Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

69 da takılı kalmayalım ama dimi eski listelerime dönüyorum pazartesiden itibaren onlar sayesinde daha rahat ilerlerim jillide yapıyorum daha ne olsun 6ları görmezsem zaten bırakacam diyeti haziran sonunda
ne demk bırakmak var mı öyle hemen pes etmekkk

Günaydin kizlar, dünki iftar menüm
maleseffff köfteli ekmek getirdi esim onu yedim amaaaa hepsini yemedim yarisini yedim yarisinida esime verdim... ve bol bol su ictim, bu sabaha sahurda tarcinli süt ictim bide su tabiki:)

Günaydin kizlar, dünki iftar menüm
maleseffff köfteli ekmek getirdi esim onu yedim amaaaa hepsini yemedim yarisini yedim yarisinida esime verdim... ve bol bol su ictim, bu sabaha sahurda tarcinli süt ictim bide su tabiki:)
canım cekti su an yanına da piyaz olcak yememkle cok iyi yapmışsın kuzuuu tebriklerrr

Merhaba , ben çok zorlanıyorum oruç tutarken.

Dünki iftar menüsü: Bir salata kasesi bol limonlu ve peynirli salata, yarım göğüsten tavuk sote biberli domatesli, iki bardak ayran, meyve olarak yarım ananas ve 100 gr badem.

sahur: kahvaltı tarzı : on tane zeytin , iki dilim çavdarlı ekmek, üç yumurtadan menemen ve dört dilim kaşar. iki bardak çay.

canım cekti su an yanına da piyaz olcak yememkle cok iyi yapmışsın kuzuuu tebriklerrr
ay vallah Dogru piyazda vardi yapmistim, ama midem okadar dolduki suyla anca bi catal alabildim:)
Bakalim bugün ne yapcam yemek bikac gündür iyidim hic yemek yapmadan evde yemek vardi:)

ama menün gayet iyii bebeğiiim belki t.b. ekmeğide yiyebilirsin az da olsa ve bol bol suuu

sağlıklı seyler yiceksinnnnn yok öyle yapamıyorum diyip bırkmak

bibiğiiimm günaydıınnn

böcükümmm sana da günaydıınnn
çok yoruldum kepten çookkk .....
3 haftamı sıkı geçirecem inşallah 65 e yaklaşırım ben de mezun olurum 4 5 ay sizinle takılırım 60a inerim belkim n bilim

ay vallah Dogru piyazda vardi yapmistim, ama midem okadar dolduki suyla anca bi catal alabildim:)
Bakalim bugün ne yapcam yemek bikac gündür iyidim hic yemek yapmadan evde yemek vardi:)
bugün yemek konusunda bende düşüncliyim yaa napsam bilmiyorum inşallah annemi almaya giderizde gerk kalmaz yemege

ama menün gayet iyii bebeğiiim belki t.b. ekmeğide yiyebilirsin az da olsa ve bol bol suuu

ay teşekkür ederim. ya ofistekiler de sağolsun motive ediyorlar baya zayıfladın falan diyorlar. patron da süzülmüşsün sen dedi herkes aç aç enerjisiz oturuyor ama bakalım oruç nasıl etki edecek kilolara spor yapamıyorum ama o çok kötü benim için acayip yorgun oluyorum iftardan sonra uyku basıyor hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…