- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #206.581
ay olmaz takımda namahrem istemem ben :eet baktım da bulmadım çıtır resimler erkek resmi koycam bende
Bunun tel sehriyeli kiymali halini corba diye yiok o geldi aklimaböyle bişeyama suyu bu kadar yogun olmuyo daha corba gibi oluyo
seninki güzel hem
he evet dimi yaaBunun tel sehriyeli kiymali halini corba diye yiok o geldi aklima
Kac hafta olduuu senin
Eee buroda yokken nasil oluyo giremiyomusun
taam taam sonra yerim o zaman
kız bi dur daha 2 hafta oldu gelelinormal listeye girme süresi 3 hafta zaten ne dertleniyosun durduk yere
Tamamm bikliyimhe evet dimi yaayaptıgım zaman foto atıcam ben sana tm cok şahane duruyoooo
yok yok zaten listeye girme zmanı gelip alınmayanlara bilgi veriyoruz biiizz öle boş boş bekletir myiz hiçççahaha ne bileyim ben bir haftada millet deneniyor giriyor sanıyorum benneyse artık zamana bıraktım
bencede sen mesaja gel ben dayanıyorumda kızlar butariflere dayanamayabilirTamamm bikliyim
Bazen makarnayi domates sos yapip azda salca ona cig makarnayi atiyorum biraz su suyu cekiyo en son tavik ekliyorm oda guzel oluyiayy biz burdan devam etmylm bence
son orucunu tutup gitti dersinizponçik açlıktan öldü dersiniz
ay ben bunu şimdi gördüümm
dicem ki kaç ay ugrastı ugrastı 2 kilocuk verdi kocaman bogazı vardı bi tutamıyoduk dcemzayıflamıştı da diyin
Hahahahaha bencedebencede sen mesaja gel ben dayanıyorumda kızlar butariflere dayanamayabilirbu cok iyiymiş yalnız tavuklu makarna
bende sadece bunla seviormay ben bunu şimdi gördüümmen güzeli bu makarnayla oluyo bencede
Öldükten sonra bari iyi şeyler diyindicem ki kaç ay ugrastı ugrastı 2 kilocuk verdi kocaman bogazı vardı bi tutamıyoduk dcem
Hahahahaha bencede
Evet ama tavuklar pismis olcak eklerken.ben tavugu sehriye pilavinada atiyorum bulgurada cok severm
Etli arpa sehriye pilavina bayilrmnyse ben sustm
bende sadece bunla seviorm
Nolduuuuuuuuuu sende mi oruclusndayanaamıyoooooooooooooooooommmmmmmmm dayanamıyoooooooooooommmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?