Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kac hafta olduuu senin
Eee buroda yokken nasil oluyo giremiyomusun

ben ayın 12sinde sordum alan eden var mı beni başlayacağım diye. sonra ayın 14 ünde diyete başladım sizin gruba davet edilince. yani nereden baksan 16 gün falan olmuş. o arada zaten kilo da verdim falan filan :) büroda yokken giremiyorum çünkü şirkette de danışmanlık görevim var bunun dışında adliyede oluyorum. başımı pek kaldıramıyorum. stresten kafayı kırıyorum arada buraya girince de iyi oluyor tabi :) ( ki bugün bir yandan iş görüp bir yandan foruma bakabiliyorum çünkü dışarda işim yok )

ahaha ne bileyim ben bir haftada millet deneniyor giriyor sanıyorum ben neyse artık zamana bıraktım
yok yok zaten listeye girme zmanı gelip alınmayanlara bilgi veriyoruz biiizz öle boş boş bekletir myiz hiççç
valla kuzum bi hafta daha bakalım sana nasıl olcak aktifliginn ona göre listeye girersin inşallah bnde cok istiyorum senin buralarda 70 lere düştügünü görmeekk

Tamamm bikliyim
Bazen makarnayi domates sos yapip azda salca ona cig makarnayi atiyorum biraz su suyu cekiyo en son tavik ekliyorm oda guzel oluyi ayy biz burdan devam etmylm bence
bencede sen mesaja gel ben dayanıyorumda kızlar butariflere dayanamayabilir bu cok iyiymiş yalnız tavuklu makarna

bencede sen mesaja gel ben dayanıyorumda kızlar butariflere dayanamayabilir bu cok iyiymiş yalnız tavuklu makarna
Hahahahaha bencede
Evet ama tavuklar pismis olcak eklerken .ben tavugu sehriye pilavinada atiyorum bulgurada cok severm
Etli arpa sehriye pilavina bayilrm nyse ben sustm
ay ben bunu şimdi gördüümm en güzeli bu makarnayla oluyo bencede
bende sadece bunla seviorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…