Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tavuklu hic denemedim aslinda guzel olar ayy aciktimmmmmmmmmm tavuklu begendi yaparim ben o zaman büyük ihtimal tavuklu patlican kebabi okudum daha yeni o da gizil gorunuyodu altta kizarmiş patlican üste tavuk sote koymuş toprak kaplara ustune kaşar firinaaa
Konu yemek olunca ben

uzun geldi yanımda stajer var okuyamıyorum her sayfası

hoşgeldin kuzumm
hoşbulduk kuum

Sivilce bide çok yağlı yüzüm var canım ya
bende de çok kuruluk var pul pul oluyor yüzüm yves rocher marka bana çok iyi geldi bir uğra cildinde dene ürünü memnun kalırsan alırsın fiyat pahalı gelebilir ama bereketli

Odaaaa guzelmiss hepsi guzel

Buki_89 da koymuş profil fotosu

Artık hepimiz avatarlara seksülü gacılar koyduğumuza göre hazırız tam bir fitness topic iyiz
sizin kafalar yanmış hayırlı ossuuunnn
Tamammmm bisey demedimmmmmmm kiiii
kaptinn ramazan da bildirim kaca kadar ? Herkes iftar saatimi bildircek
iftar saati olabilemez 7 de listeler için son sonrası kabul edilmiyo şimdi listede olanlara bi soralım çalışanlar kacta evde oluyo ona göre saat bellirleyelm ama tabiki 5.30 dan önce olursa sevinirim eve gitmeden halledeyimm

kaptinn nereye kayboldunnnnnnn sana daha ne tarifler sunucam buraya gel yemek konusuyorz bak tam senlik
moladaydım uyudum

ben 5:30 en geç 6da evde olurum
sen yapamazsan son listeye ben ayarı verip koyarım olur mu

akşam babam için sulu makarna yapcam kendime de yogurtlu patlıcan corbada vardı dünden yeter
yada hamur kızartması mmı yapsam @ParteMoralll

ben 5:30 en geç 6da evde olurum
sen yapamazsan son listeye ben ayarı verip koyarım olur mu
ay valla pek şahane olur kuzum ben çıkışa kadar bakarım eksik olursa listeyi size atarım siz yüzdeyi hesaplar paylaşırsınız hanginiz müsait olursa artık @ParteMoralll

kizlar ben Cuma günleri buranin saatine göre genelde Saat 4 yada 4bucuk gibi evde oluyorum bazen ama alisveris yapmam gerekio ozamanda bese Dogru evde olmus oluyorum, yani bu demektirki TRsaatiyle bes besbucuk en gec alti gibi evdeyim.

evet az önce yürüdüm geldim, busefer 30 dakikayi tamamladim ama cok sicak pistim.
Bende aksam icin saglikli birseyler yapsam diorum bi bakarim birazdan low carp tarifler bulabilcemmi:)

akşam babam için sulu makarna yapcam kendime de yogurtlu patlıcan corbada vardı dünden yeter
yada hamur kızartması mmı yapsam @ParteMoralll
Aa sen sulu makarna biliomsn nasl yapiosnz ay ben cok severmmmm kucuklgmden beri yerik. Hatta bazen bizim hatunlar br araya gelnce sulumakarna partisu yaparik hahahahaah sizinkini merk ettm suan

kizlar ben Cuma günleri buranin saatine göre genelde Saat 4 yada 4bucuk gibi evde oluyorum bazen ama alisveris yapmam gerekio ozamanda bese Dogru evde olmus oluyorum, yani bu demektirki TRsaatiyle bes besbucuk en gec alti gibi evdeyim.
bebeğim sen sabah tartıl zaten sahur yapmıyosun

evet az önce yürüdüm geldim, busefer 30 dakikayi tamamladim ama cok sicak pistim.
Bende aksam icin saglikli birseyler yapsam diorum bi bakarim birazdan low carp tarifler bulabilcemmi:)

muzlu yulaflı krep yapıyorum ben bazen kahvaltı için haftasonu. sütle yapılıyor. çok nefis değil ama baya tıkıyor :)

☆ HAZİRAN AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

(268)Poncikbirgelincik:60+27+27+40+27+27+60
(161)Nuffiun:27+27+27+80
(135)justholdmetight:27+27+27+27+27
(193)Buki_89:27+27+20+27+35+27+30

()htc71:

MOR TAKİM

(140)zuzuzuzu1234:80+60
(54)Senad:27+27
(223)SekerPancarii:63+100+60
(195)sarraf:45+70+80

(282)ParteMorall:45+30+100+80+27

PEMBE TAKİM:757
MOR TAKIM:894

SPOR LISTESI CUMA GUNUNDEN BASLIYOR. CUMARTESI ÖGLEN SON LISTELER TAMAMLANIYOR.
CUMA GUNU @ParteMoralll VERDIGI CEZALAR KESILIR.

@justholdmetight @nuffiun @Buki_89 kızlaaaaaar yürüyüş falan yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…