Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydin kizlar, dünki iftar menüm
maleseffff köfteli ekmek getirdi esim onu yedim amaaaa hepsini yemedim yarisini yedim yarisinida esime verdim... ve bol bol su ictim, bu sabaha sahurda tarcinli süt ictim bide su tabiki:)

bence çok az yemişsin oha ben ölürdüm

bakk farkediliyo demek ki artıııkk sorma bizim ofiste aynı tutanlar bezmiş bi halde oturuyo spor bende yapamıyoum zaten üşengeç biriyim bi iftardan sonra o agırlıkla hiç kalkamıyorum

kızlar benim boynum pehlivan gibiydi aynı baya etli yani elimle sıkıyodum bi dünya et geliyodu artık sıkamıyorum ben şokk sıkılaşmısssss
pehlivanım benim inceilmiş mi yani boyun kısmı incleince cok farkediyo bide bn köprücük kemiğinin belli olmasına bayılırıımm bnmde belli oluyo artık

bakk farkediliyo demek ki artıııkk sorma bizim ofiste aynı tutanlar bezmiş bi halde oturuyo spor bende yapamıyoum zaten üşengeç biriyim bi iftardan sonra o agırlıkla hiç kalkamıyorum

ahaha ya çok zor zaten iş yoğunluğu bir tarafta, oruç bir tarafta.. bir de bizimkiler yemek yiyenlerden etkilenmiyor ama ben etkileniyorum , oruç tutmayanlar var baya canım çekiyor. bir de yemek kokusu vurunca eyvahhhh.

evett fark ediliyor çokk. herkes çok beğeniyor zaten beni ama şişkoyum diye çoook kızıyorlar ama zaten canım yanmış benim, son zamanlarda moralim bozulmuş kilo vermem lazım çok bıktım bu hayattan. yarın da doğumgünüm 30 yaşıma giricem. bitiyor yirmili yaşlarım artık bir şeyler değişmeli di mi bu yıl benim yılım olsun , şansım dönsün istiyorum

pehlivanım benim inceilmiş mi yani boyun kısmı incleince cok farkediyo bide bn köprücük kemiğinin belli olmasına bayılırıımm bnmde belli oluyo artık

bilmiyorum ki eskisi gibi sıkamıyorum ya inceldi yada sıkılaştı
benım cok bellı olmuyo dık durursam belli oluyo hosuma gidiyo benımde ama bazı ınsanlarda çok çıkıyo oda çok itici

bende kahve kokusundan zorlanıyorum baya gün içinde içiliyo
30 yaş bence kadınların en güzel yaşı dogum günün şimdiden kutlu olsun canımmm
bnce bu ayları iyi degerlendir sakın pes etme 80 lere düştügünde anlıcaksın ne için ugrastıgını ve cok mutlu olcaksın

evet <3 çooooook teşekkür ederim şimdiden doğumgünüsümü kutladığın için <3 evet her şey çok güzel olacak

bilmiyorum ki eskisi gibi sıkamıyorum ya inceldi yada sıkılaştı
benım cok bellı olmuyo dık durursam belli oluyo hosuma gidiyo benımde ama bazı ınsanlarda çok çıkıyo oda çok itici

bnce incelmiştirrr onca spordan sonra
boynuna kadar şnceldiysen geri kalan yerleri sen düşün artk kim bilir ansıl farkedicek spor bittiğinde

bnm böle bakkk benzeri yaniii

ay bu sen misin laskflakfa sen çöp gibi bi kızcağızsın senin pehlivan halin nasılmış merak ettim

h

ahahahha kız yok Allah seni naapmasın nerde ben bu köprücük kemikleri çok çıkınca hoşuma gitmiyi bunun gibi interntten buldum bu resmi
bu arada doğum günün kutlu olsun canım Nice sağlıklı mutlu zayıffff yıllara inşallahhhh

bnce incelmiştirrr onca spordan sonra
boynuna kadar şnceldiysen geri kalan yerleri sen düşün artk kim bilir ansıl farkedicek spor bittiğinde

bnm böle bakkk benzeri yaniii

ben dün aksam sevdiceğime resim attım karnım sisss oda dedi farketmis diye ama tartıda bişey yok anlamıyorummm

benimde böyle galiba ama dik durunca daha çok cıkıyoo

o pehlivan artık benim!! seni tahtından ettim
tam dicektim ki Buki_89 ile snei karıstıroyurm profil foto koysanıza diye ama sen benden çnce davranmışssın

evet <3 çooooook teşekkür ederim şimdiden doğumgünüsümü kutladığın için <3 evet her şey çok güzel olacak
kesinlikleee bide 80lere in ip atlamaya falanda baslarsın hem sıkılaşıp hem kilo verdin mi yaz sonu şahane olcaksıınnn
kışın da kalan kiloları veririz beraber senye yaz gelsin dar kotlar bikiniler
evet o cok iyi olur senin icin:)
kesinlikleeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…