- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #206.361
wuu baya iddaalıı
69 da takılı kalmayalım ama dimiwuu baya iddaalıı
ne demk bırakmak69 da takılı kalmayalım ama dimieski listelerime dönüyorum pazartesiden itibaren onlar sayesinde daha rahat ilerlerim jillide yapıyorum daha ne olsun 6ları görmezsem zaten bırakacam diyeti haziran sonunda
pes etmek istemiyorum ama veremiyorum istediğim gibi görümcemde gelecek zaten hiç uyamıcam diyete ordas burda sürekli bişiler yicewzne demk bırakmakvar mı öyle hemen pes etmekkk
Kizlar yüzüne siyah maske kullanan var mı acaba
sağlıklı seyler yiceksinnnnn yok öyle yapamıyorum diyip bırkmakpes etmek istemiyorum ama veremiyorum istediğim gibi görümcemde gelecek zaten hiç uyamıcam diyete ordas burda sürekli bişiler yicewz
bibiğiiimm günaydıınnn
böcükümmm sana da günaydıınnngünaydın kızlaaaar
SchonerDuft 71=>
Yuzlesmegunu 96.6=>
nymphedoraa 87=>
Moonlii ? =>
kızlarrr haziran sonu hedeflerinizi rica ediciiiimmm
canım cekti su anGünaydin kizlar, dünki iftar menüm
maleseffff köfteli ekmek getirdi esim onu yedim amaaaa hepsini yemedim yarisini yedim yarisinida esime verdim... ve bol bol su ictim, bu sabaha sahurda tarcinli süt ictim bide su tabiki:)
ay vallah Dogru piyazda vardi yapmistim, ama midem okadar dolduki suyla anca bi catal alabildim:)canım cekti su anyanına da piyaz olcak yememkle cok iyi yapmışsın kuzuuu tebriklerrr
ama menün gayet iyii bebeğiiimMerhaba , ben çok zorlanıyorum oruç tutarken.
Dünki iftar menüsü: Bir salata kasesi bol limonlu ve peynirli salata, yarım göğüsten tavuk sote biberli domatesli, iki bardak ayran, meyve olarak yarım ananas ve 100 gr badem.
sahur: kahvaltı tarzı : on tane zeytin , iki dilim çavdarlı ekmek, üç yumurtadan menemen ve dört dilim kaşar. iki bardak çay.
çok yoruldum kepten çookkk .....sağlıklı seyler yiceksinnnnn yok öyle yapamıyorum diyip bırkmak
bibiğiiimm günaydıınnn
böcükümmm sana da günaydıınnn
bugün yemek konusunda bende düşüncliyim yaa napsam bilmiyorum inşallah annemi almaya giderizde gerk kalmaz yemegeay vallah Dogru piyazda vardi yapmistim, ama midem okadar dolduki suyla anca bi catal alabildim:)
Bakalim bugün ne yapcam yemek bikac gündür iyidim hic yemek yapmadan evde yemek vardi:)
ama menün gayet iyii bebeğiiimbelki t.b. ekmeğide yiyebilirsin az da olsa ve bol bol suuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?