzluga attim hemen yokettim:KK53: kadayifli muhallebi yaptim canim:sus: en sevdigim:dua:

18762549_458764431149890_1660959815_n.jpg

uydurmasyon hıcbıseye benzemedi :KK70::KK70::KK70:
tadıda görüntüsü gibi:bicak::bicak::bicak:
:D ne koydun icine kiz:D ayy tadina baktin mi iyi olmamis mi:eek: ossun yine de atistirirsin:deli:

evde ne varsa karıştırdım öyle bişeyler yapayım dedim yulaflar bozulcaktı cunku
2 tane muz koydum dövülmüş fıstık 2 3 yk bal koydum birazda süt bunları karıştırdım sulu cıvık bişey oldu :KK70::KK70: sonra elimle suyunu sıktım top yapmaya çalıştım en son kalan suyuda üstlerine döktüm bide tarçın döktüm :KK70::KK70:
Kiz Allah seni:D aslında buna benzer bi tarif var acaba civik yaptin diye mi olmadi ki:oha: ben bu seferde tuzlu yaptim bek guzel oldu benimki de uydurmasyon:KK53:biraz peynirli biraz da pekmezli kuru yemisli yaptim peynirli ilk kez demedim cok begendim
Ayy resim yukliyemedim ya:KK70: sinur oldum yulafli kurabiklerimi atacaadim:KK69:

Kiz Allah seni:KK70: aslında buna benzer bi tarif var acaba civik yaptin diye mi olmadi ki:oha: ben bu seferde tuzlu yaptim bek guzel oldu benimki de uydurmasyon:KK53:biraz peynirli biraz da pekmezli kuru yemisli yaptim peynirli ilk kez demedim cok begendim
Ayy resim yukliyemedim ya:KK70: sinur oldum yulafli kurabiklerimi atacaadim:KK69:

Çok mu gizel tadi be :110:

☆ HAZİRAN AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

(87)Poncikbirgelincik:60+27
()Nuffiun:
(27)justholdmetight:27
(54)Buki_89:27+27

()htc71:

MOR TAKİM

()Keptinn:
()Senad:
()SekerPancarii:
(45)sarraf:45

(175)ParteMorall:45+30+100

PEMBE TAKİM:168
MOR TAKIM:220

SPOR LISTESI CUMA GUNUNDEN BASLIYOR. CUMARTESI ÖGLEN SON LISTELER TAMAMLANIYOR.
CUMA GUNU @ParteMoralll VERDIGI CEZALAR KESILIR.

Inanirim canim söyle bi gün iyide fazlasi SIkio yogun ol daha iyi:)))
Doğru diyorsun annemler yaylaya çıkıyor arada tek çocuğum kimse kalmıyor kv den başka gidicek
İyyim kuzum napim valla mutfaktan çıkamadim bugun son yemegi de koydum rahatim bulasiklari yikayinca:ruh: yufka almis esim boreklik bende yiyemeyiz biz yapsak bunu dedim ve sarıp buzluga attim hemen yokettim:KK53: kadayifli muhallebi yaptim canim:sus: en sevdigim:dua:
Kadayıfı muhallebi hiç denemedim sütlü tatlılar favorim her zaman afiyet olsun kuzum

evde ne varsa karıştırdım öyle bişeyler yapayım dedim yulaflar bozulcaktı cunku
2 tane muz koydum dövülmüş fıstık 2 3 yk bal koydum birazda süt bunları karıştırdım sulu cıvık bişey oldu :KK70::KK70: sonra elimle suyunu sıktım top yapmaya çalıştım en son kalan suyuda üstlerine döktüm bide tarçın döktüm :KK70::KK70:
Benim yaptigimda çok ekşimsi oldu meyvesi çok olduğu için de yumuşak oldu sütle yicem artik

PEMBE TAKİM

()Nuffiun:

()htc71:

MOR TAKİM

()Keptinn:
(54)Senad:27+27
()SekerPancarii:

MOR TAKIM:274

PEMBE TAKİM

()Nuffiun:

()htc71:

MOR TAKİM

()Keptinn:
(54)Senad:27+27
()SekerPancarii:

MOR TAKIM:274

Spor nasıl gidiyor kuzum

Back
X