Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay acaba ben bu hafta listeye dahil olacak mıyım beğenemediniz beni bi almazsınız yine kesin ama löpür löpür kiloları veriyorum naber

Aa sen sulu makarna biliomsn nasl yapiosnz ay ben cok severmmmm kucuklgmden beri yerik. Hatta bazen bizim hatunlar br araya gelnce sulumakarna partisu yaparik hahahahaah sizinkini merk ettm suan
ayyy dur kız anlatayııımmmmm cok heveslendmmm

sogan biber kavuruyorum sonra domates atıyorum sonra normal makarna suyundan daha az su koyup kaynatıyorum sonra makarnaları atıyorum pişmesine yakın baharatını atıp altını kapatıyorum suyunu süzmeden afiyetlennnn
bende cok severim kuznlerle falna hep yiyoruz

Ay acaba ben bu hafta listeye dahil olacak mıyım beğenemediniz beni bi almazsınız yine kesin ama löpür löpür kiloları veriyorum naber
Gunde en az 5 mesaj yazdiginda evet. Cok aktif degilsin.
Mesela bugun burdasin ama dun yoktun.Pazartesi burdaydin ama pazar yoktun. Diger gunlerde zaten 5 mesaj yazmamissin bile. Bunlar benim icin onemli.

ben yapıyorum bebeğim azda olsa

şimdi keyfim yerine geldi

Zalımsın

bende resim istiyorum banane banane ben niye böyle resimler bulamıyorum bana da bulun bende cıbıl olcam

fav.im diye bir siteden bakıyorum ben arama kısmına fitness yazdım çıktı bir sürü

grup cıbıl kadınlardan geçilmiyo bu ne böle bende mi değiştirsem

Seninki zaten cıbıl

Bugün böyle karar verdik bakıp bakıp gaza geleceğiz

☆ HAZİRAN AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

(268)Poncikbirgelincik:60+27+27+40+27+27+60
(161)Nuffiun:27+27+27+80
(135)justholdmetight:27+27+27+27+27
(193)Buki_89:27+27+20+27+35+27+30

()htc71:

MOR TAKİM

(220)zuzuzuzu1234:80+60+80
(54)Senad:27+27
(223)SekerPancarii:63+100+60
(195)sarraf:45+70+80

(282)ParteMorall:45+30+100+80+27

PEMBE TAKİM:757
MOR TAKIM:974

Düşünüyorum ama sonra zaten jillian yaparken yere serildiğim aklıma geliyor yeter ya deyip vazgeçiyorum

Aaa degisikmiss bizimki söyle.
Makarna kasik seklinde olan ozellikle baskaa yemem
O kaynito tam ustunde su koyuyoruz kaynarken cekiyo zaten tam sulu sulu oluyom sonra ayri bi tavada
Tereyag az sivi yag ustune 2 yemek kasigi salca ekliyoruz onu kavuruyoruzzz uzerine az su sos gbi oluyo onu kaynayan makarnaya ekliyoruz.
Azcik 1 2 dk kaynayp kapatiyoruz. Sonra ayi bi tabakta yogurdu sulandiriyoruz az da sarimsak :)
Makaraninin suyu sicakkigi az dusunce yogurdu ekliyoruzzzzz karistiriyoz.
Ayy bol aci ve tursuyla cok severm

Gunde en az 5 mesaj yazdiginda evet. Cok aktif degilsin.
Mesela bugun burdasin ama dun yoktun.Pazartesi burdaydin ama pazar yoktun. Diger gunlerde zaten 5 mesaj yazmamissin bile. Bunlar benim icin onemli.

Çünkü bugün bürodayım napayım ben nerelere gideyim iş yakamı bırakmıyor ki neyse artık kısmett sormıcam bi daha zaten

bende resim istiyorum banane banane ben niye böyle resimler bulamıyorum bana da bulun bende cıbıl olcam
kızlar hemen bulur sana kuzum maşallah bugün pek yaratıcılar
vay demek lömbür lömbür veriosun ama yeterince aktif olamıyosunnn nugünkü gibi gelsen sürekli kesin listedeydn şimdiye
Zalımsın

fav.im diye bir siteden bakıyorum ben arama kısmına fitness yazdım çıktı bir sürü

Seninki zaten cıbıl

Bugün böyle karar verdik bakıp bakıp gaza geleceğiz
bnce cok mantıklııııı baya güzel duruyolar
hem salcalı hem yogurtlu mu oluyo değişkmiş buda güzel geldi niyeyse
Gideyim de azcık ders çalışayım spor saatine kadar
allah zihin acıklıgı vessiinn allah zekana zeka katsıın allahhh herbişeyleri öğrenmeni nasip etsiiinn

Canısı biz kaçta tartilacaz
bebeğim sen evdesin 3 gibi tartılsan olur cok geçe bırakma ki listeyi hazırlayabileyim

Evet cok guzell oluyoooooo

eet baktım da bulmadım çıtır resimler erkek resmi koycam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…