- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #206.721
En sevdigim salatalardan oldu kendisiO degilde son tarifi veriyorum sekerpancari vermistim yemisti cok begendi.
Filizin yildiz sehriyesi
Haslanan Tavugun suyunda pisiyo
Icinde
Tursu, garnitur, misir, dereotu , zeytinyag limon var. Ve booool tavukkk ince incee :)
Pehlivan gibim gızdızayıflamıştı da diyin
Afiyet olsun zayif kizEn sevdigim salatalardan oldu kendisi
Listelerin hazirlanmasina 5 dk kala bildirsin herkesiftar saati olabilemez 7 de listeler için son sonrası kabul edilmiyo şimdi listede olanlara bi soralım çalışanlar kacta evde oluyo ona göre saat bellirleyelm ama tabiki 5.30 dan önce olursa sevinirimeve gitmeden halledeyimm
O cıs sayilmaz kiz iki gıdım şehriye var nolcak yapar yirim ben bi araAfiyet olsun zayif kizbigun yapar yirik ödul
Ahahahhahahahahahhahah ki Allah seniBugün spor yaparken bacaklarım keşkül gibi titredi
Durmadım ama en son hıaağğ diye bağırdım
Komşular ne düşünüyor hakkımda bilmiyorum kesin deli meli diyorlardır
Almasını biliyosak vermesini de bilirik
aldik ama verdik
Tereyagli cay miiii
bencede sende karataycı ol tereyağını basak pidenin icine sonrada tereyağlı çay içekkk oh mis
ben zeytınyagıda ıcebılıyorum kızlar ıcmıslıgım var
seneyaağğnıı ekmee sürüp yemeyi pek severimde tek sanmıyorum hiç
Yağı tek başına yemek veya içmek
bende 25 dk bu iş yerinden hızla uzaklaşıp eve gidicemGidip tarçınlı sütümü içeyim bari ben de
Siz de tereyağlı pideler, çörekler, börekler yiyin
keşke tartılıp bana bildireydn kilonuda tüh bak 1 hafta geçe atıldı listeyegirme işinTemmuz sonunda olmazmi 70 gaza geldm herhalde
İnternetim yoktu ya canm msj atmıştım sana
yaHormon ilacı verdi doktor regl oluyum diye bide şeker ilacı gibi bsy onunda yan etkileri cok kotu yapıyormuş insanı
ahahahahahahahahPehlivan gibim gızdıda diyek mi ki
o nedir yaaaaBugün spor yaparken bacaklarım keşkül gibi titredi
Durmadım ama en son hıaağğ diye bağırdım
Komşular ne düşünüyor hakkımda bilmiyorum kesin deli meli diyorlardır
hee bizim yemeğide sen gelri hazırlarsın o vakitListelerin hazirlanmasina 5 dk kala bildirsin herkesen iyisi bu
HahahahahahahahaListelerin hazirlanmasina 5 dk kala bildirsin herkesen iyisi bu
Ahahahhahahahahahhahah ki Allah senihıaaağ ne kizzzzzz ahahahahhajajk
bende 25 dk bu iş yerinden hızla uzaklaşıp eve gidicem
keşke tartılıp bana bildireydn kilonuda tüh bak 1 hafta geçe atıldı listeyegirme işin
yasanırım şeker ilacınu @selcanmehmetcan kullanıyodu kuzum bırakınca başlayınca alışıncaya kadar etkisi oluyomş baya
ahahahahahahahah
o nedir yaaaa
hee bizim yemeğide sen gelri hazırlarsın o vakitbn dha acemiyim öle telefondan liste hazırlayamıyom
O cıs sayilmaz kiz iki gıdım şehriye var nolcak yapar yirim ben bi ara
Kiz şaka yapiyom delii
bende 25 dk bu iş yerinden hızla uzaklaşıp eve gidicem
keşke tartılıp bana bildireydn kilonuda tüh bak 1 hafta geçe atıldı listeyegirme işin
yasanırım şeker ilacınu @selcanmehmetcan kullanıyodu kuzum bırakınca başlayınca alışıncaya kadar etkisi oluyomş baya
ahahahahahahahah
o nedir yaaaa
hee bizim yemeğide sen gelri hazırlarsın o vakitbn dha acemiyim öle telefondan liste hazırlayamıyom
He iki goşam şehriyeden bisey olmaz gonsuiki gidimmi hahahahahah tamam ozaman yerizzzzz
Bravooo aklin yolu bir bu sfer herkes arti cikicakKiz şaka yapiyom deliien gec 3 de herkes bildirsin kilosunu mazereti olanlar işte olanlar gelince bildirir sonra saat 5 de tartilip bayram haftasi herkes 1 kilo arti cikmasin yanliş kilo olmasin ahıllı gizim
Bu arada bi dip not geçicim küçükken en sevdiğim sey ekmege yag sürüp yemekti ki hala en sevdigim seydirbi kere küçükken olayi abartıp iki parmak kalınlığında yağı küçük bi ekmege koyup yemeye çalışıp bulanmişliğim var
Ozaman az katarizzzzz :)He iki goşam şehriyeden bisey olmaz gonsu
Ben bilirim o aciyiHiç mi spor yaparken acıdan bağırmadınız veya bağıran insan görmediniz
Hee sehriyesi az tavığı bol olarOzaman az katarizzzzz :)
İmzalaBravooo aklin yolu bir bu sfer herkes arti cikicakbana gore 3 e kadar bildirilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?