Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın canımm ay evet bende sıkmaya calısıyorum bacaklarda sertlesmııss bıde kollarda farketse
lömbür lömbür maşallah

Günaydın canımm ay evet bende sıkmaya calısıyorum bacaklarda sertlesmııss bıde kollarda farketse
lömbür lömbür maşallah

Ya kollar benim de löp löp

Neden bilmiyorum oldum olası kollarım vücuduma göre daha tombikti zaten

Onları sıkılaştırmak daha çok zaman alacak

günaydın çiççeeemm kesinlikle spora devammm ramazan bitsin bende katılcam size düşündm taşındım ramazanda spor yapamayacagıma karar verdm

ben dün aksam sevdiceğime resim attım karnım sisss oda dedi farketmis diye ama tartıda bişey yok anlamıyorummm

benimde böyle galiba ama dik durunca daha çok cıkıyoo
59lara düşmüşsün işteee farkediyo yavas yavassss
ayy ni gizil duruyo yaaaa

ya ama bu sabah yine 61 cıktım ac karnına 59um sahurda yedim ictimm ya baya tam net kilomu anlayamıyorumm

temem dün iftardan önce 59,7ydim
benım dedıgımden yapsana kuzu annem dun aksam yıne yapmıs bı bardakta bana ayırmıs ıctım ama daha cıkamadım beklıyorum
kayısı yiyorum ben taze kayısı aldım bakalım neler olcek olmadı ondan yaparım ama evde erik yok erik almam lazımm

kayısı yiyorum ben taze kayısı aldım bakalım neler olcek olmadı ondan yaparım ama evde erik yok erik almam lazımm

kayısı pek severimmmmm eski calıstıgım yerın sahıplerı malatyalıydılar kasalarla gelıyodu o zaman değerini bilememisim istediğmiz kadar götürebiliyoduk eve ben hiç götürmedim

kayısı pek severimmmmm eski calıstıgım yerın sahıplerı malatyalıydılar kasalarla gelıyodu o zaman değerini bilememisim istediğmiz kadar götürebiliyoduk eve ben hiç götürmedim
saf dediğimde kızıyosun sonra bnmde nişanlımın ailesi getiriyo her ceşit meyve her geldiklerinde farklı bişi getiriyolar onlar sayesinde meyve yiyoruz D

saf dediğimde kızıyosun sonra bnmde nişanlımın ailesi getiriyo her ceşit meyve her geldiklerinde farklı bişi getiriyolar onlar sayesinde meyve yiyoruz D

o zaman saflıgıma gelmıs ben utanırım böyle herkesın yanında yemek yiyemem bitane kuzenim var oda benim tam aksim sofra buldumu oturur ne bulduysa yer ben ac bıle olsam yıyemem herkesın sofrasında mahmalak yemenin utanması mı olurmuş diyo bana
ohh meyve candır sen cagır ıftara gelırkende erıkle kayısı getırıverın afedersınız wc sorunum var de

benımde öyle kollarım çok tombik
he bide ellerim parmaklarımda öyle napcazzzzz

El ve parmak da nasıl zayıflatılır bilmiyorum ki
Benim de gerdanda var biraz orada da toplanmış lanet yağlar ya
Gıdım çıkıyor
Şu diş işleri bitsin orayı gerdirme hareketleri düşünüyorum şimdi sıkamıyorum çok ağzımı

ah benimde ayniiiii bide sIKi degil iyice cirkin duruo:)

Biraz acayip duruyor evet

Heğ ben de öyleyim
Davet ettilerse yerim yani ne olacak

bende yiyemem yabancıların yanında faln ama tanıdıkların içinde allah ne verdiysee

şaapamıyorumda üzerinize afiyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…