- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #206.741
Ben bilirim o aciyisene 2015 in sonlarii egzersizlerden sıkılmış daha etkili biseyler arıyordum jillian çıktı karşıma aaaaaaaaa ilk gün yaptim dedim iyiymissssss ikinci gün ağlicaktim yaparken bacak kalkmiyo yohaarı
şahsen o akdar zorlayamam canım yandıgı an bırakırımHiç mi spor yaparken acıdan bağırmadınız veya bağıran insan görmediniz
hee ay ne bilim saf tarafıma denk geldi demek gercek sandımKiz şaka yapiyom deliien gec 3 de herkes bildirsin kilosunu mazereti olanlar işte olanlar gelince bildirir sonra saat 5 de tartilip bayram haftasi herkes 1 kilo arti cikmasin yanliş kilo olmasin ahıllı gizim
Bu arada bi dip not geçicim küçükken en sevdiğim sey ekmege yag sürüp yemekti ki hala en sevdigim seydirbi kere küçükken olayi abartıp iki parmak kalınlığında yağı küçük bi ekmege koyup yemeye çalışıp bulanmişliğim var
işte olan 2 kişi var onalrda mı sabah bildrsn sonuc olaraktannn. geçen sene nasıl yaptıydınız sizBravooo aklin yolu bir bu sfer herkes arti cikicakbana gore 3 e kadar bildirilsin
TebiiiikiiiAabhabshahshhahah
Artık olmaz öyle şeyler sana
En sporcu gadın sensin sonuçta
şahsen o akdar zorlayamam canım yandıgı an bırakırım
hee ay ne bilim saf tarafıma denk geldi demek gercek sandım
bizde cok yapardık annem ekmeği elimizden alıp yagı geri koyardı hey gidi yaaa
işte olan 2 kişi var onalrda mı sabah bildrsn sonuc olaraktannn. geçen sene nasıl yaptıydınız siz
Boylr konusunca menumu belirledim aksam icinHee sehriyesi az tavığı bol olarbol misirli tursulu
İmzala
şahsen o akdar zorlayamam canım yandıgı an bırakırım
işte olan 2 kişi var onalrda mı sabah bildrsn sonuc olaraktannn. geçen sene nasıl yaptıydınız siz
cuma günleri kuzuuuu kilo bildirimi yapıyoruz ya hani oo ramazn uygulamasını bilmiyorum ben de gçen ramazan yoktum onu öğrenmeye çalışyorumZorlamadan nasıl zayıflayacaksın
Bu arada bu bildirim temmuz ayıyla ilgili olan bildirim mi yoksa cuma günleri olan mı?
Bir şey mi kaçırdım arada ben
Orucken oluyo oyle bana da cok olarşahsen o akdar zorlayamam canım yandıgı an bırakırım
Tebiiiikiiiayhhhhhh bene işlemez jilli milliii gari ama jillianda ben bileklerimi incilttim hala en ufak baskıda agriyi şinav neyim cekemiyom o yuzden
Bende poy serperdimmm cok severmmmnBir de tereyağlı ekmeğin üzerine pul biber serpmek vardı
Niye aklıma sokuyonuz zaten çömezim daha topicte
cuma günleri kuzuuuu kilo bildirimi yapıyoruz ya hani oo ramazn uygulamasını bilmiyorum ben de gçen ramazan yoktum onu öğrenmeye çalışyorum
Bende poy serperdimmm cok severmmmn
salça sürerdik bizzzBir de tereyağlı ekmeğin üzerine pul biber serpmek vardı
Niye aklıma sokuyonuz zaten çömezim daha topicte
taam mademmmmmmBoylr konusunca menumu belirledim aksam icin
biliyisin demistim
yy bu hafta sonuclar fena olcak o zamnOrucken oluyo oyle bana da cok olarahahahajah
Valla bence sabah bildirsin işe gidenler bisey kaybetmez bayramda arti çıkacağına ilk hafta arti çıkar listede sonra bayaram haftasi arti cikmasin
Yazarsin mene menünü bende belirledimBoylr konusunca menumu belirledim aksam icin
biliyisin demistim
o neyyyyBende poy serperdimmm cok severmmmn
salça sürerdik bizzz
taam mademmmmmm
yy bu hafta sonuclar fena olcak o zamnneyse ki hiç uyarımız yok
he bende sabah bildiririmO zaman ben normal bildiriyorum
Zaten heyecanla kalkıp tartılıyorum sabahları saati geçirmem söz konusu değil
Hiç yemedim o nedir
Neyin sevinci bu
Benim bilekler cok ince cılız ondan oldu heralde kuzum incildi ama ben umursamadan devam ettim sporaNasıl yaptın onu? Ne kadar zamandır iyileşmedi?
Olsun ramazanin ilk haftasi herkesinki oyle olarsalça sürerdik bizzz
taam mademmmmmm
yy bu hafta sonuclar fena olcak o zamnneyse ki hiç uyarımız yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?