- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #206.381
çok yoruldum kepten çookkk .....
3 haftamı sıkı geçirecem inşallah 65 e yaklaşırım ben de mezun olurum 4 5 ay sizinle takılırım 60a inerim belkim n bilim
Günaydin kizlar, dünki iftar menüm
maleseffff köfteli ekmek getirdi esim onu yedim amaaaa hepsini yemedim yarisini yedim yarisinida esime verdim... ve bol bol su ictim, bu sabaha sahurda tarcinli süt ictim bide su tabiki:)
bakk farkediliyo demek ki artıııkkay teşekkür ederim. ya ofistekiler de sağolsun motive ediyorlar baya zayıfladın falan diyorlar. patron da süzülmüşsün sen dediherkes aç aç enerjisiz oturuyor ama bakalım oruç nasıl etki edecek kilolara spor yapamıyorum ama o çok kötü benim için acayip yorgun oluyorum iftardan sonra uyku basıyor hemen
pehlivanım benimkızlar benim boynum pehlivan gibiydi aynı baya etli yanielimle sıkıyodum bi dünya et geliyodu artık sıkamıyorum ben şokk sıkılaşmısssss
bakk farkediliyo demek ki artıııkksorma bizim ofiste aynı tutanlar bezmiş bi halde oturuyo spor bende yapamıyoum zaten üşengeç biriyim bi iftardan sonra o agırlıkla hiç kalkamıyorum
pehlivanım beniminceilmiş mi yani boyun kısmı incleince cok farkediyo bide bn köprücük kemiğinin belli olmasına bayılırıımm bnmde belli oluyo artık
bende kahve kokusundan zorlanıyorum baya gün içinde içiliyoahaha ya çok zor zaten iş yoğunluğu bir tarafta, oruç bir tarafta.. bir de bizimkiler yemek yiyenlerden etkilenmiyor ama ben etkileniyorum , oruç tutmayanlar var baya canım çekiyor. bir de yemek kokusu vurunca eyvahhhh.
evett fark ediliyor çokk. herkes çok beğeniyor zaten beni ama şişkoyum diye çoook kızıyorlarama zaten canım yanmış benim, son zamanlarda moralim bozulmuş kilo vermem lazım çok bıktım bu hayattan. yarın da doğumgünüm 30 yaşıma giricem. bitiyor yirmili yaşlarım artık bir şeyler değişmeli di mi bu yıl benim yılım olsun , şansım dönsün istiyorum
kızlar benim boynum pehlivan gibiydi aynı baya etli yanielimle sıkıyodum bi dünya et geliyodu artık sıkamıyorum ben şokk sıkılaşmısssss
hbakınız
bende kahve kokusundan zorlanıyorum baya gün içinde içiliyo
30 yaş bence kadınların en güzel yaşıdogum günün şimdiden kutlu olsun canımmm
bnce bu ayları iyi degerlendir sakın pes etme 80 lere düştügünde anlıcaksın ne için ugrastıgını ve cok mutlu olcaksın
o pehlivan artık benim!! seni tahtından ettim
bilmiyorum ki eskisi gibi sıkamıyorum ya inceldi yada sıkılaştı
benım cok bellı olmuyo dık durursam belli oluyo hosuma gidiyo benımde ama bazı ınsanlarda çok çıkıyo oda çok itici
evet o cok iyi olur senin icin:)bugün yemek konusunda bende düşüncliyim yaa napsam bilmiyorum inşallah annemi almaya giderizde gerk kalmaz yemege
ay bu sen misin laskflakfa sen çöp gibi bi kızcağızsın senin pehlivan halin nasılmış merak ettim
h
bnce incelmiştirrr onca spordan sonra
boynuna kadar şnceldiysen geri kalan yerleri sen düşün artk kim bilir ansıl farkedicek spor bittiğinde
bnm böle bakkk benzeri yaniii
tam dicektim kio pehlivan artık benim!! seni tahtından ettim
kesinlikleee bide 80lere in ip atlamaya falanda baslarsın hem sıkılaşıp hem kilo verdin mi yaz sonu şahane olcaksıınnnevet <3 çooooook teşekkür ederim şimdiden doğumgünüsümü kutladığın için <3 evet her şey çok güzel olacak
kesinlikleeeeeevet o cok iyi olur senin icin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?