- 26 Eylül 2015
- 513
- 603
- 23
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #206.561
ayyy dur kız anlatayııımmmmm cok heveslendmmmAa sen sulu makarna biliomsn nasl yapiosnz ay ben cok severmmmmkucuklgmden beri yerik. Hatta bazen bizim hatunlar br araya gelnce sulumakarna partisu yaparik hahahahaah sizinkini merk ettm suan
Gunde en az 5 mesaj yazdiginda evet. Cok aktif degilsin.Ay acaba ben bu hafta listeye dahil olacak mıyımbeğenemediniz beni bi almazsınız yine kesin ama löpür löpür kiloları veriyorum naber
hee olsun değişik bişler bulurum belki
kiz sen zaten basdan beri cibilsin
ben yapıyorum bebeğim azda olsa☆ HAZİRAN AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
(268)Poncikbirgelincik:60+27+27+40+27+27+60
(161)Nuffiun:27+27+27+80
(135)justholdmetight:27+27+27+27+27
(193)Buki_89:27+27+20+27+35+27+30
()htc71:
MOR TAKİM
(140)zuzuzuzu1234:80+60
(54)Senad:27+27
(223)SekerPancarii:63+100+60
(195)sarraf:45+70+80
(282)ParteMorall:45+30+100+80+27
PEMBE TAKİM:757
MOR TAKIM:894
SPOR LISTESI CUMA GUNUNDEN BASLIYOR. CUMARTESI ÖGLEN SON LISTELER TAMAMLANIYOR.
CUMA GUNU @ParteMoralll VERDIGI CEZALAR KESILIR.
@justholdmetight @nuffiun @Buki_89 kızlaaaaaar yürüyüş falan yapın
sen yiyeme ben yerimHamur kizartmasini yeni okudumhayr yaaa yapmaaaaaaaaaaaa bnmde cok cekti ahhaha ama olmazz
şimdi keyfim yerine geldi
bende resim istiyorum banane banane ben niye böyle resimler bulamıyorum bana da bulun bende cıbıl olcam
grup cıbıl kadınlardan geçilmiyo bu ne bölebende mi değiştirsem
☆ HAZİRAN AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
(268)Poncikbirgelincik:60+27+27+40+27+27+60
(161)Nuffiun:27+27+27+80
(135)justholdmetight:27+27+27+27+27
(193)Buki_89:27+27+20+27+35+27+30
()htc71:
MOR TAKİM
(140)zuzuzuzu1234:80+60
(54)Senad:27+27
(223)SekerPancarii:63+100+60
(195)sarraf:45+70+80
(282)ParteMorall:45+30+100+80+27
PEMBE TAKİM:757
MOR TAKIM:894
SPOR LISTESI CUMA GUNUNDEN BASLIYOR. CUMARTESI ÖGLEN SON LISTELER TAMAMLANIYOR.
CUMA GUNU @ParteMoralll VERDIGI CEZALAR KESILIR.
@justholdmetight @nuffiun @Buki_89 kızlaaaaaar yürüyüş falan yapın
Aaa degisikmiss bizimki söyle.ayyy dur kız anlatayııımmmmm cok heveslendmmm
sogan biber kavuruyorum sonra domates atıyorum sonra normal makarna suyundan daha az su koyup kaynatıyorum sonra makarnaları atıyorum pişmesine yakın baharatını atıp altını kapatıyorum suyunu süzmeden afiyetlennnn
bende cok severim kuznlerle falna hep yiyoruz
Canısı biz kaçta tartilacazbebeğim sen sabah tartıl zaten sahur yapmıyosun
kiz kilo alicaksin dunu unuttun sanirimsen yiyeme ben yerim: resmen özendirerek anlatıyosun napimm
Gunde en az 5 mesaj yazdiginda evet. Cok aktif degilsin.
Mesela bugun burdasin ama dun yoktun.Pazartesi burdaydin ama pazar yoktun. Diger gunlerde zaten 5 mesaj yazmamissin bile. Bunlar benim icin onemli.
