Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aabhabshahshhahah

Artık olmaz öyle şeyler sana

En sporcu gadın sensin sonuçta

Hiç mi spor yaparken acıdan bağırmadınız veya bağıran insan görmediniz
şahsen o akdar zorlayamam canım yandıgı an bırakırım
hee ay ne bilim saf tarafıma denk geldi demek gercek sandım
bizde cok yapardık annem ekmeği elimizden alıp yagı geri koyardı hey gidi yaaa
Bravooo aklin yolu bir bu sfer herkes arti cikicak bana gore 3 e kadar bildirilsin
işte olan 2 kişi var onalrda mı sabah bildrsn sonuc olaraktannn. geçen sene nasıl yaptıydınız siz

Aabhabshahshhahah

Artık olmaz öyle şeyler sana

En sporcu gadın sensin sonuçta
Tebiiiikiiiayhhhhhh bene işlemez jilli milliii gari ama jillianda ben bileklerimi incilttim hala en ufak baskıda agriyi şinav neyim cekemiyom o yuzden

Zorlamadan nasıl zayıflayacaksın

Bu arada bu bildirim temmuz ayıyla ilgili olan bildirim mi yoksa cuma günleri olan mı?

Bir şey mi kaçırdım arada ben

Bir de tereyağlı ekmeğin üzerine pul biber serpmek vardı

Niye aklıma sokuyonuz zaten çömezim daha topicte

Hee sehriyesi az tavığı bol olar bol misirli tursulu
Boylr konusunca menumu belirledim aksam icin

biliyisin demistim

Zorlamadan nasıl zayıflayacaksın

Bu arada bu bildirim temmuz ayıyla ilgili olan bildirim mi yoksa cuma günleri olan mı?

Bir şey mi kaçırdım arada ben
cuma günleri kuzuuuu kilo bildirimi yapıyoruz ya hani oo ramazn uygulamasını bilmiyorum ben de gçen ramazan yoktum onu öğrenmeye çalışyorum

Orucken oluyo oyle bana da cok olar ahahahajah
Valla bence sabah bildirsin işe gidenler bisey kaybetmez bayramda arti çıkacağına ilk hafta arti çıkar listede sonra bayaram haftasi arti cikmasin

Bir de tereyağlı ekmeğin üzerine pul biber serpmek vardı

Niye aklıma sokuyonuz zaten çömezim daha topicte
salça sürerdik bizzz

biliyisin demistim
taam mademmmmmm
Orucken oluyo oyle bana da cok olar ahahahajah
Valla bence sabah bildirsin işe gidenler bisey kaybetmez bayramda arti çıkacağına ilk hafta arti çıkar listede sonra bayaram haftasi arti cikmasin
yy bu hafta sonuclar fena olcak o zamn neyse ki hiç uyarımız yok

biliyisin demistim
Yazarsin mene menünü bende belirledim ben yaziyim buraya patlicali tavuk kebabi yapacum üstü kasarli firinda yanina da kekikli patates istedi canim onu yapacam bide cacik istedi canim onu da yapacummcorbam var dünden yiter Allah bereket versin

Nasıl yaptın onu? Ne kadar zamandır iyileşmedi?
Benim bilekler cok ince cılız ondan oldu heralde kuzum incildi ama ben umursamadan devam ettim spora sonra cok agriyinca biraktim 1 haftada gecti tamam gecti deyip tekrar şinav çektiğimde tekrar agridi yani gecmiyo hic bilegimi zorlayacak bi harekette geri agriyo hemde cokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…