- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #206.761
Corbaaa,Yazarsin mene menünü bende belirledimben yaziyim buraya patlicali tavuk kebabi yapacum üstü kasarli firinda yanina da kekikli patates istedi canim onu yapacam bide cacik istedi canim onu da yapacumm corbam var dünden yiter Allah bereket versin
O zaman ben normal bildiriyorum
Zaten heyecanla kalkıp tartılıyorum sabahları saati geçirmem söz konusu değil
Hiç yemedim o nedir
oof sizzeo neyyyy
Bencede ramazanin ilk haftasi olsun okadar sonra artidan iyidir.Olsun ramazanin ilk haftasi herkesinki oyle olar
Ohhhhhh Allah bereket versinCorbaaa,
Antrikot ,
kiremitte firinda kasarli mantaaaar,
Cerkes tavuguuuu az yapcam meze olarak.
Canim cig kofte cekti esim alcak az bisey2 tane yerim
Boll salata misirli bol yesillikli
Papapesss bilmiorm kizim isterse yaparim
Bukedeeeer
Hee een iyisi bu bende gecen ramazan en gec 3 de bildirim yapiyoduh diye hatirliyomBencede ramazanin ilk haftasi olsun okadar sonra artidan iyidir.
3 e kadar bildirilsin tamamdr basin agrimazbiz oyle yapiyoduk onceden de hic hatrlamiyorm gec saate kaldgini @keptinn
Oooo sen geliyosaan bu menu olmazzz hafif kalirrr ben kankeytama neler yaparm neleeeerrrrrrOhhhhhh Allah bereket versinbende geliyom size iftara yanliz ben cok yirim ona gire yap hazırlığı
Yaparsin bilirimmmOooo sen geliyosaan bu menu olmazzz hafif kalirrr ben kankeytama neler yaparm neleeeerrrrrr
ImzaliyorummHee een iyisi bu bende gecen ramazan en gec 3 de bildirim yapiyoduh diye hatirliyom
Tatli ni yapiyim sana soyleeeee baanaaaYaparsin bilirimmmyir içer dedikodu ederik ni guzel olurdu yaaa
Ahahahahah hee o aralar meşhurdu bu lafImzaliyorumm
Bu her imzaliyorum yazdigimizda gruba gelen guzelceee haşladigim kiz geliyo aklima hahahaahahahahah
he bende sabah bildiririm
Benim bilekler cok ince cılız ondan oldu heralde kuzum incildi ama ben umursamadan devam ettim sporasonra cok agriyinca biraktim 1 haftada gecti tamam gecti deyip tekrar şinav çektiğimde tekrar agridi yani gecmiyo hic bilegimi zorlayacak bi harekette geri agriyo hemde cokk
Imzaliyorumm
Bu her imzaliyorum yazdigimizda gruba gelen guzelceee haşladigim kiz geliyo aklima hahahaahahahahah
Hmmm mmmmmm olar ama sonrasinda dondurma da isterem benTatli ni yapiyim sana soyleeeee baanaaaetimek yapimmi muhallebili imhhhhhhhh bunlari yiyemedikce kafaya etki ediyo bende hahahahaha
Ayy yok gitmedim hic tohturaTartıya çıkasım geliyor hepAma çok sık çıkmamak lazım insanın morali bozuluyor
Ah ah bir zamanlar benim de öyleydi
Doktora gittin mi kuzum önemli bir şey olmasın
Ne bilem biz cahiliz yemek konularında azcık
Tabi tabii ciliz kalmisinizTartıya çıkasım geliyor hepAma çok sık çıkmamak lazım insanın morali bozuluyor
Ah ah bir zamanlar benim de öyleydi
Doktora gittin mi kuzum önemli bir şey olmasın
Ne bilem biz cahiliz yemek konularında azcık
Ooo gecen seneee ki mevzuuuu biri artstlendii baya boyunun olcusunu aldi defolduKim kim dedikodu zamanı noldu
ozamannnnn sana fistiklii baklaaaavaa yaninda dondirmaaHmmm mmmmmm olar ama sonrasinda dondurma da isterem ben
Valla ben dicektim de milletin cani cekmesin diyerenkten seyetmedimTabi tabii ciliz kalmisiniz
Ben yedigime deymis anaaam agzimin tadini biliyorm
Ooo gecen seneee ki mevzuuuu biri artstlendii baya boyunun olcusunu aldi defoldueski yaniiiii tam htrlayamiyorum bile
ozamannnnn sana fistiklii baklaaaavaa yaninda dondirmaayiyemediklermi buraya yazcam
Haahahahahahahahah ramazanda herkesin direncini olcuyoruzValla ben dicektim de milletin cani cekmesin diyerenkten seyetmedimayip olmazsa ben 8 dene yirim paklavadan
Ayy yok gitmedim hic tohturasimdi de 10 kilo ağırlıkla kol çalışırken omzumu çıkardim ayy ahahaha uff yaa heryerim inciliyo benimde bir haftadir elime agirlik alamiyom Sanirim fazla geldi agirlik çahtirma olur oyle şeyler fit kizlar bu sorunu yaşar ara ara hep zayifliktan hepp kendimi övdüğümü düşünmedin insallah heç yapmam çünkülüm kara kuru kızım ben korkun benden kurular fesat olur sonradan kurular daha fesat olur
Tabi tabii ciliz kalmisiniz
Ben yedigime deymis anaaam agzimin tadini biliyorm
Ooo gecen seneee ki mevzuuuu biri artstlendii baya boyunun olcusunu aldi defoldueski yaniiiii tam htrlayamiyorum bile
ozamannnnn sana fistiklii baklaaaavaa yaninda dondirmaayiyemediklermi buraya yazcam
Bosuna almisin yazik10 kg bir damacan yapar kız sende nasıl bir kol var
Bence fitlikten değil o dünyanın en gözel gadını olmaktanen zayıf hem de
Hep sağlıklı beslenerek aldık biz bu kiloları
Ayrıca ben hiç öyle şeyler yapmıyorum dimi kaptanım usluyum
Gene kendini ovmussAyy yok gitmedim hic tohturasimdi de 10 kilo ağırlıkla kol çalışırken omzumu çıkardim ayy ahahaha uff yaa heryerim inciliyo benimde bir haftadir elime agirlik alamiyom Sanirim fazla geldi agirlik çahtirma olur oyle şeyler fit kizlar bu sorunu yaşar ara ara hep zayifliktan hepp kendimi övdüğümü düşünmedin insallah heç yapmam çünkülüm kara kuru kızım ben korkun benden kurular fesat olur sonradan kurular daha fesat olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?