Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben sok kizim 11:40 da uyandi gece bacaklari agridi biraz uyandi ondan heralde baya uyudum yani bugun
ooooh masalllaaaaah sana yetmez sen 4 de yine yatarsin

bende normalde 6da yiyip 9 da tartıldığımı varsayarsam 15 saat aç kalıp tartılıyomusum
simdide 3te yediğimi varsayarsam 6da tartılmam gerek
Geceyle gunduz birmi sen bilirsin nasil istiyosan

Sivilce bide çok yağlı yüzüm var canım ya

Beraber bakalm bende oyleyim hahau ne yapsam dye ama hepp kilo aldirici seyler yaaaaa
Aynen yaa ramazan diye daha ozeniliyo ya kalorili seyler oluyo Patlicanli biseyler yapim diyom ben ama degisik bisey ossun dün degisik corba araya araya bi hal oldum en son sütlü mısır unu corbasi dikkatimi cekti yaptim cok guzeldi yalanci iskembe gibi oldu sarımsakliydi bugune de var corba yanina bisey bulicim

Hunkar begendi yaaaa p bugun aklimdan gecti vallaa
Bende bostan patlicani alcam dilimlicem iki patlican arasina kofteeee ustune domates biber en usttune kasar koyup soslayip firina vercem
Hunkarda cekio yarin dusunuom ama blmiorm

Hunkar begendi yaaaa p bugun aklimdan gecti vallaa
Bende bostan patlicani alcam dilimlicem iki patlican arasina kofteeee ustune domates biber en usttune kasar koyup soslayip firina vercem
Hunkarda cekio yarin dusunuom ama blmiorm
Ayy et yohh kiyma yohh benimde aklimdan gecti de tavuklu biseyler yapabilerem

Ayy et yohh kiyma yohh benimde aklimdan gecti de tavuklu biseyler yapabilerem
Tmmm ozaman hunkar begendiyi ayni sekilde tavkla yapablrsn ama but varsa daha guzel sotelicen alta begendi seriven ustune tavk restrntlarda da oluyo hep yerim ama evde yapmadm. Hunkari yapiyorm genelde.
Tavuklusunuda denicem.
Eger oda olmazsa hepsini kizart kabak patlican tavuk patatee domatessss firinla.onuda cok severm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…