- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #206.541
Tavuklu hic denemedim aslinda guzel olar ayy aciktimmmmmmmmmmTmmm ozaman hunkar begendiyi ayni sekilde tavkla yapablrsn ama but varsa daha guzel sotelicen alta begendi seriven ustune tavk restrntlarda da oluyo hep yerim ama evde yapmadm. Hunkari yapiyorm genelde.
Tavuklusunuda denicem.
Eger oda olmazsa hepsini kizart kabak patlican tavuk patatee domatessss firinla.onuda cok severm
Konu yemek olunca ben
uzun geldi yanımda stajer var okuyamıyorum her sayfasıBen duyuyorum seni okuyarak geliyorsundur diye düşündümdü hoşgeldin kuzuş
Tatlı yeme işte açınca
Ben de dünponcikbirgelincik e uydum 7.30da yedim açlıktan gece öldüm
Yarım saat ama işte psikolojik
hoşbulduk kuumhoşgeldin kuzumm
bende de çok kuruluk var pul pul oluyor yüzüm yves rocher marka bana çok iyi geldi bir uğra cildinde dene ürünü memnun kalırsan alırsın fiyat pahalı gelebilir ama bereketliSivilce bide çok yağlı yüzüm var canım ya
Odaaaa guzelmissTavuklu hic denemedim aslinda guzel olar ayy aciktimmmmmmmmmmtavuklu begendi yaparim ben o zaman büyük ihtimal tavuklu patlican kebabi okudum daha yeni o da gizil gorunuyodu altta kizarmiş patlican üste tavuk sote koymuş toprak kaplara ustune kaşar firinaaa
sizin kafalar yanmış hayırlı ossuuunnnBuki_89 da koymuş profil fotosu
Artık hepimiz avatarlara seksülü gacılar koyduğumuza göre hazırız tam bir fitness topic iyiz
iftar saati olabilemez 7 de listeler için son sonrası kabul edilmiyo şimdi listede olanlara bi soralım çalışanlar kacta evde oluyo ona göre saat bellirleyelm ama tabiki 5.30 dan önce olursa sevinirimTamammmm bisey demedimmmmmmm kiiii
kaptinn ramazan da bildirim kaca kadar ? Herkes iftar saatimi bildircek
moladaydım uyudumkaptinn nereye kayboldunnnnnnn sana daha ne tarifler sunucam buraya gel yemek konusuyorz bak tam senlik
sizin kafalar yanmış hayırlı ossuuunnn
iftar saati olabilemez 7 de listeler için son sonrası kabul edilmiyo şimdi listede olanlara bi soralım çalışanlar kacta evde oluyo ona göre saat bellirleyelm ama tabiki 5.30 dan önce olursa sevinirimeve gitmeden halledeyimm
moladaydım uyudum
Tavuklu hic denemedim aslinda guzel olar ayy aciktimmmmmmmmmmtavuklu begendi yaparim ben o zaman büyük ihtimal tavuklu patlican kebabi okudum daha yeni o da gizil gorunuyodu altta kizarmiş patlican üste tavuk sote koymuş toprak kaplara ustune kaşar firinaaa
ay valla pek şahane olur kuzum ben çıkışa kadar bakarım eksik olursa listeyi size atarım siz yüzdeyi hesaplar paylaşırsınız hanginiz müsait olursa artık @ParteMoralllben 5:30 en geç 6da evde olurum
sen yapamazsan son listeye ben ayarı verip koyarım olur mu
ay valla pek şahane olur kuzum ben çıkışa kadar bakarım eksik olursa listeyi size atarım siz yüzdeyi hesaplar paylaşırsınız hanginiz müsait olursa artık @ParteMoralll
iftar saati olabilemez 7 de listeler için son sonrası kabul edilmiyo şimdi listede olanlara bi soralım çalışanlar kacta evde oluyo ona göre saat bellirleyelm ama tabiki 5.30 dan önce olursa sevinirimeve gitmeden halledeyimm
Aa sen sulu makarna biliomsn nasl yapiosnz ay ben cok severmmmmakşam babam için sulu makarna yapcam kendime de yogurtlu patlıcancorbada vardı dünden yeter
yada hamur kızartması mmı yapsam @ParteMoralll
kiz sen zaten basdan beri cibilsingrup cıbıl kadınlardan geçilmiyo bu ne bölebende mi değiştirsem
Hamur kizartmasini yeni okudumakşam babam için sulu makarna yapcam kendime de yogurtlu patlıcancorbada vardı dünden yeter
yada hamur kızartması mmı yapsam @ParteMoralll
bebeğim sen sabah tartıl zaten sahur yapmıyosunkizlar ben Cuma günleri buranin saatine göre genelde Saat 4 yada 4bucuk gibi evde oluyorum bazen ama alisveris yapmam gerekio ozamanda bese Dogru evde olmus oluyorum, yani bu demektirki TRsaatiyle bes besbucuk en gec alti gibi evdeyim.
evet az önce yürüdüm geldim, busefer 30 dakikayi tamamladim ama cok sicak pistim.
Bende aksam icin saglikli birseyler yapsam diorum bi bakarim birazdan low carp tarifler bulabilcemmi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?