- 26 Eylül 2015
- 513
- 603
- 23
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #206.521
Tam bunu geçiriyordum aklımdan nasıl bildin
ooo sen teknik bile geliştirmişsin hareketlere baksendeki bu azimin sonunu iyi görüyorum. aynen devam
evet kizlar umarim en yakin zamanda resimlerimize koydugumuz kizlar gibi oluruz=)
beni duyan yok çıkıyorum ben
yani bilinmeyecek gibi mi. tam bir enkazız şu an en azından ben aslfalfkalfkl bir de oruç
Ben duyuyorum seni okuyarak geliyorsundur diye düşündümdü hoşgeldin kuzuş
Tatlı yeme işte açınca
Ben de dünponcikbirgelincik e uydum 7.30da yedim açlıktan gece öldüm
Yarım saat ama işte psikolojik
bu akşam daha erken yicen dimi
ooooh masalllaaaaah sana yetmez sen 4 de yine yatarsinBen sok kizim 11:40 da uyandigece bacaklari agridi biraz uyandi ondan heralde baya uyudum yani bugun
Geceyle gunduz birmibende normalde 6da yiyip 9 da tartıldığımı varsayarsam 15 saat aç kalıp tartılıyomusum
simdide 3te yediğimi varsayarsam 6da tartılmam gerek
En ideali o
ooooh masalllaaaaah sana yetmez sen 4 de yine yatarsin
Geceyle gunduz birmisen bilirsin nasil istiyosan
Tamammmm bisey demedimmmmmmm kiiiiama napayım zaten mecbur o saatte tartılmam gerekiyo
Tamam 7de yicem sonra açlıktan ölücem mutlu musun
Tabiki yaticummmooooh masalllaaaaah sana yetmez sen 4 de yine yatarsin
Geceyle gunduz birmisen bilirsin nasil istiyosan
Beraber bakalm bende oyleyimTabiki yaticummmajahahhah ayy aksama yemek bakinicam netten baktıkça acıkıyommmm
Sivilce bide çok yağlı yüzüm var canım yaSiyah maske ne işe yarıyor tatlım. Benim cildim de problemli özellikle nem konusunda temizleme sütleri varya onu kullandım iyi hir.markanın üstüne hindistan cevizi yağı kullandım kavanozda satulandan vücuduma da kullandım yüzüme de faydasını gördüm
Aynen yaa ramazan diye daha ozeniliyo ya kalorili seyler oluyoBeraber bakalm bende oyleyimhahau ne yapsam dye ama hepp kilo aldirici seyler yaaaaa
Hunkar begendi yaaaa p bugun aklimdan gecti vallaaAynen yaa ramazan diye daha ozeniliyo ya kalorili seyler oluyoPatlicanli biseyler yapim diyom ben ama degisik bisey ossun dün degisik corba araya araya bi hal oldum en son sütlü mısır unu corbasi dikkatimi cekti yaptim cok guzeldi yalanci iskembe gibi oldu sarımsakliydi bugune de var corba yanina bisey bulicim
Ayy et yohh kiyma yohh benimde aklimdan gecti deHunkar begendi yaaaa p bugun aklimdan gecti vallaa
Bende bostan patlicani alcam dilimlicem iki patlican arasina kofteeee ustune domates biber en usttune kasar koyup soslayip firina vercem
Hunkarda cekio yarin dusunuom ama blmiorm
Tmmm ozaman hunkar begendiyi ayni sekilde tavkla yapablrsn ama but varsa daha guzel sotelicen alta begendi seriven ustune tavk restrntlarda da oluyo hep yerim ama evde yapmadm. Hunkari yapiyorm genelde.Ayy et yohh kiyma yohh benimde aklimdan gecti detavuklu biseyler yapabilerem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?