Kac hafta olduuu seninÇünkü bugün bürodayımnapayım ben nerelere gideyim iş yakamı bırakmıyor ki neyse artık kısmett sormıcam bi daha zaten
kızlar hemen bulur sana kuzum maşallah bugün pek yaratıcılarbende resim istiyorum banane banane ben niye böyle resimler bulamıyorum bana da bulun bende cıbıl olcam
vay demek lömbür lömbür veriosunAy acaba ben bu hafta listeye dahil olacak mıyımbeğenemediniz beni bi almazsınız yine kesin ama löpür löpür kiloları veriyorum naber
bnce cok mantıklııııı baya güzel duruyolarZalımsın
fav.im diye bir siteden bakıyorum ben arama kısmına fitness yazdım çıktı bir sürü
Seninki zaten cıbıl
Bugün böyle karar verdik bakıp bakıp gaza geleceğiz
hem salcalı hem yogurtlu mu oluyo değişkmiş buda güzel geldi niyeyseAaa degisikmiss bizimki söyle.
Makarna kasik seklinde olan ozelliklebaskaa yemem
O kaynito tam ustunde su koyuyoruz kaynarken cekiyo zaten tam sulu sulu oluyom sonra ayri bi tavada
Tereyag az sivi yag ustune 2 yemek kasigi salca ekliyoruz onu kavuruyoruzzz uzerine az su sos gbi oluyo onu kaynayan makarnaya ekliyoruz.
Azcik 1 2 dk kaynayp kapatiyoruz. Sonra ayi bi tabakta yogurdu sulandiriyoruz az da sarimsak :)
Makaraninin suyu sicakkigi az dusunce yogurdu ekliyoruzzzzz karistiriyoz.
Ayy bol aci ve tursuyla cok severm
allah zihin acıklıgı vessiinn allah zekana zeka katsıın allahhh herbişeyleri öğrenmeni nasip etsiiinnGideyim de azcık ders çalışayım spor saatine kadar
bebeğim sen evdesin 3 gibi tartılsan olur cok geçe bırakma ki listeyi hazırlayabileyimCanısı biz kaçta tartilacaz
taam taam sonra yerim o zamankiz kilo alicaksin dunu unuttun sanirim
kız bi dur daha 2 hafta oldu geleliÇünkü bugün bürodayımnapayım ben nerelere gideyim iş yakamı bırakmıyor ki neyse artık kısmett sormıcam bi daha zaten
Evet cok guzell oluyooooookızlar hemen bulur sana kuzum maşallah bugün pek yaratıcılar
vay demek lömbür lömbür veriosunama yeterince aktif olamıyosunnn nugünkü gibi gelsen sürekli kesin listedeydn şimdiye
bnce cok mantıklııııı baya güzel duruyolar
hem salcalı hem yogurtlu mu oluyo değişkmiş buda güzel geldi niyeyse
allah zihin acıklıgı vessiinn allah zekana zeka katsıın allahhh herbişeyleri öğrenmeni nasip etsiiinn
bebeğim sen evdesin 3 gibi tartılsan olur cok geçe bırakma ki listeyi hazırlayabileyim
eet baktım da bulmadım çıtır resimler erkek resmi koycam bendekızlar hemen bulur sana kuzum maşallah bugün pek yaratıcılar
vay demek lömbür lömbür veriosunama yeterince aktif olamıyosunnn nugünkü gibi gelsen sürekli kesin listedeydn şimdiye
bnce cok mantıklııııı baya güzel duruyolar
hem salcalı hem yogurtlu mu oluyo değişkmiş buda güzel geldi niyeyse
allah zihin acıklıgı vessiinn allah zekana zeka katsıın allahhh herbişeyleri öğrenmeni nasip etsiiinn
bebeğim sen evdesin 3 gibi tartılsan olur cok geçe bırakma ki listeyi hazırlayabileyim
böyle bişeyEvet cok guzell oluyoooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?